Michalis kos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φιλεΈκανα πριν από καιρό ένα πέρασμα από το νησί και τον βρήκα πολύ εύκολα.Δεν έχω κρατήσει στοιχεία αλλά δεν θα δυσκολευτείς,άλλωστε δεν είναι και Νέα Υόρκη η Κως!
Ευχαριστώ φιλεΈκανα πριν από καιρό ένα πέρασμα από το νησί και τον βρήκα πολύ εύκολα.Δεν έχω κρατήσει στοιχεία αλλά δεν θα δυσκολευτείς,άλλωστε δεν είναι και Νέα Υόρκη η Κως!
Φίλε καλημέρα κατεβαίνω Κω για δουλειά και ψάχνοντας στην σελίδα για κάποιο callgirl με έβγαλε εδώ.. Ξέρω το ποστ είναι αρχαίο αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα ελπίζει έστειλα αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε!!!ΕΧΩ ΤΗΛ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ 30ΑΡΑ ΞΑΝΘΙΑ.......... PM ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ
Φίλε Μιχάλη καλημέρα έχω κατέβει Κω για δουλειά και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει κάτι στο νησί.. Αν ξέρεις κάτι στείλε πμΣτην κω ειμαι.. αν ξέρεις κάτι στειλε πμ..
Καλησπέρα σε όλους και όλες, ανοίγω τούτο το θέμα ξανά γιατί με ενδιαφέρει να βρω ανεξάρτητη κοπέλα και συγκεκριμμενα στην Μύκονο.
Η περίοδος είναι δύσκολη, ο τουρισμός χαμηλός με ότι αυτά συνεπάγονται στην αναζήτησή αυτή στο νησί, μετα από έναν μήνα εδώ δεν κατάφερα να βρω κάτι. Οποίος η οποία γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ένα pm. Σας ευχαριστώ!
Φίλε μορτι συναγωνιστή κατεβαίνω συχνά Κω λόγο δουλειά και ψάχνω και έχωΑν γνωρίζει κάποιος κάτι που να παίζει στην Κω (πλην απο το μοναδικό μπουρδέλο του νησιού) ας με ενημερώσει (και με προσωπικό μνμ.)
Καλησπέρα ! Αν ξέρεις κάτι για καλυμνο η κω πες μου !οταν ξαναπας Ρόδο η Κάλυμνο γραψε μου να σου στειλω πληροφορίες με pm ειδικα στην Κάλυμνο εχει καλή φάση....
Αν βρείτε κάτι για κω πείτε μου μάγκες ! Και το μπουρδελο πιο είναι ;;Αν γνωρίζει κάποιος κάτι που να παίζει στην Κω (πλην απο το μοναδικό μπουρδέλο του νησιού) ας με ενημερώσει (και με προσωπικό μνμ.)
Φίλε ψαρακα αν γνωρίζεις κάτι από Κω η Κάλυμνο δώσε τα φώτα σουοταν ξαναπας Ρόδο η Κάλυμνο γραψε μου να σου στειλω πληροφορίες με pm ειδικα στην Κάλυμνο εχει καλή φάση....
Έχουμε τπτ για Κάλυμνοοταν ξαναπας Ρόδο η Κάλυμνο γραψε μου να σου στειλω πληροφορίες με pm ειδικα στην Κάλυμνο εχει καλή φάση....
Τι έγινε ρε παιδία δεν γνωρίζει κανείς τι παίζει Κάλυμνο;οταν ξαναπας Ρόδο η Κάλυμνο γραψε μου να σου στειλω πληροφορίες με pm ειδικα στην Κάλυμνο εχει καλή φάση....