Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
Λεανα;;;Μάγκες η Λέανα είναι Κόρινθο
Λεανα;;;Μάγκες η Λέανα είναι Κόρινθο
Λένα στη περιοχή κι δε τη ξέρουμε; δώσε πληροφορίες ....Μια ψιλή ξανθιά είχε και αγγελία
Αν μπορείς στείλε μου pm πληροφορίεςΜια ψιλή ξανθιά είχε και αγγελία
Στείλε μας πληροφορίες φίλε! Δε τη ξέρω. Αν θέλεις στείλε κι pmΑν μπορείς στείλε μου pm πληροφορίες
Μια χαρά είναι η Ζωή φίλε! Εγγύηση ότι θα περάσεις τέλειαΑυτή η Ζωή τι λέει μάγκες;
Μυστη έχεις λινκ ή φωτό από τις φωτό της στο γραφείο που δουλεύει παλια; Προφανώς είχε άλλο όνομα. Ψάχνω αλλά δεν...Το ότι υπάρχουν συγκεκριμένες φώτο 1-2 δλδ που ήταν από το γραφείο που δούλευε κι αυτές τέρμα επεξεργασμενες
Εγχειρισμένη η Λεάνα. Η γνωστή χαρα από Συγγρού με την μερσεντεςΣτείλε μας πληροφορίες φίλε! Δε τη ξέρω. Αν θέλεις στείλε κι pm
Αλήθεια τώρα!!! Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει σε παραπλανουνΕγχειρισμένη η Λεάνα. Η γνωστή χαρα από Συγγρού με την μερσεντες
Κι όμως. Και όσο για το 29 ούτε καν. Πλησιάζει 40 αν δεν τα έχει πατήσει ήδη. Την θυμάμαι από οταν ημουν μικρό παιδί, πριν αλλάξει και είμαι 31.Αλήθεια τώρα!!! Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει σε παραπλανουν
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενη ανάρτηση της η κοπελιά ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Την κάλεσα ξανά σήμερα μάλιστα δύο φορές σε διαφορετικές ώρες κι ούτε καν απάντησε!Αναζήτηση για - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ- Sex Αγγελίες γνωριμιών στη Πελοπόννησο- KaneSex Ερωτικές Αγγελίες - Πελοπόννησος - Κόρινθος
Κόρινθος - Γνωριμίες για Sex Αγγελίες στη Πελοπόννησο- KaneSex Ερωτικές αγγελίες γνωριμιών για σεξ ραντεβού στη Πελοπόννησο - Αργολίδα - Αρκαδία - Αχαΐα - Ηλεία - Λακωνίαkanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ τι έχουμε παιδιά ξέρει κανένας;
Δηλαδή τι ζητούσε φίλε;Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενη ανάρτηση της η κοπελιά ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Την κάλεσα ξανά σήμερα μάλιστα δύο φορές σε διαφορετικές ώρες κι ούτε καν απάντησε!
Αυτά ξέρω μόνο φίλε.
Τι να σου πω ρε φίλε, αν θυμάμαι καλά, ένα μεγάλο ποσό, που με αυτά τα χρήματα έπαιρνες τη καλύτερη κοπέλα για τουλάχιστον δυωρο.Δηλαδή τι ζητούσε φίλε;