Επι την ευκαιρία αφού ξανα ήρθε βόλο να γράψω για αυτήν.
Παίρνει 70€ για μισή ώρα,είναι όπως την βλέπετε αλλά έχει σιλικονάτα βυζια (Με ξενερώνουν αφάνταστα τα ψεύτικα),πράμα που δεν μου το είπε όταν το ρώτησα στο τηλέφωνο αλλά αφότου της έδωσα τα λεφτά,στο κρεββάτι είναι οκ αλλά με ξενέρωσε άσχημα που ούτε μια κουβέντα κάτι απλά μπες γαμησε με και φύγε,πολύ ξεπέτα η δουλειά.
Είναι πιτσιρίκα, γύρω στα 24 την έκανα.
Για μένα καλύτερα που τα δίνω σε μεγαλύτερες όπως η Λίλη
Καυλιαρα που Οι φωτογραφίες τα λένε όλα για όσοι ξέρουν και έχουν γούστα. 6982915364
kanesex.com
Ή παρακάτω,δεν έκατσα μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι 101% αληθινές φωτογραφίες που λέει,είναι η ίδια αλλά ποιο παλιές όταν ήταν αδύνατη,όταν πήγα την είδα με ένα μπυροκιλη,και απλά ευγενικά και όμορφα έφυγα.
φουλ πρόγραμμα. Έχω φυσικο σώμα και Κάνω απίστευτο σεξ που θα σου αρέσει πολύ δεν θα μετανιώσεις. . 6981152930
kanesex.com
Αυτή είναι η Λίλη που αναφέρομαι παραπάνω,δεν είναι 38,αυτό είναι το σίγουρο,στα 45 την έκανα, αλλά ξέρει πως να σου φερθεί, δεν είναι ξεπέτα,ίσα-ίσα που απολαμβάνει μια καλή κουβέντα και γενικά ξέρει να φέρεται σωστά ώστε να μην κλάψεις τα λεφτά σου.
Οι φωτογραφίες είναι παλιότερες σίγουρα αλλά όχι με μεγάλη διαφορά,είχε λίγο κοιλιτσα αλλά όχι κάτι αντιαισθητικό.
Γεια σου μωρό μου είμαι η Lilly μια Ρωσίδα γυναίκα που ξέρει τι χρειάζεται ένας άντρας για να απογειωθεί.!!! Ειδικότητα μου είναι το ερωτικό μασάζ και όχι μόνο, πες μου τι θες να σου κάνω και θα φέρω τα κατάλληλα εργαλεία για να σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία του Μασαζ 37 χρονών 1.65 ύψος και 54...
kanesex.com