Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 875
- Πόντοι
- 361
Έχεις να πεις κάτι μεγάλε;Νταξει αυτά όλα είναι να είχαμε να λέμε … τεσπα επειδή δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση .. καλό Βόλι
Έχεις να πεις κάτι μεγάλε;Νταξει αυτά όλα είναι να είχαμε να λέμε … τεσπα επειδή δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση .. καλό Βόλι
Όχι μεγάλε … καλά να περάσεις και αναμένουμε εντυπώσειςΈχεις να πεις κάτι μεγάλε;
Δε μου άρεσε το στυλακι σου μεγάλε. Ήταν ότι λέω ψέματα ή κάτι τέτοιο; Δεν έχω λογο να πω ψέματα. Όταν βρεθώ μαζί της θα ενημερώσωΌχι μεγάλε … καλά να περάσεις και αναμένουμε εντυπώσεις
Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι πεντακάθαρη, με ωραία επιδερμίδα, λίγο πεσμένο στήθος, αλλά όχι σε σημείο που να σε χαλάει. Ωραίο κορμάκι για την ηλικία της.
Αυτά, νομίζω ότι τα είπα όλα. Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, ρωτάει! Αλλά σε π
Σε δικό της χώρο φίλε μου?Καλησπέρα παίδες, μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση με τη Ζωη κι είπα να σας πω τις εντυπώσεις μου.
Λοιπόν, η κυρία Ζωή, είναι μια γυναίκα 50+ (52 λέει ότι είναι), φαίνεται λίγα χρόνια μικρότερη. Φιλική, ζεστή, τιμά τα χρήματα που παίρνει κι προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά. Είναι μια καλή περίπτωση για τη περιοχή, με δύο εκτονώσεις στη συνάντηση, χωρίς πίσω πόρτα, χωρίς έντονες καταστάσεις. Περνάς καλά, δε κλαις τα χρήματα σου, είναι η γειτόνισσα σου που τη γαμισες. Αυτό! Ένα τίμιο milf, για όσους τους αρέσουν αυτά. Δεν είναι για άτομα που ζητάνε έντονες στιγμές, ή πίσω πόρτα, ή παρτούζες κλπ! Θα περάσεις καλά μαζί της, αλλά έως εκεί.
Αν θα την έπαιρνα ξανα; Τι να πω .... δε ξέρω, ίσως ναι, μπορεί, δε πέρασα άσχημα, αλλά δεν είχε ένταση η συνάντηση.
Μίλησα μαζί της αν θέλει να γράψω εδώ για εκείνη, μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα, μου έδωσε κι τη φωτό που επισυνάπτω κι οι πληροφορίες της είναι στην αγγελία που παραθέτω.
Για επικοινωνία, στέλνετε μνμ στο viber, η όλη επικοινωνία γίνεται από εκεί.
Είναι η αγγελία που βρήκε ένας συναγωνιστές κι την έχει παραθέσει παραπάνω.
Αυτά από μένα!
Καλή σας νύχτα
Η τύπισσα μένει Ξαμιλια, δηλώνει παντρεμένη αλλά μετά από συνομιλία χάνεται κ δεν απαντάειΜαλλον αυτη τη Ζωη λεει ο φιλος παραπανω
https://www.safesex.gr/ads/women-seeking/women-seeking-men/show/zoi-52-chronon-44678
Καλημέρα, της έστειλες μήνυμα να βρεθείτε κι δε σου απάντησε;Η τύπισσα μένει Ξαμιλια, δηλώνει παντρεμένη αλλά μετά από συνομιλία χάνεται κ δεν απαντάει
Το έχω πει φίλε! Ξενοδοχείο πάει, οποίο θέλεις εσυΣε δικό της χώρο φίλε μου?
Να καταλάβω ρε φίλε! Της έστειλες μηνύματα για να κανονίσεις συνάντηση ή για καυλοκουβεντα; Να τη ρωταγες πχ πληροφορίες για τα προγράμματα που κάνει κι τιμές δε νομίζω να εξαφανίστηκε έτσι στο ξεκαρφωτο! Αν της άρχισες τις μλκ τότε ναι το έκανε!Η τύπισσα μένει Ξαμιλια, δηλώνει παντρεμένη αλλά μετά από συνομιλία χάνεται κ δεν απαντάει
Ρε φίλε, εξαφανίστηκε έτσι απλά χωρίς λόγο ή της άρχισες τις μλκ? Είναι καλό παιδί η Ζωή δε κάνει τέτοια χωρίς λόγο!Η τύπισσα μένει Ξαμιλια, δηλώνει παντρεμένη αλλά μετά από συνομιλία χάνεται κ δεν απαντάει
Προμοτορας είσαι ;;; Και τέτοια κάψα ;Ρε φίλε, εξαφανίστηκε έτσι απλά χωρίς λόγο ή της άρχισες τις μλκ? Είναι καλό παιδί η Ζωή δε κάνει τέτοια χωρίς λόγο!
Ρε φιλε πόσο στόκος είσαι!!!!!!!!!!! Η γυναίκα για κάποιο λόγο σου είπε ένα προσωπικό της στοιχείο κι εσύ το δίνεις έτσι δημόσια??? Η κοινωνία στην επαρχία είναι πολύ κλειστή, ισως το στοιχέιο αυτό που έδωσες εσύ έτσι εύκολα να το δεί κάποιος δικός της κι να την εκθέσεις! Πας καλά ρε?????????? Πόσο μαλάκες είστε ρε?????????? Π Ο Σ Ο?????????????????
Μετά λέτε γιατι δε μπορείτε να βρείτε γυναίκα να γαμίσετε? Να γιατι! Γιατι είστε στόκοι!
Όχι ρε φίλε, αλλά αν είσαι από τη περιοχή θα ξέρεις πως είναι τα πράγματα! Σωστά; Το να πας να δίνεις έτσι ξερά μια γυναίκα, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Άδικο έχω σε αυτό;Προμοτορας είσαι ;;; Και τέτοια κάψα ;
Μεγάλε αυτά που λες γίνονται στην Μύκονο. Εδώ μπα......Τα περισσότερα μπιτσόμπαρα-κλαμπ της ακτογραμμής φέρνουν ξεκολίδια να χορεύουν στις.μπάρες και στις πουτσες των πελατών με την ταριφούλα τσέπη. Από εκει θα δικτυωθεις και για σερβιτόρες, κυρίως αλβανά ντόπια που μένουν εκει και δουλευουν σαιζόν, μέχρι να αρχίσουν τα λεμονοπορτόκαλα. Κάποιες εχουν ίσως και.μόνιμη πελατεία. Σου λέω ότι ξέρω. Ψάξτο.
Οπότε κάπως έτσι στραβώνουν οι καταστάσεις.Ρε φίλε, εξαφανίστηκε έτσι απλά χωρίς λόγο ή της άρχισες τις μλκ? Είναι καλό παιδί η Ζωή δε κάνει τέτοια χωρίς λόγο!
Ρε φιλε πόσο στόκος είσαι!!!!!!!!!!! Η γυναίκα για κάποιο λόγο σου είπε ένα προσωπικό της στοιχείο κι εσύ το δίνεις έτσι δημόσια??? Η κοινωνία στην επαρχία είναι πολύ κλειστή, ισως το στοιχέιο αυτό που έδωσες εσύ έτσι εύκολα να το δεί κάποιος δικός της κι να την εκθέσεις! Πας καλά ρε?????????? Πόσο μαλάκες είστε ρε?????????? Π Ο Σ Ο?????????????????
Μετά λέτε γιατι δε μπορείτε να βρείτε γυναίκα να γαμίσετε? Να γιατι! Γιατι είστε στόκοι!
Οπότε σου είπε από που είναι και μετά δεν σου απάντησε σωστά;Η τύπισσα μένει Ξαμιλια, δηλώνει παντρεμένη αλλά μετά από συνομιλία χάνεται κ δεν απαντάει
μια διευκρινηση αδερφε ! η συγκεκριμενη παιζει Αθηνα η Κορινθια?Λιανά τίμια .. το τιμάει το 70αρι αν σ αρέσουν οι Milf-gilf… τώρα η άλλη μίλησα αρπαχτή πρέπει να κάνει να βγάλει διακοπές τζάμπα .. 150 η ώρα 2 πιστολιές όχι φιλία + 50 κολος