DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πανεπιστήμιο σε πάρτι,παραλία γυμνιστών(με προσοχή για να μην γίνουμε θέαμα)κ σε καράβι μέσα κάτω απο το φουγαρο καθ'οδόν για Κρήτη.
Ρε αθεοφοβε στο φουγαρο διπλα?Ξεμπουκωνε το φουγαρο ξεμπουκωνες και συ και η φουκαριαρα ηταν η μονη που μπουκωνε!!Πανεπιστήμιο σε πάρτι,παραλία γυμνιστών(με προσοχή για να μην γίνουμε θέαμα)κ σε καράβι μέσα κάτω απο το φουγαρο καθ'οδόν για Κρήτη.
Πριν μερικες μερες μου εστειλε και μηνυμα οτι θα ερθει Αθηνα για λιγο και λεω να την στριμωξω παλι αν ειναι προθυμη. Παντως φοβερη καταπιολα η τυπισσα!!
Ρε παίδες εγώ θεωρώ με βάση το 80% των προσωπικών μου εμπειριών ότι όλες τα κατάπιναν... και συνεχίζουν να τα καταπίνουν.
Και επειδή έτσι έμαθα από την πρώτη μου δασκάλα (η οποία ήθελα να χύνω στο στόμα της, για να "βεβαιωθεί" ότι το φχαριστιέμαι το "πράγμα"), στη συνέχεια το ζητούσα επιτακτικά από όλες...
Ακόμα και αυτές που δεν το κάνανε στο ξεκινημα της σχέσης μας, στην πορεία στρώνανε (βέβαια ποτέ δεν έμαθα αν το κάνανε για να κρατήσουν χαρακτήρα κ να το πάιξουν σοβαρές κ να δείξουν ότι δεν είναι σαν όλες τις άλλες) κ το σφηνάκι πήγαινε σύννεφο.
Το αποκορύφωμα ήταν σε μια σχέση μου με μιά παντρεμένη, μια μέρα μεταξύ αστείου κ σοβαρού καθίσαμε και υπολογίσαμε στα 12 χρόνια που ξενοπηδιόμασταν συνεχώς (έρωτας - νταλκάς από το σχολείο βλέπετε, που ποτέ δεν νομιμοποιήθηκε τελικά ) πόσες φορές είχαμε συννουσιαστεί κ πόσες φορές με είχε πιπώσει, έρχεται και μου υπολογίζει πόσα κιλά από το σπέρμα μου έχει καταπιεί στην ζωη της....
Το τί γέλιο έριξα δεν περιγράφεται ...
Φυσικά μιλάμε για ατελείωτες 6άδες ΗΒΗ Λουτρακίου ...
Μάλιστα θυμάμαι μια φορά σε κάποιες εκλογές που ο άντρας της είχε πάει για να ψηφίσει στην επαρχία ως ετεροδημότης , επειδή ήταν αδιάθετη (=περίοδο), μου πήρε 3 στην σειρά σφηνάκια "Ασπρο πάτο" χωρίς να με αφήσει να βγώ από το στόμα της ... Με το που τελείωνα δεν με άφηνε να βγώ και συνεχίζαμε μεχρί να ξανατελειώσω και ξανά το ίδιο και ξανά το ίδιο (3 φορές συνέχεια μέχρι που σταματήσαμε γιατί παρεξηγήθηκε όταν την ρώτησα ότι "τόση ώρα δεν πόνεσαν τα σαγόνια σου; εγώ δεν νοίωθω το πουλί μου από το πολύ ρούφηγμα και το γλύψε-γλύψε " )
βασιλακη....χωρις παρεξηγηση....μαλλον οταν ηταν ο καιρος να πας σχολειο πηγαινες για πιπες γι αυτο μαλλον κ τοσο ανορθογραφος.......!!!!καλο απογευμα εχο μια φιλι που μου κανι μονο πιπα περιτο να σας πο οτι τις εχο κανι πανο απο1000 στομαχοπεδακια ετσι τισ αρεσι να μου λει οταν τα καταπινι,τιν πιπονο πανο απο5 χρονια μουνι δεν εχο δι μαγκες το φιλα για τον αντρατις κολο και πιπα ,,,,,μεσσινια βασιλης
Kα-υ-λά θα κάνεις Συναγωνιστή!
Κι αν η κυρία γουστάρει να τον πίνει 2πλό... στείλε PM να την κεράσουμε... ;)
ας ρίξω και εγώ την σχετική μου εμπειρία:
καλοκαίρι σε διακοπές, η κοπέλα μου (τότε...τώρα γυναίκα μου) με ήπιε 6 ή 7 φορές στη σειρά (σίγουρα 6, θυμάμαι για 7 αν και γενικά είχα χάσει το φως μου...)...
Κερασμένα στην Κυρία... κερασμένααα