athina0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημερα. εγω σπουδαζω Κομοτηνή
+1 με τόσες φοιτήτριες τι τα θέλετε τα cgsΤί call girls,αναχώματα,αριγκάτα,έλα κι εσύ και ουζερί της Μαίρης.Πάτε Avant Garde,Θέατρο,Μεσάνυχτα,Ηχοδρόμιο και Azzuro να καμακώσετε και να πηδήξτε φοιτήτριες και ντόπιες πρόθυμες για ασέλγεια στο κορμί τους.
Σωστός ο παίχτουρος.Και δεν μπορώ να καταλάβω τί θεωρείται callgirl στην επαρχία η κάθε παρταλοβουλγάρα που δουλεύει σε ένα κωλόμπαρο και τυχαίνει να πηδιέται εκτός?+1 με τόσες φοιτήτριες τι τα θέλετε τα cgs
γιατι σκεφτεσαι να αρχισεις το επαγγελμα?
Ειναι κνενας αλλος απο εδω?
Εγώ μια φορά πριν κανένα χρόνο θυμάμαι που πήρα τηλέφωνο σε παρόμοια αγγελία φίλος (για Κομοτηνή που είναι σπάνιες) μου βγήκε τραβέλι(παρόλαυτα στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ήταν πολύ εντάξει) και ούτε καν το συζήτησα παραπάνω.Τώρα αυτή δε ξέρω.Μπορεί και να μην είναι.Δεν έχεις παρά να πάρεις τηλέφωνο και να μάθεις πληροφορίες.
μουφες φιλε τελικα,προσπαθουσα να την ποιασω στο τηλ 2 μερες μου το σηκωσε μια τυπισα οτι ναναι και μου ζητουσε καρτα 10 ευρω και τετοια,αμφιβαλλω αν ειναι και κομοτηνη,
παλι στη μαλακια θα το ριξουμε,,,,,
Καλησπέρα και από εμένα νέο μέλος στο site το και νέος στην πόλη της Κομοτηνής 1 χρόνο τώρα λίγο πρωτάρης με το άθλημα του αγοραίου... Καμία πρόταση εάν υπάρχει θα την εκτιμούσα εάν και βρήκα εδώ μια Βουλγάρα Eva την λένε δεν την δοκίμασα λόγο ίσως φόβου πρωτάρη... Καμία σύμβουλη θα ήταν δεκτή