Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Διαθεσιμων ειναι απο ττ ελτα αεδακ. Μου ηρθε ενημερωση οτι στις 30 Μαρτιου εγιναν της Eurobank.
Ταχα μου λεγαν ειναι του εξωτερικού, αλλα εχει βαση; Εχω χάσει τον ύπνο μου.
Και προθεσμιακή εχω. Και για εκεινη φοβαμαι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Διαθεσιμων ειναι απο ττ ελτα αεδακ. Μου ηρθε ενημερωση οτι στις 30 Μαρτιου εγιναν της Eurobank.
Ταχα μου λεγαν ειναι του εξωτερικού, αλλα εχει βαση; Εχω χάσει τον ύπνο μου.
Και προθεσμιακή εχω. Και για εκεινη φοβαμαι

Ναι,μπορεί να έχουν επενδύσει σε διαθέσιμα εξωτερικού.Υπάρχουν τέτοια Α.Κ.Η προθεσμιακή είναι επίφοβη όντως για κούρεμα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μη λες λοιπόν ότι "η πλειοψηφία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανέναν από τους τρόπους αυτούς". Ας πρόσεχε, να μπορούσε.

+1

Και να προσθέσω:
Και τώρα μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει, αν το θελήσει.

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Αυτό λεβέντη μου είναι πρόβλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας.
Όχι της μειοψηφίας που προνόησε και μερίμνησε ώστε αυτή η κατάσταση (που φαινόταν ότι θα έρθει) να μην της δημιουργήσει πρόβλημα.

Συμπτωματικά, η ίδια συντριπτική πλειοψηφία είναι που πήγε και ψήφισε "όχι" στο σημερινό δημοψήφισμα. Μετρήθηκε δηλαδη. Είναι το 62%.
Είναι οι άνθρωποι που περιμένουν από κάποιους άλλους (στην περίπτωση τον Τσίπρα και την παρέα του) να τους λύσει τα προβλήματα τους. Δεν κάνουν τίποτα για να τα λύσουν μόνοι τους.

Είναι οι άνθρωποι που νομίζουν πως αν διαδηλώνουν και φωνάζουν "κάτω η φτώχεια" (αυτό ακριβώς σημαίνει το "όχι στη λιτότητα"), η φτώχεια θα φύγει από μόνη της. Ή θα την διώξει κάποιος Τσίπρας.

Να το προχωρήσω όμως λίγο ακόμα:
Δεν φταίνε αυτοί.
Φταίνε οι μανάδες τους. Γιατί ΑΥΤΕΣ είναι που δεν τους έμαθαν (όταν έπρεπε) να λύνουν προβλήματα.
Και είναι φυσικό: Όταν ο γονιός-προστάτης δεν αφήνει το πρόβλημα να φτάσει στο παιδί του (γιατί το λύνει αυτός πριν φτάσει), το παιδί δεν μαθαίνει να λύνει προβλήματα. Δεν μαθαίνει ούτε καν να τα αναγνωρίζει.
Και όταν κάποτε το παιδί μεγαλώσει και γίνει κανονικός ενήλικας άνθρωπας που θα πρέπει να πιάσει τη ζωή με τα χέρια του και να την αντιμετωπίσει, δεν ξέρει πως να το κάνει.

Μη λες λοιπόν ότι "η πλειοψηφία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανέναν από τους τρόπους αυτούς". Ας πρόσεχε, να μπορούσε.

:kneel:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
23
Πόντοι
16
Αυτό λεβέντη μου είναι πρόβλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας...
...Μη λες λοιπόν ότι "η πλειοψηφία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανέναν από τους τρόπους αυτούς". Ας πρόσεχε, να μπορούσε.
Δε διαφωνώ μαζί σου. Απλά ανέφερα πώς έχει η κατάσταση.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Eπιβεβαιώνω απλά αυτό που είπαμε και πιο πάνω. Ότι το paypal ουσιαστικά διέκοψε τη σύνδεσή του με ελληνικές κάρτες και τράπεζες. Όταν έχεις υπόλοιπο μέσα στο λογαριασμό σου, είναι όλα ok.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Eπιβεβαιώνω απλά αυτό που είπαμε και πιο πάνω. Ότι το paypal ουσιαστικά διέκοψε τη σύνδεσή του με ελληνικές κάρτες και τράπεζες. Όταν έχεις υπόλοιπο μέσα στο λογαριασμό σου, είναι όλα ok.
εννοεις να εχεις υπολοιπο στο paypal balance?γιατι απ οτι ξερω οι Ελληνικες τραπεζες δεν επιτρεπουν την μεταφορα εμβασματος στο εξωτερικο,αρα κ κατ επεκταση στο paypal...''μπλοκαρει'' ετσι τουλαχιστον ανακοινωθηκε απο τις τραπεζες εδω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
λογικα μονο απο κει...αν παω εγω τωρα π.χ. να κανω μεταφορα χρηματικου ποσου στο πειπαλ με ηδη υπαρχων χρηματικο ποσο στο λογαριασμο μου.λογικα θα το μπλοκαρει η τραπεζα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
εννοεις να εχεις υπολοιπο στο paypal balance?γιατι απ οτι ξερω οι Ελληνικες τραπεζες δεν επιτρεπουν την μεταφορα εμβασματος στο εξωτερικο,αρα κ κατ επεκταση στο paypal...''μπλοκαρει'' ετσι τουλαχιστον ανακοινωθηκε απο τις τραπεζες εδω.
Ναι αυτό εννοώ. Το είπε πρώτος ο stavros51 και το δοκίμασα κι εγώ και επιβεβαιώνω.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
το paypal ουσιαστικά διέκοψε τη σύνδεσή του με ελληνικές κάρτες και τράπεζες.
Να με συγχωρείς αρχηγέ, να σε διορθώσω λίγο μόνο ως προς τη διατύπωση σου:

Δεν διέκοψε το PayPal τη σύνδεση του με ελληνικές κάρτες και τράπεζες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ διέκοψαν τη σύνδαση τους με το PayPal, τη σύνδεση των καρτών τους με το εξωτερικό, όπως και με κάθε τι που προσφέρει δυνατότητα εξαγωγής κεφαλαίων προς το εξωτερικό.
Έστω κι αν πρόκειται για τρια ευρώ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Ναι σωστό.  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πότε θα αρθεί το "εμπάργκο" στις ελληνικές χρεωστικές; Όταν ξανανοίξουν οι τράπεζες;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πότε θα αρθεί το "εμπάργκο" στις ελληνικές χρεωστικές; Όταν ξανανοίξουν οι τράπεζες;

Κοιμήσου αγγελούδι μου, παιδί μου νάνι νάνι
Να μεγαλώσεις γρήγορα, σαν τ’ αψηλό πλατάνι
Να γίνεις άντρας στο κορμί και στο μυαλό
Και να `σαι πάντα μεσ’ το δρόμο τον καλό

Κοιμήσου αγγελούδι μου γλυκά με το τραγούδι μου

Κοιμήσου περιστέρι μου να γίνεις σαν ατσάλι
Να γίνει κι η καρδούλα σου σαν του Χριστού μεγάλη
Για να μην πεις μεσ’ τη ζωή σου δεν μπορώ
κι αν πρέπει ακόμα να σηκώσεις και σταυρό

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
keep-calm-and-kala-krasia-.png

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κάποια λιγότερο ειρωνική απάντηση;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Κάποια λιγότερο ειρωνική απάντηση;
για να ανοιξουν οι τραπεζες πρεπει η ευρωπη να βαλει λεφτα κ αυτο θα γινει εντος 10 μερων .βαλε κ αλλες πχ 5 μερες μεχρι να ειναι καπως ετοιμες οι τραπεζες κ μπορει να παει μεχρι 2 βδομαδες ακομη το κακο ειναι πως ακομη κ να ανοιξουν θα υπαρχουν πολλοι περιορισμοι

καλη σου μερα βριλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom