Επισκέπτης
εγω εχω αυτο ....... φτωχια λεμεεεεεεεεεε
για μενα το αυτοκίνητο δεν δείχνει την οικονομική κατάσταση του άλλου.
Εχω δει ατομα με χλιδαμαξα να μην πατάνε το γκαζι γιατι δεν έχουν για βενζινη....
εγω εχω αυτο ....... φτωχια λεμεεεεεεεεεε
τόσο κόμπλεξ πια;
ρε είστε για τομπούτσο ή ν' αρχίσω τα μπινελίκια πάλι πρωινιάτικα;
έχοντας οδηγήσει για πολλά χρόνια πιτσιρικάς Φιατ Ουνο τούρμπο 200 και αλλόγων ΧΩΡΙΣ ABS, ESP, μπλοκέ διαφορικό, με ημιάκαμπτο πίσω, με τρελλό τούρμπο λαγκ και απίστευτα χιλιόμετρα, επειδή τώρα έχω μερσεντέ δεν ξέρω να οδηγώ;
Ρε τι πίνετε ρε εδω μέσα;
Ελεος ρε μαλάκες.
Και εν πάση περιπτώσει ρε μαλάκες σ αυτή τη χώρα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ;
Επειδή κάποτε κυνηγιομουνα με σφήνες μέσα στη Βουλιαγμένης και τα Λιμανάκια αυτό με καθιστά καλό οδηγό; Η επειδή πήρα γκολφ;
πόσο χρονων είσαι;;;;;;;;;;για μενα το αυτοκίνητο δεν δείχνει την οικονομική κατάσταση του άλλου.
Εχω δει ατομα με χλιδαμαξα να μην πατάνε το γκαζι γιατι δεν έχουν για βενζινη....
τωρα μιλας σωστα !!!![size=10pt]Χίλιες φορές να μπινελικώνομαι με το λάκη.[/size]
Εξάλλου ο κάθε ένας που έχει σαν μεράκι την αυτοκίνηση και τα αυτοκίνητα ξέρει οτι [size=18pt]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.[/size]
και το νεοελληνικό μεγαλείο συνεχίζεται.....
πάρε ένα παράδειγμα από Φ1...Εξπλέιν πλιζ, δεν το'πιασα
και το νεοελληνικό μεγαλείο συνεχίζεται.....
πάρε ένα παράδειγμα από Φ1...
Ο Μπάτον δέκα χρόνια τώρα βολόδερνε στις τελευταίες θέσεις στην Φ1.
Φέτος είναι δια περιπάτου πρώτος και θα πάρει το πρωτάθλημα περίπου από τη μέση του πρωταθλήματος....
Και φυσικά δεν υπάρχουν γρήγορα αυτοκίητα.....
Απλά ο Μπάτον φέτος έγινε πολύ γρήγορος οδηγός...
Εκανε εντατικά μαθήματα το καλοκαίρι και τους περνάει όλους σαν σταματημένους.....
Υ.Γ.
Υπάρχουν ΚΑΙ γρήγορα ΚΑΙ αργά αυτοκίνητα.
Υπάρχουν ΚΑΙ γρήγοροι ΚΑΙ αργοί οδηγοί.
΄πάρε ένα παράδειγμα από Φ1...
Ο Μπάτον δέκα χρόνια τώρα βολόδερνε στις τελευταίες θέσεις στην Φ1.
Φέτος είναι δια περιπάτου πρώτος και θα πάρει το πρωτάθλημα περίπου από τη μέση του πρωταθλήματος....
Και φυσικά δεν υπάρχουν γρήγορα αυτοκίητα.....
Απλά ο Μπάτον φέτος έγινε πολύ γρήγορος οδηγός...
Εκανε εντατικά μαθήματα το καλοκαίρι και τους περνάει όλους σαν σταματημένους.....
Υ.Γ.
Υπάρχουν ΚΑΙ γρήγορα ΚΑΙ αργά αυτοκίνητα.
Υπάρχουν ΚΑΙ γρήγοροι ΚΑΙ αργοί οδηγοί.
ε...δεν ειμεθα και ολοι κωλογεροι΄
ρεσυ στα βασικα δεν διαφωνούμε αλλα εγω γιατι όλο κωλογερους βλέπω με μερσεντες με το που πηραν το εφ άπαξ...
και φυσικά αργα αργα και στην αριστερη.......
(οκ μια φορα είδα και γαματο οδηγο μερσεντες που ενω είχε κινηση μου έπεξε τα φωτα να μπω στη μεσαια, το έπραξα και δεν βγηκα χαμένη... πήγα πισω του εφτασα στην εξοδο προς Επιδαυρο καλύτερα και απο το να ακολουθουσα ασθενοφόρο....)
Αλλα αυτο ειναι πολυ πολυ σπάνιο....
ε...δεν ειμεθα και ολοι κωλογεροι
24 ειμαστε καλε και παταμε λουριδα ταχειας κυκλοφοριας
καμια φορα
Η απάντηση μου για όποιον έχει πρόβλημα να την κατανοήσει έχει 2 σκοπούς.
1) Να δηλώσω την αντίθεση μου σε απαντήσεις που χαλάνε την αισθητική μου διαβάζοντας τες.
2) Να απαντήσω ουσιαστικά στον φίλο που έκανε μια ερώτηση για ένα θέμα που τον απασχολεί και προφανώς έχει γραμμένο στα αρχίδια του τι supercars οδηγούν οι υπόλοιποι.
Προσωπικά εσένα θα σε περιλάβω και θα σου απαντήσω μόλις βάλεις μια φωτογραφία απο το supercar σου για να αποδείξεις οτι δεν είσαι παπαρολόγος. Μέχρι τότε επέτρεψε μου να σε θεωρώ φιδέμπορα και ανάξιο συζήτησης οπότε και να μην απαντώ στις μαλακίες σου
υπάρχουν πολλοί από εδώ μέσα που με γνωρίζουν προσωπικά και γνωρίζουν εάν λέω παπαριές.
Δημόσια να σου βάλω φωτό δεν έχει νόημα γιατί μετά πάλι όλοι οι κομπλέξες θα λένε ότι κάνουμε φιγούρα, ότι είναι του μπαμπά, του γείτονα, του κολλητού κλπ....
Δεν έχει νόημα. Και στην τελική στ αρχίδια μου τι νομίζεις.... Εγώ ότι και να νομίζεις ότι έχω το χαίρομαι για την πάρτη μου.
Στους λοιπούς ΞΥΔΑΚΙ.
Υ.Γ. 1
Μήπως θες δημόσια να σου δώκω και διεύθυνση και το τιμολόγιο αγοράς;
Ο χιτμαν21 πάντως έχει φωτός με πι εμ.
Υ.Γ. 2
έχει πλάκα να ακούω τυπάκια στο μπουρδέλα τελεία τι βι να μιλάνε για αισθητική ποστ και θρεντ......
Εχει χαθεί όντως το μέτρο τελικά.
μήπως θέλετε στα φόρουμ να σας δείχνουμε και ταυτότητα;Απλα αυτο που κι εγω εχω πει είναι ότι αυτα που δεν αποδεικκύονται δεν μπορουν να γίνουν επιχειρηματολογία σε φόρουμ. Δεν συμφωνεις με αυτο?
Οσον αφορα για αισθητικη, τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν χρειάζεται στο παρον φορουμ?
μήπως θέλετε στα φόρουμ να σας δείχνουμε και ταυτότητα;
Δηλαδη τι σχεση εχει το αμαξι σου/μου/του απο το αν αξιζει να κανει κανεις αναβαθμιση σε Γκολφ?