Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχουν πει για δυο μήνες ακόμα τα capital control και μετά σταδιακή χαλάρωση
Μα τα capital controls είναι απλά το όριο που μπαίνει στις αναλήψεις. Δεν έχουν σχέση με τη χρήση ή μη των πιστωτικών/χρεωστικών για διασυνοριακές πληρωμές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα τα capital controls είναι απλά το όριο που μπαίνει στις αναλήψεις. Δεν έχουν σχέση με τη χρήση ή μη των πιστωτικών/χρεωστικών για διασυνοριακές πληρωμές.

capital control είναι ο έλεγχος της διακίνησης κεφαλαίων.... και περιλαμβάνει τις διασυνοριακές πληρωμές και εξαγωγές κεφαλαίων... θα είναι για πάρα πολύ καιρό ακόμη (μια διετία το κατ ελάχιστον).... ούτε κάρτα, ούτε μεταφορά μέσω τράπεζας, ούτε μετρητά στην τσέπη

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εχουν σχέση.
Τέρμα το ebay γιατι δεν μπορεις να πληρώσεις μεσω paypal.
Θα πληρώνεις τον ελληνα εμπορα μερικες φορες διπλα ή τριπλα εν σχεση με ebay

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
8. Απαγορεύεται η πρόωρη, μερική ή ολική, εξόφληση δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα, με εξαίρεση την αποπληρωμή με μετρητά ή έμβασμα από το εξωτερικό.
το προσέξατε έτσι;  :S

Εγώ που το πρόσεξα, αφού την Δευτέρα έφαγα άκυρο με το cash στο χέρι επειδή στην τράπεζα αγρόν αγοράζουν, ξαναπήγα την Τρίτη με εκτυπωμένο το ΠΝΠ και με υπογραμμισμένο το 8 για να ξεστραβωθούν...

Και πάλι, η δουλειά μου θα γίνει σε έναν ολόκληρο μήνα, και από πάνω δεν συμψηφίστηκε το λογιστικό υπόλοιπο που ήδη υπάρχει μέσα στον λογαριασμό που εξυπηρετούσε το δάνειο, αλλά αντ'αυτού, απαίτησε η τράπεζα όλο το ποσό σε cash......  :think:  :S

Τους τα έδωσα, για να ξεκουμπιστούν από πάνω μου μια και καλή, έστω και σε ένα μήνα!
Και μετά, αφού ξεμπέρδεψω, το λογιστικό υπόλοιπο θα το αφαιρέσω εξήντα εξήντα για 2 εβδομάδες μέχρι να μηδενίσει.

Άει Σιχτήρ με τους τοκογλύφους από κει!....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ που το πρόσεξα, αφού την Δευτέρα έφαγα άκυρο με το cash στο χέρι επειδή στην τράπεζα αγρόν αγοράζουν, ξαναπήγα την Τρίτη με εκτυπωμένο το ΠΝΠ και με υπογραμμισμένο το 8 για να ξεστραβωθούν...

Και πάλι, η δουλειά μου θα γίνει σε έναν ολόκληρο μήνα, και από πάνω δεν συμψηφίστηκε το λογιστικό υπόλοιπο που ήδη υπάρχει μέσα στον λογαριασμό που εξυπηρετούσε το δάνειο, αλλά αντ'αυτού, απαίτησε η τράπεζα όλο το ποσό σε cash......  :think:  :S

Τους τα έδωσα, για να ξεκουμπιστούν από πάνω μου μια και καλή, έστω και σε ένα μήνα!
Και μετά, αφού ξεμπέρδεψω, το λογιστικό υπόλοιπο θα το αφαιρέσω εξήντα εξήντα για 2 εβδομάδες μέχρι να μηδενίσει.

Άει Σιχτήρ με τους τοκογλύφους από κει!....
Οταν σου τα εδιναν ηταν καλοι τύπε? :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
capital control είναι ο έλεγχος της διακίνησης κεφαλαίων.... και περιλαμβάνει τις διασυνοριακές πληρωμές και εξαγωγές κεφαλαίων... θα είναι για πάρα πολύ καιρό ακόμη (μια διετία το κατ ελάχιστον).... ούτε κάρτα, ούτε μεταφορά μέσω τράπεζας, ούτε μετρητά στην τσέπη
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;
δεν ειναι υπερβολικος πανω κατω τοσο θα παρει .
δεν υπαρχει αρκετο χρημα  ;)
απλα θα αυξηθει το οριο -αν ολα πανε καλα- και ετσι ας πουμε θα μπορεις να βγαζεις 200 300 την μερα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στην Κυπρο 2 χρόνια κράτησαν
Δύο χρόνια μετά, στις 6 Απριλίου 2015, η κυπριακή κυβέρνηση προχώρησε στην άρση και των τελευταίων περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, επιστρέφοντας στην ομαλότητα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δηλαδη amazon κ pay pal κομενα μεχρι νεωτερας? :huh:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
με αεροπορικα εισητηρια τι παιζει? Αν θελουμε να κλεισουμε με ξενη εταιρεια μπορουμε να τα κλεισουμε online κανονικα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Χρεωστική στο  FB δεν την δέχονται πάντως όπως κ σε  sites εξωτερικού που ψώνιζα, θα το βάλουν στα 100 να λέμε κ ''ευχαριστώ''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom