Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

_Candy_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
I have to explain one, I think I can speak on behalf of many girls. if I go to the room and the client is not saying anything lying on the bed as if he had to die then how do I know what he likes and what he wants and need. ashamed to tell, show!!! take the initiative. Later the same goes sometimes very interesting :s&m_1: :fuck2: :lheel: :tits2: :humpleg:

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Heloo and good afternoon MY SWEETY!!!!!!!!!!!

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Thoose are programs that all girls doing ,
we want something new !

A programm wiith food for example ...
After job go to Candy .. mam > sex > home for sleep

meta tha grafis edo " Hello boys we have makaronia today "  :2funny: :2funny: :2funny:

jo ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μαλακες σορρυ κιολας αλλα διαβαζω το θρεντ σας μερες τωρα, κανετε λες και δεν εχετε ξαναδει πουτανα ρε πουστη μου μιλαμε για πολυ λιγουργιά !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φτου γαμωτο ..μας καταλαβαν  :cheesy:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Μαλακες σορρυ κιολας αλλα διαβαζω το θρεντ σας μερες τωρα, κανετε λες και δεν εχετε ξαναδει πουτανα ρε πουστη μου μιλαμε για πολυ λιγουργιά !!!!

που να δεις αλλο θρεντ  :tooth: :tooth: :tooth:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Τουλαχιστον στο δικο μας theard μιλαμε ανοιχτα, και οχι σαν κλειστη λεσχη, οπως στο δικο σας.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

πουτάνα η [putána] Ο25α : (λαϊκ.) 1. η πόρνη: Έφαγε τα λεφτά του στα χαρτιά και στις πουτάνες. 2α. (αρνητικός, υβριστικός χαρακτηρισμός): Mας κατάκλεψε η ~! Tην ξέρουν όλοι, τι ~ είναι! Φύγε από δω μωρή ~! β. (για θαυμασμό ή έκπληξη): Bρε την ~, μας κατάφερε όλους! γ. (για άνθρωπο πονηρό, καταφερτζή, επιδέξιο): Σ΄ αυτές τις δουλειές είναι μεγάλη ~. ΦΡ γίνεται της πουτάνας ή της πουτάνας το κάγκελο / το μαγκάλι, για πρόκληση μεγάλης αναστάτωσης, φασαρίας, καταστροφής, χαώδους κατάστασης: Mας πέτυχε έξω ο πατέρας της κι έγινε της πουτάνας (το κάγκελο). είναι παλιά ~, είναι άνθρωπος παμπόνηρος, πολύ πεπειραμένος. πουτανάκι το YΠΟKΟΡ. πουτανίτσα η YΠΟKΟΡ. πουτανάρα η MΕΓΕΘ. 

:grin: :birdman: :grin:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Τουλαχιστον στο δικο μας theard μιλαμε ανοιχτα, και οχι σαν κλειστη λεσχη, οπως στο δικο σας.

Δικε μου δεν υπαρχει δικο μας και δικο σας, τωρα αν νομηζεις οτι λειτουργουμε σαν λεσχη σιγουρα

κανεις λαθος. Ρωτησες κατι και δεν σου απαντησαμε???

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Ρε τα κωλοπαιδα   :s&m_2: και τα εχω πει να ειναι ευγενικοι με τον κοσμο.  :grin: :grin: :grin:

Τεσπα αν θες τιποτα πληροφοριες ρωτα εμενα και αν δεν σου απαντησω να μην με λενε παρανομο !!!! ;)

Υ.γ. τι λεει η candy, θα μου την συστησει κανεις σας ????  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom