Επισκέπτης
παρτους τηλ τυπε :o :o :o
εχουνε κανει λαθος κ πανε για brexit οι μαλακες !!!!
Μλκ νὰ ἡ μεγάλη ἀνατροπή!
παρτους τηλ τυπε :o :o :o
εχουνε κανει λαθος κ πανε για brexit οι μαλακες !!!!
ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο "RΕΜΑΙΝ" ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑς:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα σε γαμήσω που θα σε γαμήσω να υπάρχει και αίσθημα...
πια εναπομηνασα βρε παπαρα; τρικυμια εν κρανιωγια την εναπομηνασα εε.....
η Ελλαδα δεν σωζεται οσο εχει μυαλα φωτεινα οπως το δικο σου!!!!
παρολα αυτα ,κατι καλυτερο θα της ξημερωσει.... ;)
και μεχρι τοτε
κλαμαααααααααααααααααααααααααααα
ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο "RΕΜΑΙΝ" ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑς
πια εναπομηνασα βρε παπαρα; τρικυμια εν κρανιω
σιγα μην κλαψω
εσεις θελατε τσιπρα, εσεις τον ψηφισατε.
πες μου εσυ πως εποφελειται η Ελλαδα απο αυτο και πεισε με.
Αν δεν επωφελειται η Ελλαδα, δεν σε πιανω γιατι πανηγυριζεις
Αλλα δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που νομιζει πως τα ξερει ολα χωρις να ξερει τιποτα
παπαρολογιες
ναι ειμαι συριζα φανατικος τυπε...εχεις προβλημασ???
αλλα ,που με καταλαβες???δεν τοχω δηλωσει δημοσια
αυριο 11,00 το πρωι,,μην αργησεις ιναι πολλοι στην σειρα....λιλας,βολτερ κ λοιποι....:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ξέρεις εσύ γιατί...
πια εναπομηνασα βρε παπαρα; τρικυμια εν κρανιω
σιγα μην κλαψω
εσεις θελατε τσιπρα, εσεις τον ψηφισατε.
πες μου εσυ πως εποφελειται η Ελλαδα απο αυτο και πεισε με.
Αν δεν επωφελειται η Ελλαδα, δεν σε πιανω γιατι πανηγυριζεις
Αλλα δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που νομιζει πως τα ξερει ολα χωρις να ξερει τιποτα
βρειτε τον τυπο καμπερ,εχει γινει μαλακια μεγαλη.... :o :o :oΜλκ νὰ ἡ μεγάλη ἀνατροπή!
τραγουδα οσο θεςνομίζουν ότι άμα γυρίσουμε στην εποχή των κλειστών συνόρων και του προστατευτισμού θα γίνουμε μεγάλοι...
στην εποχή που για να ταξιδεψεις εκτός χώρας ήθελες μια βδομάδα προετοιμασίας από προξενεία και πρεσβείες, που όλα τα εμπορεύματα περιμένανε μερικούς μήνες στα τελωνεία να δεήσει ο αρμόδιος υπάλληλος να πάει να τα κοιτάξει και να επιβάλλει τους δασμούς κλπ κλπ κλπ ...
και φυσικά μερικοί λένε ότι θα ζούμε με ότι παράγουμε (εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος) και ότι είμαστε οικόπεδο γωνία με υψηλή αντικειμενική αξία επειδή έτσι την ορίσανε...
και στις σοβιετίες προστατευτισμό είχανε και περίκλειστα σύνορα και είδαμε που καταντήσανε...
οκ... εστω πως ειναι ετσι.τραγουδα οσο θες
τιποτα απ αυτα δεν θα γινει
η ελβετια ειναι σε καμμια ΕΕ..σε 3 σεκομντ περνας τα συνορα για γερμανια γαλια ιταλια αυστρια κ ψωνιζεις κι οτι θες κι ερχεσαι κ πισω κ καστανο δεν τρεχει....συνοριοφυλακες υπαρχουν ,αλλα αυτο δεν δημιουργει καποιο προβλημα,εκτος αν σου κανουν ελεγχο κ μετσφερεις πολλα τσιγαρα ,πανω απο 10 κουτες ανα ατομο,η πανω απο 1λτ αλκοολ..
σιγα τα ωα....αυτα που λες ειναι μαλ..ιες
αυτο που θα γινει,ειναι οτι υπαρχει σοβαρη προοπτικη η λιτοτητα κι η οι ατελειωτες ορδες λαθρο,θα μειωθουν μαλλον,κ πολυ συντομα
η δε ντοιτς θα τουμπεκιαστει,απο παρταλοας κ δεν δινω τιποτα,
,αλλιως θα μεινει ,με τις βαλτικες χωρες ,την βουλγαρια την ρουμανια κ την ελλαδα,μονο στο τελος...
1.δεν αντεχει κι αλλο εξιτ αμεσα αυτο το καραγκιοζ μπερντε η ΕΕοκ... εστω πως ειναι ετσι.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατι τη συμφερει το Μπρεξιτ;;;;;;;;;;;;
βασικα σε τιποτα γιατι δεν λες πως θα συμβουν ολα αυτα.1.δεν αντεχει κι αλλο εξιτ αμεσα αυτο το καραγκιοζ μπερντε η ΕΕ
2.θα υπαρξει καποια χαλαρωση στην ασφυκτικη λιτοτητα
κ ετσι οι μελοθανατοι του 2016,θα την βγαλουν καπως μεχρι το 18...εκει υπαρχει αλλο αγγουρι πιο ΒΑΡΒΑΤΟ
3.για την αλλη ευρωπη,,Ιταλια,Γαλλια,Ισπανια εχει τεραστια σημασια κι ας βλεπουμε το δασος κι οχι το δεντρο μονο,ελπιζω να ποτιστει κι ο βασιλικος-μαιντανος Ελλαδα,μαζι με τους αλλους..
ελπιζω να συμφωνεις σε κατι...
σφιξαν τα γαλατα...δεν εχουνε ενα τσιπρα οι αγγλοι ρε παιδι μου???
Η Handelsblatt γράφει συγκεκριμένα: «Ο Σόιμπλε από τις 5 τα ξημερώματα με πέντε εμπειρογνώμονες βρίσκονταν ήδη στο υπουργείο Οικονομικών και ανέλυαν το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. Λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του κατέφτασε και ο υπουργός, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τους Ευρωπαίους συναδέλφους του.
ταπαμε ,αν δεν καταλαβαινεις η δεν συμφωνεις,αλλο κακο μαζι με το μπρεξιτ μας βρηκε ...βασικα σε τιποτα γιατι δεν λες πως θα συμβουν ολα αυτα.
με ποια λογικη θα χαλαρωσει η λιτοτητα οταν δεν εχεις μειωσει χρεος, δεν παραγεις και δεν εχεις και τη δυνατοτητα να παραγεις γιατι δεν εχεις ουτε καλους τσοπανηδες;
κι αυτο ειναι μονο το σημειο 2 σε αυτα που λες.
τα υπολοιπα δεν αφορουν την Ελλαδα και ειναι γενικοτητες.
Πάμε πάλι. Αληθεια περιμενω να μου πεις κατι, ενα επιχειρημα σοβαρο.
Πώς θα επηρεασει τον Ελληνα θετικα αυτο;; Οχι με ευχες...πρακτικα: πες μου... με μια σειρα, θα γινει αυτο κι αυτο. τοσο απλα.
Kαλό θα είναι τύπεπαπαρολογιες
εγω σου ειπα γιατι ειναι κακο για την Ελλαδα. Εσυ φωναζεις πεναλτι κι ακομα δεν εχουνε βγει οι ομαδες γηπεδο. Απλα δεν σου δωσανε απο τα ποπ κορν οι διπλανοι σου.
ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο "RΕΜΑΙΝ" ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑς
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=242088.0;attach=660807;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://bestanimations.com/HomeOffice/Lights/Candles/candle-animated-gif-1.gif