travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
περισοτερες λεπτομερειες παρακαλω
ΑΓΟΡΙΑ υπαρχει απο αθηνα γυναικαρα εδω που κανει παρτουζες τρελλες αλλα θελει δωρακι.2μετρη μουναρα με βυζαρες.
στο κανε σεχ εχει αγγελειες απο αθηνα ειναι 6947437517Πας καλα ανθρωπε μου?? Τι να καταλαβουμε εμεις τωρα απο αυτο?? Πως θα την βρουμε.
ΑΓΟΡΙΑ υπαρχει απο αθηνα γυναικαρα εδω που κανει παρτουζες τρελλες αλλα θελει δωρακι.2μετρη μουναρα με βυζαρες.
Δεν έχει καλά σχόλια πάντως:στο κανε σεχ εχει αγγελειες απο αθηνα ειναι 6947437517
με το νικ σου λιγο μας μπερδεψες ομως....ειναι γυναικειο η αντρικο?για να καταλαβουμε και σε τι μιλαμε...εαν ειναι για bdsm ειμαι μεσα.
για τους απιστουςμε το νικ σου λιγο μας μπερδεψες ομως....ειναι γυναικειο η αντρικο?για να καταλαβουμε και σε τι μιλαμε...
ναι οκ την πηρες την τυπισσα εγω αλλο ρωτησα...τι γενους ειναι ο χρηστης ellh που εγραψε πιο πανω...και φυσικα μου φανηκε περιεργο το ζητημα οτι δεν βρισκει ο κοσμος κοπελα για να κανει παρτουζα η τριο...αφου ειναι επαγγελματιας καποια λογικα για την σωστη τιμη θα μπορει να κανει τα πανταγια τους απιστους
εαν ειναι για bdsm ειμαι μεσα.
Τι ακριβώς ψάχνεις δηλαδή;Βίζιτα που να πηγαίνει με ζευγάρι και έναν άντρα ταυτόχρονα;Και η άλλη φάση με δύο άντρες,με εσένα και τον φίλο σου η βίζιτα;Παιδιά χρειάζομαι contact για παρτουζα με ένα ζευγάρι κ ένα φίλο στη Θεσσαλονικη
Ξέρεις κανείς κάτι;
Τώρα είδα το μήνυμα σου,επειδή δεν έκανες απάντηση απευθείας στο δικό μου,για να μου έρθει ειδοποίηση.Θα πρέπει να ρωτήσεις τη Μαρκέλλα για αυτό.Λογικά δε θα έπρεπε να έχει θέμα.Σίγουρα πάντως δέχεται ζευγάρια και κοπέλες σόλο.Εγώ που την έχω δοκιμάσει μόνος είναι καλή περίπτωση,όμορφη,πετίτ και εξαιρετική στο σόσιαλΈχει περιορισμό η παρτουζα;
Είμαστε ήδη ένα ζευγάρι κ ένας φίλος κ θελουμε κοπέλα για τετράδα
Τώρα είδα το μήνυμα σου,επειδή δεν έκανες απάντηση απευθείας στο δικό μου,για να μου έρθει ειδοποίηση.Θα πρέπει να ρωτήσεις τη Μαρκέλλα για αυτό.Λογικά δε θα έπρεπε να έχει θέμα.Σίγουρα πάντως δέχεται ζευγάρια και κοπέλες σόλο.Εγώ που την έχω δοκιμάσει μόνος είναι καλή περίπτωση,όμορφη,πετίτ και εξαιρετική στο σόσιαλ
www.markela.info
Επικοινώνησα μαζί τηςΤώρα είδα το μήνυμα σου,επειδή δεν έκανες απάντηση απευθείας στο δικό μου,για να μου έρθει ειδοποίηση.Θα πρέπει να ρωτήσεις τη Μαρκέλλα για αυτό.Λογικά δε θα έπρεπε να έχει θέμα.Σίγουρα πάντως δέχεται ζευγάρια και κοπέλες σόλο.Εγώ που την έχω δοκιμάσει μόνος είναι καλή περίπτωση,όμορφη,πετίτ και εξαιρετική στο σόσιαλ
www.markela.info
Σε ανεξάρτητη είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο από ότι φαίνεται.Κοίτα ποιες πάνε με ζευγάρια και 2 άντρες από τοΕπικοινώνησα μαζί της
Δεν κάνει τέτοιο πραγμα δυστυχώς
Μόνο με ζευγάρια
Σε ευχαριστώ πάντως