balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
τζαπα πηγε κι η μακαριτησα εν τελη.....την φαγανε αδικα .... :Sτυπε καποιοι συριζαιοι εδώ μεσα είναι διχασμενες προσωπικότητες. Ενώ ο πολιτικος και μιντιακος τους φορεας (ερτ) ηταν φανατικα υπερ της παραμονης, οι ιδιοι πανηγυριζουν σημερα το BREXIT
Εγω εχω να πω ότι στη ΧΑ είναι ανοιχτόμυαλοι ανθρωποι, μπορει και να τους δεχθουν
στειλτονε αλλες δεκα μερες ωλ ινκλουσιβ σε πενταστεροΜε αυτούς τους Άγγλους πάντα τα έβρισκα καλύτερα απο τους συνομιληκούς μου!
δηλ συριζονενεκος κ στηριζεις ΒΡΕΞΙΤ????υποστηρικτης ειμαι
Sorry αν ήμουν προσβλητικός! " " --->ήταν αποκλειστικά και μόνο για τους διεθνείς οικονομολόγους!
Πριν κάτι λεπτά έκανα μια μίνι επένδυση σε χρυσό που θα είναι το σίγουρο κέρδος σε όλη την υπόθεση...
πουναι το γκολντεν μπου?? :o :o :o
Ούρλιαζε ο Άλεξ ότι αποκλείεται το Brexit !
χυνω ατελειωτα με ΣΚΑΙ!!! περιμενω το βραδυ κ ττεμη πρετεντερη για πολλαπλους οργασμους!!!!!
στο διαλο το μουνοπανο ,ο ξεφτυλας!!!!Ὁ κομμουνιστὴς Κόρμπιν εἶχε σκιστεῖ ὑπὲρ τοῦ Bremain.
Και εγω χυνω ασταμάτητα με την ιδεα να ειστε με απλωμενο χερι για φαγητο σε καμια 10ρια μηνες μετα την τρυπα στον ευρωπαικο προυπολογισμο 8 δις που δημιουργειται τωρα.Αραγε από που θα αφαιρεθουν?χυνω ατελειωτα με ΣΚΑΙ!!! περιμενω το βραδυ κ ττεμη πρετεντερη για πολλαπλους οργασμους!!!!!
τζημερος....καθε κουβαντα κ μια ...Πες στον Τζήμερο, ότι υπάρχει κάποιος συναπισμός που λέγεται ΝΑΤΟ !
Και οι ΗΠΑ ,οι χώρες της ΕΕ , και η Ρωσία και η Κίνα , ΔΕΝ θέλουν
να ηταν Τουρκία η Ελλάδα , για πολτικούς λόγους.
Πες τα αυτά στον πορδο-Τζήμερο !
Τον αμόρφωτο διαφημιστή,
το ζωάκι αυτό !
Xρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ ??χυνω ατελειωτα με ΣΚΑΙ!!! περιμενω το βραδυ κ ττεμη πρετεντερη για πολλαπλους οργασμους!!!!!
νταξ....ρουφα τ αυγο σου τωρα!!!!!!Και εγω χυνω ασταμάτητα με την ιδεα να ειστε με απλωμενο χερι για φαγητο σε καμια 10ρια μηνες μετα την τρυπα στον ευρωπαικο προυπολογισμο 8 δις που δημιουργειται τωρα.Αραγε από που θα αφαιρεθουν?
τι εννοας μαστορη?Xρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ ??
Και εγω χυνω ασταμάτητα
Πωπω πω τώρα μέχρι και τα σκιουράκια και οι πάπιες του Buckingham Palace θα κρυφτούν στα λαγούμια τους απο τον τρόμο!!!Παρε μια γευση
Στην αντεπίθεση η ΕΕ: Να τελειώνουμε με τους Βρετανούς
Γιούνκερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται πλέον τρίτη χώρα - Κοινή δήλωση των 27 προς βρετανική κυβέρνηση: Εφαρμόστε την εντολή του λαού όσο το δυνατόν συντομότερα
www.protothema.gr/world/article/589751/stin-adepithesi-i-ee-na-teleionoume-me-tous-vretanous/]http://www.protothema.gr/world/article/589751/stin-adepithesi-i-ee-na-teleionoume-me-tous-vretanous/[/url]
Παρε μια γευση
Στην αντεπίθεση η ΕΕ: Να τελειώνουμε με τους Βρετανούς
Γιούνκερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται πλέον τρίτη χώρα - Κοινή δήλωση των 27 προς βρετανική κυβέρνηση: Εφαρμόστε την εντολή του λαού όσο το δυνατόν συντομότερα
www.protothema.gr/world/article/589751/stin-adepithesi-i-ee-na-teleionoume-me-tous-vretanous/]http://www.protothema.gr/world/article/589751/stin-adepithesi-i-ee-na-teleionoume-me-tous-vretanous/[/url]
Τι να εννοώ ? Τι από τα δύο είσαι !τι εννοας μαστορη?
Παρτε και μια γευση τρομπες που πανηγυρίζετε για το τι σας περιμενει.Πτωση στο Χρηματιστηριο Αθηνων προς το παρον μονο 12.18%.
Αντε και σε ανωτερα
...νικολα.τι ωρα θα κατεβεις με το φιλαρακι σου συνταγμα για να χορεψετε?????