Καλημέρα φίλοι Ροδίτες ας ενεργοποιήσουμε το θρεντ σήμερα.....
Πέρασμα προτού δύο ημερών από μία κορασίδα η οποία έχει καταγωγή από Ρωσία και η συνεννόηση ήταν μόνο με αγγλικά...
Είπα να την δοκιμάσω λόγω των φωτογραφιών τής που είδα και μαρεσε ο σωματότυπος τής, τώρα το ποίο σύνηθες είναι νά υπάρχει μία απόκλιση η πραγματικότητα με τίς φωτογραφίες, τίς ποίο πολλές φορές η πραγματικότητα είναι +10 κιλά καί +5-7 χρόνια,στην προκειμένη περίπτωση τά χρόνια ήταν καλά και στα κιλά ήταν -10 ...
Τρόμαξα λιγάκι που την αντικρυσα όμως μαρεσε η ενέργεια τής καί η επιδερμίδα τής, ήταν πολύ καθαρή....
Στα τού αγώνα τώρα είναι από τίς περιπτώσεις όπου με τό που βγαίνεις απ' το μπάνιο την βρίσκεις έτοιμη πασαλειμενη πάνω στο σεντόνι σε φάση έλα να μου το χώσεις, πράγμα που με ξενερώνει διότι το θέλω αντίστροφα νά σέ γραπωνει τό μωρό καί όταν φτάσει στην πίπα να είσαι ήδη τούρμπο, τεσπά....
Η πίπα της καλή και υγρή χωρίς όμως deep throat , σφικτό τό μουνακι τής με ένα μινιον κωλαρακι.... Γενικά δείχνει να τό θέλει απλά μπορεί εκείνη την μέρα να ήταν κουρασμένη γιατί ήταν καί πρώτη μέρα τής που ήρθε στο νησί...
Κάνει μόνο μία φορά σεξ και τό χρεώνει 70 ευρώ...
Και για τού λόγου του αληθές ορίστε.....
Ανεξάρτητη, εμφανίσιμη, ευχάριστη, πολύ καθαρή και διακριτική και πρωτι φορα Rodos σέξι αναλογίες! Το όνομά μου είναι maria και είμαι απο σημερα. Ετοιμάσου να τρελαθείς με αγνή ευχαρίστηση στο πλευρό μου, θα είμαι η καλύτερη που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές και μπορώ...
kanesex.com