Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μόνο και μόνο από αυτό που γράφεις φαίνεται ότι λες ψέμματα. Μετά τα capital controls καμμία τράπεζα δεν ανοίγει πλέον καταθετικό λογαριασμό. Μόνο λογαριασμοί μισθοδοσίας και συνταξιοδοτικοί επιτρέπεται να ανοιχτούν. Και τώρα τελευταία επέτρεψαν το άνοιγμα λογαριασμού ο οποίος θα αφορά ΜΟΝΟ αποπληρωμή οφειλών στο δημόσιο.[size=18pt]εκανα λογαριασμο καταθεσης [/size]ζητησα κωδικους για ηλεκτρονικες συναλαγες (Winkbank)
και μεσα απο εκει διμηουργησα μια paysafe χρεωστικη καρτα...εικονικη καρτα με τα ολα της (σειριακο αριθμο στο ονομα μου με τα ολα της..
παω στο ταμειο η στο ΑΤΜ κανω καυααθεση στο λογαριασμο μου..και οταν μπουνε στον λογαριασμο μου μεσο winkbank κανω φορτιση εκφωρτηση της καρτας μου απο τον λογαριασμο μου!
Όσον αφορά όλες τις άλλες διαδικασίες που κάνεις, ναι έτσι γίνεται με την διαφορά όμως ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την prepaid κάρτα σου για αγορές στο εξωτερικό. Παρα μόνο ό,τι αφορά για αγορά από Ελλάδα.
Το ότι φορτίζεις και εκφορτίζεις την κάρτα σου δεν λέει κάτι, απλά χάνεις 1€ σε κάθε φόρτιση και εκφόρτιση που της κάνεις.