SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Σας έχυσα και γλυστράει.Προσοχή. :-*
Βρε , αντί για Πούτσα,λούσα και Blackjack , ασχολείσαι με παιχνίδια στον υπολογιστή ?
Σας έχυσα και γλυστράει.Προσοχή. :-*
Δεν είμαι καλά γιατρέ.Να φανταστείς εκτός απο παιχνίδια στον υπολογιστή ,με διπλάρωσε κι ένα πιπίνι 7 χρόνια μικρότερο.Εχω προδωσει τα πιστευω μου.Σε λίγο όπως πάει θα συχνάζω και σε τρεντικα κλαμπάκια .. :SΒρε , αντί για Πούτσα,λούσα και Blackjack , ασχολείσαι με παιχνίδια στον υπολογιστή ?
Δεν είμαι καλά γιατρέ.Να φανταστείς εκτός απο παιχνίδια στον υπολογιστή ,με διπλάρωσε κι ένα πιπίνι 7 χρόνια μικρότερο.Εχω προδωσει τα πιστευω μου.Σε λίγο όπως πάει θα συχνάζω και σε τρεντικα κλαμπάκια .. :S
χακευουνε οι μλκες και το γαμησανε το παιχνιδακι
κι η αλιντισσα το ζωο λεει οτι πηγε 245 χωρις να κλεψει
απ το 180 ξαφνικα πηγε στο 245
το ψηλοτερο αληθινο ειναι του 36χρονου νιγηριανου που χυνει τον ορι
ουουκαλα ρε μαλακες γαμω τη μαλακια που σας δερνει την παλευετε?
το γαμησατε το παιχνιδακι?
ο μακλαψας τις κανει αυτες τις μλκιες?
ειστε για τον πουτσο εντελως
Ρε χαζέ εμένα το σκορ μου ήταν νορμάλ,δεν έκλεψα.Όλοι όσοι ήμασταν στην δεκάδα χθες ήμασταν χωρίς κλεψιές.Τα σημερινά 300άρια είναι μούφα.χακευουνε οι μλκες και το γαμησανε το παιχνιδακι
κι η αλιντισσα το ζωο λεει οτι πηγε 245 χωρις να κλεψει
απ το 180 ξαφνικα πηγε στο 245
το ψηλοτερο αληθινο ειναι του 36χρονου νιγηριανου που χυνει τον ορι
Αν έκλεβα ρε καμμένε θα είχα και σήμερα πρωτιά,δεν σου κόβει?αντε γαμησου μωρη!που πηγες απ το 180 στο 245 ζωαδι!
[size=14pt]Κ' εδώ μαϊμούδες;;;; [/size]
Κάποιος το έσπασε και συνεχίζει η γραμμή μέχρι τέλους, 1000%.
Δεν σκαμπάζω απο χακεριές ρε κάψιμο.οχι μωρη δε μου κοβει!εκλεψες ισα ισα για να φαινεται αληθινο το σκορ σου και να ναι πανω απ το πρωτο αληθινο δλδη το δικο μου!ασε που μπορει να εισαι τοσο ζωο που και με το κλεψιμο δε μπορεις να πας παραπανω απο 245
Α καλά..θα βαλες αλλον δεν ξερω τι εκανες
βασικα πιστευω και το 180 με κλεψιμο το κανες στανταρ!
κακομοιρα
Αν έκλεβα ρε καμμένε θα είχα και σήμερα πρωτιά,δεν σου κόβει?
'Εφαγα φαγκρί.Την σκόνη σου φάτην εσύ πρεζάκια που μπαίνεις με κλώνο να μου την πεις .το μπουλο λεμεεεεεεεεεε!φαε τη σκονη μου!!!