Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,6%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,3%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,6%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 34 25,2%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,4%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
να σου πω, δεν ειναι δυνατον να μην το καταλαβαινεις με τιποτα.

Η ΑΓΓΛΙΑ βγηκε ΟΧΙ η ΕΛΛΑΔΑ.
Πες μου τωρα πως στον κορακα μας συμφερει σαν Ελληνες αυτο.
Πως στον κορακα να το πω...πες μου τι ανταγωνιστικο πλεονεκτημα αποκτουμε σαν χωρα, σαν κοινωνια σαν οτιδηποτε
Γιατι οικονομικα ΔΕΝ μας συμφερει. Πολιτικα ΔΕΝ μασ συμφερει....πες μου πώς μας συμφερει.

Όλα τα αλλα ειναι ευχες πως μπορει να βγουμε κι εμεις απο την κακια ευρωπη και μακρια απο την κακια γερμανια...που μας κανουνε ντα, ενω εμεις ειμαστε καλα παιδια.

Πρακτικα....σημερα η Αγγλία ειναι εξω.............ΓΙΑΤΙ μας συμφερει;;;;;;;;
Mας αρεσει,και εχουμε καθε δικαιωμα να μας αρεσει,εκτος αν ζεις σε αλλη χωρα και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαι χωρα υπο κατοχη με αφορμη το χρεος,επειδη και αυτους ετσι τους αρεσει

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
να σου πω, δεν ειναι δυνατον να μην το καταλαβαινεις με τιποτα.

Η ΑΓΓΛΙΑ βγηκε ΟΧΙ η ΕΛΛΑΔΑ.
Πες μου τωρα πως στον κορακα μας συμφερει σαν Ελληνες αυτο.
Πως στον κορακα να το πω...πες μου τι ανταγωνιστικο πλεονεκτημα αποκτουμε σαν χωρα, σαν κοινωνια σαν οτιδηποτε
Γιατι οικονομικα ΔΕΝ μας συμφερει. Πολιτικα ΔΕΝ μασ συμφερει....πες μου πώς μας συμφερει.

Όλα τα αλλα ειναι ευχες πως μπορει να βγουμε κι εμεις απο την κακια ευρωπη και μακρια απο την κακια γερμανια...που μας κανουνε ντα, ενω εμεις ειμαστε καλα παιδια.

Πρακτικα....σημερα η Αγγλία ειναι εξω.............ΓΙΑΤΙ μας συμφερει;;;;;;;;
:grin: :grin: :grin: καλα κρασια... :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Mας αρεσει,και εχουμε καθε δικαιωμα να μας αρεσει,εκτος αν ζεις σε αλλη χωρα και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαι χωρα υπο κατοχη με αφορμη το χρεος,επειδη και αυτους ετσι τους αρεσει

και ποιός δημιούργησε την αιτία που έδωσε αυτήν την αφορμή παίκτη μου ??

και ναι είμαστε και πρέπει να είμαστε χώρα υπό κατοχή μέχρι να βάλουμε μυαλό και να ακολουθήσουμε τις πρακτικές εκείνες άλλων χωρών που τις επέτρεψαν να μην είναι υπό κατοχή για χρέος..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ποιός δημιούργησε την αιτία που έδωσε αυτήν την αφορμή παίκτη μου ??

και ναι είμαστε και πρέπει να είμαστε χώρα υπό κατοχή μέχρι να βάλουμε μυαλό και να ακολουθήσουμε τις πρακτικές εκείνες άλλων χωρών που τις επέτρεψαν να μην είναι υπό κατοχή για χρέος..
οι πολιτικοι που επελεγες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις λιγο ιστορια θα καταλαβαινες γιατι παντα θα εισαι χρεωμενη χωρα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χυνω με μουνια κλαμενα, παπαγαλους σε απογνωση,σε μπογδανοεκμπομπη!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εκτακτο
ιατρικο συνεδριο για τον Αλεξ71 του μπου
κρισιμες ωρες....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=242088.0;attach=660809;image[/img[/URL]]
:o :o :o :o :o :o :o
[/quote]

[img]http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20121022/engine/pegasus_LARGE_t_1041_105840709_type12438.jpg

URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι οτι οι αλλες επιλογες φαινονταν και ηταν ακομη πιο αχρηστοι.Οποτε η χωρα επελεξε την λιγοτερο αχρηστη λυση.
δεν ισχυει αυτο
σε εναν που ξερεις πως ειναι σκαρτος πριν τον δοκιμασεις, δεν τον δοκιμαζεις να δεις ποσο σκαρτος ειναι.
Ψάχνεις αλλον
Απλα αυτος βγηκε γιατι ολοι πιστεψαν πως θα ξαναρθουνε ενδοξες μερες τσιμπουσιου δεκαετιας 80.

Το κακο ειναι πως ακομα και τωρα δεν εννοουν να το καταλαβουνε πως αυτος ηταν κακη επιλογη αλλα και πως πισω δεν γυρναμε.

Και δεν το καταλαβαινουν γιατι νομιζουνε πως φταινε παντα οι αλλοι. Εμεις να μην αλλαξουμε ποτε....

Οκ, μετα μην απορειτε και προπαντων μην διαμαρτυρεστε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
pegasus_LARGE_t_1041_105840709_type12438.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/sad/crying-fountain.gif[/img[/URL]]
[/quote]οχι τελικα μοο 3 εμφραγματα ηταν
ειναι ετοιμος να παραστει αυριο το πρωι  σε νεκρωσιμη τραμουντανα... :priest:

Συνημμένα

• download (1).jpg
    download (1).jpg
    3,4 KB · Εμφανίσεις: 17

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις λιγο ιστορια θα καταλαβαινες γιατι παντα θα εισαι χρεωμενη χωρα

αν έβαζες το μυαλό σου λίγο να σκεφτεί θα  καταλάβαινες γιατί είσαι χρεωμένη χώρα και θα είσαι πάντα χρεωμένη χώρα και υπό εποπτεία...

γιατί απλά δεν μπορείς να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλο το σου αρεσει χιλνικ και αλλο το σε συμφερει.
εγω ρωταω γιατι σε συμφερει.

εσενα μπορει να σου αρεσουν και οι πουτσες (μην το παρεις κυριολεκτικα για εσενα) αλλα το αν σε συμφερει ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αλλο το σου αρεσει χιλνικ και αλλο το σε συμφερει.
εγω ρωταω γιατι σε συμφερει.

εσενα μπορει να σου αρεσουν και οι πουτσες (μην το παρεις κυριολεκτικα για εσενα) αλλα το αν σε συμφερει ...
Ωραια απαντηση,σοβαρη και φιλοσοφημενη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θελω να σου χαλασω το συννεφακι, αλλα κανεις δεν σε εμποδιυε να φτιαξεις την οικονομια σου σε παραγωγικη βαση.
Απλα σαν ελληνας θεωρουσες πως παντα ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να σου δινει και παντα φταιει οταν τα ζηταει αλλα εσυ δεν εχεις φτιαξει τιποτα.

Αλλα οκ, εγω να δεχτω πως εχεις εσυ δικιο. Φταινε οι Ξενοι.
Ο Αγγλος βγηκε, οχι η Ελλαδα. Πες μου σε τι σε επηρεαζει θετικα αυτη η εξελιξη. Ετσι οπως εισαι, μην μου πεις θα επαναστατησουμε κι εμεις και θα βγουμε...αυτα τα περασαμε περσι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραια απαντηση,σοβαρη και φιλοσοφημενη
παντως μεχρι στιγμης ζηταω εδω και 4 σελιδες ενα γαμημενο επιχειρημα και δεν παιρνω.
Ε, καποια στιγμη θα γραψω κι εγω αλλιως.

Αμα δεν μιλατε σωστα για να υπαρχει διαλογος ετσι θα απανταω...εξαλλου βρισκομαστε σε μπουρδελοσαιτ, τι περιμενες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom