Επισκέπτης
Μεγαλεφαντε δεν παίζεσαι..
Εγώ κάνω γλυφομούνι-μυτοκώλι.Μεγαλεφαντε δεν παίζεσαι..
Ας υποθεσουμε οτι 2 λεπτα επι 60 δευτερολεπτα ειναι 120 .
Η ευκαιρια για τριποντακια τα οποια δινουν τους μεγαλυτερους βαθμους ( 9.8 επι 2) δινονται περιπου στο μεσο του χρονικου διαστηματος αρα ειναι 60.
επομενως και ετσι να ειναι αν καποιος εχει 100% επιτυχια τοτε ειναι 19,6 επι 60 = 1176 βαθμους , υποθετουμε οτι θα εχει 50% επιτυχια αρα ειναι 588
Επομενως που ειναι οι χακεριες? Αν υπολογισα σωστα τους βαθμους? δεν υπαρχει χακερια... με μονο τα τριποντακια εισαι μεσα.
Χωρις να λαβουμε υποψιν μας τα σουτ εντος .
τετοιες μαλακιες καθεσαι και διαβαζεις και δε βρισκεις γκομενα μετα να ριξεις κανα πουτσο και κλαις
Φιλε μπορεις να ρίξεις max 35 σουτ μεσα στο χρόνο.
Παίξε και μέτρα πόσα θα ρίξεις χωρίς να προσπαθήσεις να ευστοχήσεις.
Αν μπορεσεις και ρίξεις παραπάνω πες μου πόσα.
Επίσης δεν δίνουν όλα τους ίδιους βαθμούς.
Όσο πιο μακρυά τοσο παραπάνω
Οι λογαριασμοί σου δεν είναι σωστοί
δεν εχω φεισμπουκ ρε αποκαιδι ουτε χακεριες ξερω
Το ξερω οτι δεν ειναι σωστοι... επειδη ειναι πολυ προχειροι...
35 σουτ ειπες... ωραια ας υποθεσουμε... οτι βαζουν τα 20 τριποντα... και ολα τα αλλα εξω... τα τριποντα ποσα δινουν?
Αν διαγράφουν μεγάλες καμπυλες τα σουτ σου όμως τρως περισσότερο χρόνο..τρώει χρόνο πολύ ωσπου να κατέβει η μπάλα σε σουτ με μεγάλες καμπύλες.Φιλε μπορεις να ρίξεις max 35 σουτ μεσα στο χρόνο.
το *2 ειναι αν μπει ψιλοαγγιχτο
Αν διαγράφουν μεγάλες καμπυλες τα σουτ σου όμως τρως περισσότερο χρόνο..τρώει χρόνο πολύ ωσπου να κατέβει η μπάλα σε σουτ με μεγάλες καμπύλες.
φιλε το χω παει 230.98 χωρις κλεψιμο.δε θα μου πεις εμενα τι θελει!
Τι είπες μωρή πανάσχετη, πες μας και για το offside τώρα.Ψηλοκρεμαστα..πως σκατά λέγονται αυτά..μην κράξετε
Τι είπες μωρή πανάσχετη, πες μας και για το offside τώρα.
Πλάκα κάνω, καλά το έγραψες.
α μπα, το ρίξαμε στα κοκοράκια;Δεν είμαι καλά γιατρέ.Να φανταστείς εκτός απο παιχνίδια στον υπολογιστή ,με διπλάρωσε κι ένα πιπίνι 7 χρόνια μικρότερο.Εχω προδωσει τα πιστευω μου.Σε λίγο όπως πάει θα συχνάζω και σε τρεντικα κλαμπάκια .. :S
εγω θα σε κραξω για το αβαταρ,αλλαξε το επιτελουςΨηλοκρεμαστα..πως σκατά λέγονται αυτά..μην κράξετε