jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
κ να παιρνει και ματι ο ριμειν τραμουντανας
τον σκοτωσες τωρα
κ να παιρνει και ματι ο ριμειν τραμουντανας
κααααααλα.... με ενα επιχειρημα ευχολογιο δηλαδη πας και διαμορφωνεις γνωμη. οκ. και περνιεσαι και για εξυπνος.«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών».
οκ. αυτο δεν το ειχα δει ως επιχειρημα. Μου ξεφυγε το ποστ.
Εχει μια λογικη
Σκονταφτει μονο στο γεγονος πως ο Ελληνας δεν θελει να φτιαξει τα εσωτερικα του, τις αδυναμιες του.
Αυτο το ειπε και ο Guy Verhofstadt και συμφωνω, το ειπα πιο πριν. Εαν ολο το θεμα ειναι η αφυπνιση, αντε και λεμε οκ.
Ωστοσο πρακτικα, αυτη τη στιγμη, με τις υπαρχουσες συνθηκες την Ελλαδα δεν τη συμφερει μια εκ των βαθρων διασπαση της Ευρωπης.
Τοσο απλο ειναι.
Εαν αλλαξει και δεν διασπαστει, τοτε οκ. Αλλα και παλι αυτο δεν σημαινει πως θα αλλαξουνε πολυ τα πραγματα για την Ελλαδα. Γιατι εχουμε σκαψει μονοι μας τον ταφο μας και νομιζουμε πως φταινε οι αλλοι
φιλε μοικανεκααααααλα.... με ενα επιχειρημα ευχολογιο δηλαδη πας και διαμορφωνεις γνωμη. οκ. και περνιεσαι και για εξυπνος.
αλλα αλλαζειο Ελληνας; Και στην Ελβετια ιδιος παραμενει.
once more my friend....
Βρετανικό γιδοπροβατο λεει ψήφισα εκτος Ε.Ε αλλα πίστευα οτι θα παραμεινουμε, δεν πίστευα ότι θα μετρήσει η ψήφος μου
παπαζολη τι χορευτικα θα εχει σημερα το μενου?once more my friend....
[move]CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY [/move]
οποιος θελει το πιστευει ετοιμος ειμουνα για τραφαλγκαρ να γινει χαμος....τυποι τι ωρα θα κατεβειτε για χορευτικα στο συνταγμα ,να γιορτασετε τη μεγαλη νικη ....
τσαμικα αρχικα κ μετα γκευ παρειντ!!!!παπαζολη τι χορευτικα θα εχει σημερα το μενου?
Γενικα για την Ευρωπη το εγραφα ειτε αυριο η Ελλαδα ειναι πανω απο τη σταθμη της θαλασσας ειτε κατω. Εγω την Ελλαδα την εχω ξεγραμμενη. Δεν ειναι οτι δεν πιστευω οτι θα τα βγαλουμε περα λογω πολιτευματος, ή λογω παρουσας πολιτικης αχρηστιας, ή λογω γεωγραφικης θεσης ή ή ή. Εχω χασει καθε πιστη στους Ελληνες ως ανθρωπους και ως νοημονα οντα.οκ. αυτο δεν το ειχα δει ως επιχειρημα. Μου ξεφυγε το ποστ.
Εχει μια λογικη
Σκονταφτει μονο στο γεγονος πως ο Ελληνας δεν θελει να φτιαξει τα εσωτερικα του, τις αδυναμιες του.
Αυτο το ειπε και ο Guy Verhofstadt και συμφωνω, το ειπα πιο πριν. Εαν ολο το θεμα ειναι η αφυπνιση, αντε και λεμε οκ.
Ωστοσο πρακτικα, αυτη τη στιγμη, με τις υπαρχουσες συνθηκες την Ελλαδα δεν τη συμφερει μια εκ των βαθρων διασπαση της Ευρωπης.
Τοσο απλο ειναι.
Εαν αλλαξει και δεν διασπαστει, τοτε οκ. Αλλα και παλι αυτο δεν σημαινει πως θα αλλαξουνε πολυ τα πραγματα για την Ελλαδα. Γιατι εχουμε σκαψει μονοι μας τον ταφο μας και νομιζουμε πως φταινε οι αλλοι
δωσε!!!!!Θα ξεκινησουμε με τον υμνο......
Εχω χασει καθε πιστη στους Ελληνες ως ανθρωπους και ως νοημονα οντα.
μονο ο μοικανος εχει διαυγεια τυπε μπακαλη!!!Μεγάλε, πὲς τα. Ἀπογοητευτικὴ ἡ διανοητικὴ κατάσταση τοῦ πόπολου.