Επισκέπτης
Η χειρότερη οικονομία της ανατολικής Ευρώπης στα σκατά εντελώς.Καμία πιθανότητα ανάνηψης στο εγγύς μέλλον.
Οὑγγαρία; Δὲν νομίζω Τάκη.
Η χειρότερη οικονομία της ανατολικής Ευρώπης στα σκατά εντελώς.Καμία πιθανότητα ανάνηψης στο εγγύς μέλλον.
Ο Άλεξ71 έχει χαθεί ;
Φιλαράκι οι φιλικοί ήταν ακραίοι.
Αντί να βολευτούν στα πλούτη τους στην οντέσα και να γαμάνε ρωσίδια
άρχισαν να αγοράζουν όπλα, για να πολεμήσουν τα μεμέτια ...
Εσύ εκείνη την εποχή θα έλεγες ότι είναι πλεονέκτημα να είσαι οθωμανός υπήκοος,
γιατί είναι μία μεγάλη χώρα ... με σταθερό περιβάλον και τέτοιες πίπες ...
Τραμουντάνα, ἔχεις πολλά λεφτά;
...ειναι και η ρημαδα η ζωη πανακριβη στο κομο .....που να να καταλαβουν τα γατακια....παντως τυχερος εισαι ,τωρα απο το λουξεμβουργο ενα τσιγαρο δρομο θα θες....σε ειχανε φαει τα αερεπορικα!Στάρχιδια μου τι προτιμάς εσύ. Εγώ έχω να αγοράσω και ΑΠΑΙΤΏ να μπορώ να αγορασω
πω τι πάθαμε με τα καπιταλ δεν μπορούμε να στείλουμε λεφτά στο εξωτερικό (ενώ πριν ο λαός τα έστελνε με το τσουβάλι) μπορούμε να σηκώσουμε 420€ τη βδομάδα (με βασικό μισθό 496€ το μήνα και αν αναλογιστούμε την ελαστική εργασία ούτε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν) και δεν μπορούμε να ψωνίζουμε μέσω paypall μιλάμε για καταστροφή
Απο το ''Ολα τα ζώα είναι ίσα'' μέχρι το ''Μερικά ζώα είναι πιο ίσα απο τα άλλα'' του Οργουελ, υπάρχει μια εξαιρετικά δύσπεπτη αποσταση που χρειάζεται πολύ χρόνο για να ''χωνευθεί''.
Πως να εξηγήσεις σε κάποια μέλη ότι μερικά μέλη είναι πιο ίσα από τα άλλα ??
Απο την αρχές ισοτιμίας στην ΕΕ περάσαμε στην Ευρώπη των δυο ταχυτήτων, και σταδιακά περνάμε στο γερμανικό imperium.
Θα το δεχθεί αυτό ο Νότος ?? Ισως με το κατάληλο οικονομικό περιτύλιγμα να το δεχθεί !!
Ομως όταν κάποιος σε σερβίρει σκατά εξακολουθούν πάντα να είναι σκατά ακόμη και αν κάποιος τα καλύψει με ζάχαρη για να τα γλυκάνει !!
Παλιά σμυρνέικη παροιμία ''Αν δεν μπορείς μόνος να ξύσεις τη πλάτη σου μην περιμένεις κανέναν να το κάνει για σένα !! "
Σε συγκερασμό με τον μεγάλο Γκάντι ''Καλύτερα να στέκεσαι όρθιος με σπασμένο κεφάλι παρά να έρπεις δούλος και ανέγκιχτος''.
Κοντολογίς και σε πρακτικό επίπεδο, όσο η χώρα δεν ενεργοποιεί αυτό που λέγεται παραγωγική εξαγωγική διαδικασία πάντα παρίες, φτωχοί συγγενείς, και τελικά δούλοι θα είμαστε !!
Αραγε μας αρέσει ??
Μήπως αν συνηθίσεις για μεγάλο διάστημα να έρπεις το συνηθίζεις και αρχίζει να σου αρέσει ??
Σε προσωπικό επίπεδο εξαρτάται από το ψυχικό σου υπόθεμα σε θέματα αυτοσεβασμού.
Σε εθνικό επίπεδο απο την επάρκεια την ικανότητα και την αντρεία των ηγετών που ένας λαός εκλέγει !!
Τί ψηφίζετε αγαπητέ;
ΚΚΕ ή ΧΑ;
Ουτε κατα προσεγγιση φίλε !!
Δεν με κσλυπτει κσνενα απο τα υπαρχοντσ κομμστα.
Οσον αφορά γενικοτερο πολιτικο χώρο στο κεντρο είμαι παντως !!
Το οποιο κεντρο δεν εκπροσωπειται επαρκως απο κσνενα κομμα σημερα !!
Δεν υπάρχει κόμμα στο κέντρο που να μιλά για έξοδο απο ΕΕ και επιστροφή στην παραγωγική βάση για αυτονομία.
Μόνο οι ΚΚΕ ή η ΧΑ.
Οι δεύτεροι επιπλέον εγγυώνται ότι θα πεθάνουμε από ελληνικά χέρια και όχι από αλλοδαπούς.
2.5 μύρια σε $...
Κασέρι ὅλα; (!)
Ο Λαδάκης έχει την λογιστική ευθύνη.
Πάντως όνομα και επώνυμο είναι καλυμμένα στις φόρμες, αν και ταυτίζονται μεταξύ τους...
Ἄ, προφανῶς ἔχει δημοσιεύσει πλήρη καὶ ἐλεγμένο ἰσολογισμό, καὶ ἔχω χάσει ἐπεισόδια.
Μου αρεσε η φραση του Φαραντζ..."Ηρθα πριν 17 χρονια σε αυτην την αιθουσα και ολοι γελουσατε μαζι μου... Δεν βλεπω κανεναν να γελαει τωρα..."ΦΑΡΑΝΤΖ και ΛΕ ΠΕΝ τους τα εχωσαν χοντρα σημερα στο Ευρωκοινοβουλιο...
Αλλα τα κωλοκαναλα εδω, χαρακτηρισαν τις ομιλιες τους....προκλητικες...
Γαμω τα σπιτια σας,δημοσιογραφοι της πουτσας..
Τους ξευτελισε και οι μαλακες εδω,ειδαν προκλητικη ομιλια..Μου αρεσε η φραση του Φαραντζ..."Ηρθα πριν 17 χρονια σε αυτην την αιθουσα και ολοι γελουσατε μαζι μου... Δεν βλεπω κανεναν να γελαει τωρα..."
ΤΙ το ιδιο θα ηταν??? κατ αρχην οι σουηδοι δεν εχουν ευρω (ειναι κατι σαν την αγγλια),αλλη η οικονομια της σουηδιας αλλη της ελλαδας,τοσο ευκολα ταξιδια αλλα και αγορες δεν γινονται με δραχμη ,το νομισμα σου πρεπει να ειναι ισχυρο για να βγαινεις εξω.Το πακετο τουρισμου που λες και απο ελλαδα φτηνο ειναι (εφ οσον εχει ευρω)Ότι και να είχαμε το ίδιο θα ήταν! Εδώ οι Σουηδοί έρχονται για πλάκα Ελλάδα! To Ευρώ δεν αλλάζει τίποτα είτε το είχαμε είτε όχι!!
Και απίστευτη ιστορία με φίλο Ελληνα στη Σουηδία----->
Πιο φτηνά είναι το πακέτο πήγαινε έλα με ξενοδοχείο απο το το να κλείσεις απλά ένα εισητήριο one way....
ναι αλλα μονο στη λαικη και σουπερ μαρκετ και σε καποια προιοντα, ολα αυτα ειναι πραγματα που δεν συγκρινονται αλλη εποχη τοτε αλλη τωρα,για να εχεις δικο σου νομισμα πρεπει να εχεις πολυ δυνατη εξαγωγικη οικονομια,εμεις αυτα που εξαγουμε ειναι για γελια μπροστα σε αυτα που εισαγουμε και σε μια παγκοσμιοποιημενη οικονομια δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,δεν διαφωνω για τον μικρο μισθο ,ειπαμε πρεπει να εξαγουμε προιοντακαι παλιά πήγαινες λαική με ψιλά (1.000 με 2.000δρχ) και σούπερμαρκετ με 5.000δρχ και σήκωνες ολόκληρο το σούπερμαρκετ με τρόφιμα με βασικό μισθό 170.000 δρχ
ενώ τώρα πας στη λαική με 10€ και σουπερμάρκετ 15€ και με το ζόρι ψωνίζεις για 1 βδομάδα και με βασικό μισθό 496€ αν εργάζεσαι 8 ωρος