psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ναι, το είπε κ ο ΤζέφρυΔηλαδη amazon κ pay pal κομενα μεχρι νεωτερας?
ναι, το είπε κ ο ΤζέφρυΔηλαδη amazon κ pay pal κομενα μεχρι νεωτερας?
αν το τσοντοκάναλο έχει λογαριασμό στην ελλάδα μπορείς .. αν το χρήμα πρόκειται να φύγει από ελληνική τράπεζα και να πάει σε ξένη ΟΧΙ...
Μου φαίνεται ότι θα ανοίξω λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, για να μπορέσω να πάρω κάτι από το ebay.
εγω δεν εχω καταλαβει,οι αγορες με χρεωστικη/πιστωτικη απαγορευονται μονο οταν προκειται να εισαχθει κατι απο τελωνειο ? δηλαδη να πληρωσω συνδρομη σε τσοντοκαναλο δε μπορω ?
αν δε μπορουμε να πληρωνουμε συνδρομες και να αγοραζουμε προγραματα/λογισμικα καηκαμε.
σιγα που θα εχουν λογαρισαμο εδω
παιξε με ελληνικη καρτα στη sportingbet ή vistabet
οι μαλακες γιατι δεν αφηνουν τη paysafe να πεξουμε κανα ποκερακι!
ΑΝ συνεχιστεί για πολύ αυτή η Συριζίτικη αθλιότητα, οι επιχειρήσεις που για τον Α ή Β λόγο επιθυμούν δουλειές από Ελλάδα θα ανοίξουν λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα. Αλλιώς θα μας γράψουν στα @@ τους και ΑΝ θέλουμε κάτι από αυτές θα το πληρώνουμε 2-3 φορές πάνω στον Έλληνα νταβατζή.
Φοβερή επιτυχία της κυβέρνησης! Ενάντια στη λιτότητα και υπέρ της εθνικής αξιοπρέπειας!
Τελικά αυτός ο Θουκυδίδης ιδέα δεν είχε από δημοκρατία και σύγχρονη προοδευτική πολιτική σκέψη. Μάλλον ΧρυσΑυγίτης θα ήταν...
με αεροπορικα εισητηρια τι παιζει? Αν θελουμε να κλεισουμε με ξενη εταιρεια μπορουμε να τα κλεισουμε online κανονικα?
Ryanair κανονικοτατα εκλεισα μετα τα capital controlsεισιτήρια της Ryanair μπορούμε να αγοράσουμε με κάρτα από το site; έχει σημασία η τιμή του εισιτηρίου;
Ryanair κανονικοτατα εκλεισα μετα τα capital controls
αποψινο
2000 σε καθε ταξιδι στο εξωτερικο
ηταν 10.000
στην δημοκρατικη ΕΡΤΠου το άκουσες αυτό?