balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ωωωωχ η κοιλια μου απ τα γελια!!!!Στα παπάρια μου . Ψηφίζω Liberal Democrats
ωωωωχ η κοιλια μου απ τα γελια!!!!Στα παπάρια μου . Ψηφίζω Liberal Democrats
τοπε το νουμερο ο τσιπρας...το μεσημερι
Παρε μια γευση
Γιούνκερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται πλέον τρίτη χώρα
Επαναφορά των κανόνων της Eurovision στην προηγούμενη κατάσταση εδώ και τώρα αλλιώς έξοδος Ελλάδας-Κύπρου απο όλους τους οργανισμούς...!! Να αποφασίζει ο λαός και όχι απο κοινού με τη πουστροκριτική επιτροπήΗ πλακα ειναι οτι εχουμε 2016 και ακομα πανω σε αυτο τον πλανητη υπαρχουν καποιοι που πιστευουν οτι τις αποφασεις τις περνει ο λαος
Παρτε και μια γευση τρομπες που πανηγυρίζετε για το τι σας περιμενει.Πτωση στο Χρηματιστηριο Αθηνων προς το παρον μονο 12.18%.
Αντε και σε ανωτερα
τζαπα πηγε κι η μακαριτησα εν τελη.....την φαγανε αδικα .... :S
περιμενουμε πως κ πως!!!
κοιτα θεος σχωρεστη,αλλα another brick on the wall του σιχαμενου συστηματος ηταν κι αυτη,καποιος την διαλεξε κ την φαγανε για πολλους λογους!!! ;)Αληθεια εκανε σε κανεναν αλλο εντυπωση οτι σκοτωσε ενας ψυχακιας μια αθωα γυναικα στην αγγλια και την επομενη στιγμη χωθηκαν τρελα δις στις αγορες παγκοσμιως;
Λιγο σαπια δουλευει το συστημα
γιατι???τσουζει??Αλλαξε το αβαταρ σου!!!
Μαστεράκο πιστευεις οτι οι Άγγλοι με κριτήριο αυτό που έγραψες πήγαν και το ρίξαν Brexit??????????Η οικονομικη πολιτικη και η λιτοτητα που εφαρμοσε η τωρινη ΕΕ φανηκε οτι απετυχε,ενω δημιουργησε πολλες ανισοτητες,με τους πλουσιους να γινονται πλουσιοτεροι,οι μικρομεσαιοι να γινονται φτωχοι και οι φτωχοι να γινονται φτωχοτεροι.
ρε μαλ..α τραμουντανη τζοβενο,εκανες κλωνο???
ε βεβαια ειναι βαρια η τσαπου του Αγγλαρα!!! κι αλλο κλωνο κανε θα χρειαστει!!!! ρουφα τ αυγο σου τωρα
μας εκραψε η κωλογρια,μεχρι τις 2.00 κ ηπιαμε το πικρο ποτηρι κ πηγαμε για υπνο... :oΡε τραμου κανε ενα ρεπορταζ τι παιχτηκε.
Εγω επεσα για υπνο στις μια με το Remain να προηγειται και οι αλλοι να παραδεχονται την ηττα τους.
ναι ρε τυπε πες τα ναουμΕνα συμπέρασμα βγαίνει από χθες.
ΟΙ λαοί δεν πρέπει να ερωτώνται για σπουδαία ζητήματα.(μόνο για μαλακίες).
Γιατί οι άφρονες παίρνουν στον λαιμό τους και τους σοβαρούς πολίτες με τις επιλογές τους.
Αν κάναμε το 80 δημοψήφισμα για τον θα μπούμε στην ΕΟΚ,θα κυριαρχούσε το ΟΧΙ και τωρα θα ήμασταν Αλβανία.
Oτι ψηφιζεις εσυ παιρνει τα αρχιδια μου,μια με τζημερο,μια με σαμαρα,μια με το ναι,μια με το μπρεξιτ,μηπως εισαι μαλακας,καραφλέ με περουκίνι εσύ έχεις ειδικότητα στους κλώνους
θα σου ξανάρθω σύντομα... ετοίμασε τον σβέρκο σου για φάπες... αααα τον κώλο σου μην τον πλύνεις δεν γαμάω κωλόγερους..
Φασιστάκος συριζοβλαβεις?Ενα συμπέρασμα βγαίνει από χθες.
ΟΙ λαοί δεν πρέπει να ερωτώνται για σπουδαία ζητήματα.(μόνο για μαλακίες).
Γιατί οι άφρονες παίρνουν στον λαιμό τους και τους σοβαρούς πολίτες με τις επιλογές τους.
Αν κάναμε το 80 δημοψήφισμα για τον θα μπούμε στην ΕΟΚ,θα κυριαρχούσε το ΟΧΙ και τωρα θα ήμασταν Αλβανία.