Νέα

Call-girls ή οίκοι ανοχής με Γιαπωνεζούλες /Ασιάτισες για Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Onime
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Onime

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν Call Girls ή Οίκοι Ανοχής ή Πρακτορία ή οτιδίποτε άλλο τέλος πάντων που να έχει γιαπωνεζούλες ή κινεζούλες ή ασιάτισες στην θεσσαλονίκη. Παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει  :helpplea:

Ευχαριστώ

Υ.Γ Συγγνώμη για τα greekglish.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιαπωνεζούλες; Τότε το τρένο για θεσσαλονίκη δε θα είχε θέση να καθήσεις ούτε στην οικονομική θέση.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γιαπωνέζες και κινέζες;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ μια ελληνίδα ή μια ρωσίδα της προκοπής δεν μπορούμε να βρούμε στην πόλη μας και θέλεις και τέτοια ειδικευμένα πράγματα, φίλε; Κάτι τόσο ειδικευμένο ούτε στην αθήνα δεν ξέρω αν βρίσκεται και θες να το βρεις εδώ που παίζει η απόλυτη σεξουαλική ξεραϊλα; Παίζεις με τον πόνο μας...!
Πάντως για να μην είμαι απόλυτος, ίσως κανένας φίλος να ξέρει για καμία ασιάτισα σε μπουρδέλο, αλλά λογικά κάτι από καζακστάν, άντε ταϋλάνδη βαριά-βαριά, κινέζα δύσκολο, γιαπωνέζα δε δεν το συζητάω καν...
Προσωπικά, onime, το μόνο σχετικό που έχω δει στην θεσ/νίκη είναι μία μεγάλη σε ηλικία και σχετικά μέτρια ταϋλανδέζα που δουλεύει σε μασατζίδικο.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην τον αποπέρνετε το σύντροφο μάγκες. Στο πρώην μασ. τηςε Συνδίκα που έιναι τώρα ΝΕγνατίας προς Βαρδάρη παίζει η Ταυλανδέζα Μασάγια, φιλικότατη ακι πρόθμη αλλά 100 ευρώ το φουλ....694..760

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Προς Βούλγαρη ήθελα να πω αλλά τι να κάνουμε... το μυαλό είναι στον Βαρδάρη...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μην τον αποπέρνετε το σύντροφο μάγκες. Στο πρώην μασ. τηςε Συνδίκα που έιναι τώρα ΝΕγνατίας προς Βαρδάρη παίζει η Ταυλανδέζα Μασάγια, φιλικότατη ακι πρόθμη αλλά 100 ευρώ το φουλ....694..760

Μα φίλε κι εγώ αυτήν εννοούσα πριν όταν έγραφα "Προσωπικά, onime, το μόνο σχετικό που έχω δει στην θεσ/νίκη είναι μία μεγάλη σε ηλικία και σχετικά μέτρια ταϋλανδέζα που δουλεύει σε μασατζίδικο."
Η γνωστή Μασάγια στην Βούλγαρη, κι εγώ συμφωνώ στον χαρακτηρισμό. Είναι όντως φιλικότατη και πρόθυμη, αλλά λίγο βιαστική στο μασάζ ενώ είναι μέτρια σε εμφάνιση, μεγάλη σε ηλικία και φυσικά 100 ευρώ το "πλήρες" οπότε αρκετά τσιμπιμένο. Αν είναι φαν των ασιατισών ο φίλος όμως, νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική επιλογή του

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Μια παρατήρηση μόνο κι αν κάνω λάθος συγχωρήστε με...

Παρατηρώ εδώ και μερικούς μήνες, πως λόγω της έλλειψης καλών CG (για τους "πολλούς", διότι οι "ολίγοι εκλεκτοί" ΕΧΟΥΝ τον πολύ καλό κύκλο γνωριμιών τους που φυσικά δεν θέλουν να μοιραστούν με αγνώστους) στη Θεσσαλονίκη, οι συνάδελφοι καταφέυγουν σε ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ λύσεις όπως πχ τραβέλια (αν είναι δυνατόν), κακάσχημες βουλγαροαλβανιάρες, γριες (κάποιοι θεωρούν το MILF όταν είναι άνω των 50, εγώ όταν περάσει τα 28-30!), και μασαζογκόμενες που τους παίζουν μαλακία για 100+ euro (για να μην πω κι αυτούς που επενδύουν επισκεψεις σε μασατζίδικα, ελπίζοντας κάποια στιγμή να τους τον παίξει καμια σταφιδιασμένη τσατσά)!

Αν είναι δυνατόν συμπολίτες Θεσσαλονικείς! Αν είναι δυνατόν!!! Λες και το PC και το internet, είναι έννοιες άγνωστες σε εσάς! Τι να πω....

Αντι λοιπόν να ασχολείστε με μετριότητες που ΟΥΤΕ τύφλα σουρωμένοι δεν θα έπρεπε να γαμάτε, ΓΙΑΤΙ δεν φέρνετε από έξω (τόοοοσα γραφεία υπάρχουν πια) πραγματικά ΑΣΤΕΡΙΑ που μπροστά τους οι μέση Ελληνίδα δεν μετράει μια (!!!), να την έχετε 3, 4 μέρες, ακόμη και εβδομάδα ολόκληρη? Ναι, καταλαβαίνω πως θα σας στοιχήσει 1000, 1500... 2500 euro το πακέτο (ανάλογα πόσες μέρες γλέντι θέλετε), αλλά αν τα υπολογίσετε και τα συγκρίνετε, πείτε μου αν αξίζει να σου την παίζει στο κωλάδικο η μαστουρωμένη βρωμιάρα ή να ξαπλώνεις εκεί που νωρίτερα ξαπλώναν Αλβανοι και Πακιστανοί για 30, 40, 100 euro το πήδημα.

...εκτός αν τη βρίσκετε να ξεκαβλώνετε σε γύφτισες, junkies και παρακμιακες Βουλγάρες (που το παίζουν και γκόμενες) από το να χαίρεστε τις θεές των παραδουνάβιων χωρών, οι περισσότερες των οποίων είναι γυναίκες που ΔΥΣΚΟΛΑ βρίσκεις να κυκλοφορούν στο δρόμο.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μια παρατήρηση μόνο κι αν κάνω λάθος συγχωρήστε με...

Παρατηρώ εδώ και μερικούς μήνες, πως λόγω της έλλειψης καλών CG (για τους "πολλούς", διότι οι "ολίγοι εκλεκτοί" ΕΧΟΥΝ τον πολύ καλό κύκλο γνωριμιών τους που φυσικά δεν θέλουν να μοιραστούν με αγνώστους) στη Θεσσαλονίκη, οι συνάδελφοι καταφέυγουν σε ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ λύσεις όπως πχ τραβέλια (αν είναι δυνατόν), κακάσχημες βουλγαροαλβανιάρες, γριες (κάποιοι θεωρούν το MILF όταν είναι άνω των 50, εγώ όταν περάσει τα 28-30!), και μασαζογκόμενες που τους παίζουν μαλακία για 100+ euro (για να μην πω κι αυτούς που επενδύουν επισκεψεις σε μασατζίδικα, ελπίζοντας κάποια στιγμή να τους τον παίξει καμια σταφιδιασμένη τσατσά)!

Αν είναι δυνατόν συμπολίτες Θεσσαλονικείς! Αν είναι δυνατόν!!! Λες και το PC και το internet, είναι έννοιες άγνωστες σε εσάς! Τι να πω....

Αντι λοιπόν να ασχολείστε με μετριότητες που ΟΥΤΕ τύφλα σουρωμένοι δεν θα έπρεπε να γαμάτε, ΓΙΑΤΙ δεν φέρνετε από έξω (τόοοοσα γραφεία υπάρχουν πια) πραγματικά ΑΣΤΕΡΙΑ που μπροστά τους οι μέση Ελληνίδα δεν μετράει μια (!!!), να την έχετε 3, 4 μέρες, ακόμη και εβδομάδα ολόκληρη? Ναι, καταλαβαίνω πως θα σας στοιχήσει 1000, 1500... 2500 euro το πακέτο (ανάλογα πόσες μέρες γλέντι θέλετε), αλλά αν τα υπολογίσετε και τα συγκρίνετε, πείτε μου αν αξίζει να σου την παίζει στο κωλάδικο η μαστουρωμένη βρωμιάρα ή να ξαπλώνεις εκεί που νωρίτερα ξαπλώναν Αλβανοι και Πακιστανοί για 30, 40, 100 euro το πήδημα.

...εκτός αν τη βρίσκετε να ξεκαβλώνετε σε γύφτισες, junkies και παρακμιακες Βουλγάρες (που το παίζουν και γκόμενες) από το να χαίρεστε τις θεές των παραδουνάβιων χωρών, οι περισσότερες των οποίων είναι γυναίκες που ΔΥΣΚΟΛΑ βρίσκεις να κυκλοφορούν στο δρόμο.

Φίλε, εν γένει συμφωνώ με τα λόγια σου, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι τόσο εύκολο να σκάσουνε όλοι το χιλιάρικο+ που προτείνεις. Ο έλληνας είναι πλάσμα που προτιμάει να λειτουργεί με δόσεις παρά με ένα μεγάλο "μπαμ", ακόμα και αν η δεύτερη περίπτωση συμφέρει περισσότερο. Εγώ προσωπικά δεν καταφεύγω συχνά στον πληρωμένο έρωτα, τα τελευταί χρόνια που έχει χαλάσει και η κατάσταση στην θεσ/νίκη ξοδεύω περί τα 250-350 ευρώ το χρόνο για πήδημα το πολύ. Οπότε, για μένα, αν ακολουθήσω την πρότασή σου θα πρεπε να κλείνω πήδημα 1 φορά αν 3 χρόνια (γιατί τόσο μου παίρνει να φάω ένα 1000άρικο) οπότε αυτό πια καταντάει υπερβολικό, δεν μπορώ να κρατιέμαι και τόσο συνήθως.
Ωστόσο, για συναγωνιστές που αναγκάζονται να καταφύγουν τακτικά σε μασατζίδικα, cg-μπάζα κλπ κλπ, η πρότασή σου. φίλε, θα φαίνεται συμφέρουσα, οπότε αν την γράψεις σε κανένα πιο δημοφιλές thread πιστεύω ότι πολλοί θα ενδιαφερθούν.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ε οχι κ 1000 ευρω για ενα πουτσο,κ να τα χω δε τα δινω σε καμια καριολα απλα κ μονο επειδη μου ανοιξε τα ποδια
κ στη τελικη αμα 8ελω καποια να μου τα τρωει βρισκω μια ελληνιδα κ κα8αρισα χαχα

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μάγκες Καλημέρα και απο εμένα. Όλα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Εαν κάποιος έχει δίκό του σπίτι, δεν έχει οικογένεια και είναι αρκετα ευκατάστατος με πολύ καλή δουλειά ίσως και να μπορεί να δίνει κάποια ευρώπουλα για πάρει ένα CT. Ο μέσος Έλληνας όμως και δη ο μέσος μπουρδελιάρης και πουτανιάρης δεν τα έχει. Μέχρι 100-120 ευρώ 1-2 φορές ανά μήνα παλεύονται (με κάποιες στερήσεις όμως. Στην Ελλάδα είμαστε. Ο αγοραίος έρωτας έχει μείνει πολύ πίσω από την υπόλοιπη ευρώπη..... Τελικά είμαστε στην Ευρώπη ή όχι...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιαπωνέζες και κινέζες;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ μια ελληνίδα ή μια ρωσίδα της προκοπής δεν μπορούμε να βρούμε στην πόλη μας και θέλεις και τέτοια ειδικευμένα πράγματα, φίλε; Κάτι τόσο ειδικευμένο ούτε στην αθήνα δεν ξέρω αν βρίσκεται και θες να το βρεις [size=12pt]εδώ που παίζει η απόλυτη σεξουαλική ξεραϊλα; [/size]Παίζεις με τον πόνο μας...!

Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread...Μας έχουν ζαλίσει τα α@@@δια τα media, για το πόσο "ερωτική πόλη είναι η Θεσσαλονίκη", πόσο "όμορφες και σεξουαλικές και απελευθερωμένες είναι οι Θεσσαλονικιές", και ένα σωρό φίλοι από το Βορρά μόνο στον ΟΗΕ δεν έχουν απευθυνθεί για το πρόβλημα της ΑΓΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...Τελικά ρε πούστη μου, στην κωλοελλάδα, μόνο με ΜΥΘΟΥΣ τη βγάζουμε; :idiot:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ε οχι κ 1000 ευρω για ενα πουτσο,κ να τα χω δε τα δινω σε καμια καριολα απλα κ μονο επειδη μου ανοιξε τα ποδια

κ στη τελικη αμα 8ελω καποια να μου τα τρωει βρισκω μια ελληνιδα κ κα8αρισα χαχα
Φίλε mpotofilos,

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ΟΛΟ το post μου, θα έβλεπες πως οι τιμές που ανέφερα (ο καθένας όσο αντέχει το πορτοφόλι του), αφορούν πολυήμερα private CT. Αν και σου φαίνεται απίστευτο, ΝΑΙ μπορείς να φέρεις ΜΟΥΝΑΡΕΣ για 3, 4, 5 μέρες (κι εβδομάδα ακόμη) με τιμές που αρχίσουν από 1000 euro (και ανεβαίνει όοοοοσο αντέχεις). Και ερωτώ: Πόσους πούτσους προλαβαίνεις να της σφυρίξεις σε 3, 4, 5 μέρες (κι εβδομάδα ακόμη)? Πόσους? 5, 10, 30 ίσως?

...σκέψου το κι έλα να μου πεις αν αξίζει να πηγαίνουν κάποιοι σαν άσχετοι χωριάτες και να δίνουν 50, 60, ακόμη και 100 euro για να πηδήξουν σε ΑΘΛΙΑ μπουρδέλα, γκομενες - πρεζάκια ή γύφτισες, κάποιοι ακόμη και τραβέλια ή ακόμη χειρότερα να τους τον παίξει καμια 50άρα σταφιδιασμένη πρώην τσατσά και να νομίζουν οτι γαμήσαν κιόλας!

Κατάλαβες τώρα?

Όλα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Εαν κάποιος έχει δίκό του σπίτι, δεν έχει οικογένεια και είναι αρκετα ευκατάστατος με πολύ καλή δουλειά ίσως και να μπορεί να δίνει κάποια ευρώπουλα για πάρει ένα CT. Ο μέσος Έλληνας όμως και δη ο μέσος μπουρδελιάρης και πουτανιάρης δεν τα έχει.
Ναι, έτσι είναι. Έχεις δίκιο! Ισχύει λοιπόν ο προαιώνιος νόμος του "δυνατότερου" αρσενικού. Το δυνατότερο αρσενικό, θα πάρει την Porche, θα έχει βίλα κι εξοχικό, θα έχει σκάφος και member key σε ακριβά ξενοδοχεία... για να καταφέρει να ΓΑΜΗΣΕΙ το/τα καλύτερο/α μουνί/ά! It's a hard world

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φέρε εσύ μιά για πάρτη σου για μιά βδομάδα κι άσε εμάς τους φτωχούς κι αδύναμους αρσενικούς να κάνουμε οικονομία.

Επισκέπτης
αυτοι που δινουν 1000 ευρω ,οι ιδιες κοπελλες που φερνουν,μαλακες τους αποκαλουν!τωρα γιατι το λενε αυτο,δεν με αφορα!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αυτοι που δινουν 1000 ευρω ,οι ιδιες κοπελλες που φερνουν,μαλακες τους αποκαλουν!τωρα γιατι το λενε αυτο,δεν με αφορα!
Να δεις πως αποκαλούν αυτούς που επισκέπτονται μασατζίδικα "επενδύοντας" 80-100 euro κάθε φορά, με την κρυφή ελπίδα πως αν τους δουν αρκετές φορές... μπορεί και να τους την παίξουνε! Τωρα γιατι το λενε αυτο, δεν με αφορα!

Αυτοί μαλιστα που φέρνουν κοπέλες για 3, 4, 5 ημέρες (ημέρες, όχι ώρες!) και πληρώνουν τα λεφτά που πληρώνουν, δεν τα κουτσοβολέυουν με το βασικό μισθό. Αν λοιπόν κάποιος πχ καθαρίζει 6, 7, ή 10 χιλιάδες eurο το μήνα... τι είναι για αυτόν τα 1000 ή τα 2000 για να κάνει ένα "δωράκι" στον εαυτό του και μάλιστα πολυήμερης διάρκειας?

Επισκέπτης
Να δεις πως αποκαλούν αυτούς που επισκέπτονται μασατζίδικα "επενδύοντας" 80-100 euro κάθε φορά, με την κρυφή ελπίδα πως αν τους δουν αρκετές φορές... μπορεί και να τους την παίξουνε!

Τωρα γιατι το λενε αυτο, δεν με αφορα!
οι ιδιοι ειναι που παιρνουν σιτυ με 1000 ευρω....κοινως, ο μαλακας ειναι μαλακας οπου και να παει!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aυτός που καθαρίζει 10 χιλ. το μήνα δεν έχει ανάγκη να έρχεται εδώ. Ούτε έχει ανάγκη να περιμένει να του έρθει η νύφη στη θεσαλονίκη.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οι ιδιοι ειναι που παιρνουν σιτυ με 1000 ευρω....κοινως, ο μαλακας ειναι μαλακας οπου και να παει!!
Άντε καλά! Βγες να πεις "μαλάκα" τον σείχη που δίνει 2000 euro να ξεσκίσει τον πάτο της miss Universe, την στιγμή που ο ίδος κερδίζει χιλιάδες euro... το λεπτό!

Σείχηδες στο forum μπορεί να μην έχουμε (ακόμη) αλλά η ακρότητα του παραδείγματος είχε κάποιο λόγο!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Aυτός που καθαρίζει 10 χιλ. το μήνα δεν έχει ανάγκη να έρχεται εδώ. Ούτε έχει ανάγκη να περιμένει να του έρθει η νύφη στη θεσαλονίκη.
Εδώ κάνεις ΛΑΘΟΣ! Παρασύρεσαι σε "γυναικεία" συμπεράσματα! Ο άντρας ΠΑΝΤΑ θα πηγαίνει στα "κορίτσια" (ή έστω θα τα φέρνει στο σπίτι του), όσο κι αν κοστίζουν! ... έτσι για το χόμπυ, για να μην ξεχνάει τις παλιές συνήθειες!

Το forum μάλιστα, έχει περισσότερα μέλη που "καθαρίζουν" 5ψήφιους μηνιαίους μισθούς, από όσο φαντάζεσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom