Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Την σήμερον, 30η Οκτωβρίου του σωτηρίου έτους 2006, ιδρύεται δια της παρούσης ηλεκτρονικής επιστολής αφιλοκερδές ερασιτεχνικό club με την επωνυμία

Bourdela Bikers Club (B.B.C.)

Δηλώστε την συμμετοχή σας σε αυτό το thread, ώστε να ξεκινήσουμε να ανταλλάσουμε απόψεις σχετικά με την οργάνωση και το στόχο του club. Δώστε nickname, Μάρκα και τύπο μοτοσυκλέτας, κυβισμό και email συννενόησης αρχικά. Δεκτοί άπαντες κάτοχοι μοτοσυκλετών, μέλη του
Ξεκινώ:
ais8hsh, Harley Davidson Sportster 900 Custom του 2005. Email συννενόησης: ais8hsh@hotmail.com

ΥΓ   Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες του να μας επιτρέψουν την χρήση της λέξης bourdela στην ονομασία μας. ʼλλωστε το να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα με το γλόμπο πάνω στη σημαία, νομίζω θα είναι καταπληκτικό !!! :)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Με το παρόν θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στο club.

SinCity - BMW R1150GS Adv, BMW K1200GT

Η πρόταση αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίζουμε τα άτομα πίσω από τα nick. Οι συναντήσεις του club μπορούν να γινονται σε στριπτηζάδικα συνδυάζοντας συζήτηση με θέαμα. Ενδεχόμενες προτάσεις συνδασμού συζήτησης με ουσία (ξέρετε τι θέλω να πω) καλοδεχούμενες.

Έχεις μοτοσακό; Γίνε μέλος

Αν επιτραπεί η χρήση του σήματος, το λογότυπο του club σίγουρα πρέπει να έχει το γλόμπο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
......εχω ενα σκουτερακι 100cc......
......θα με παρετε μαζι σας και μενα.....???????  :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για νομό Αττικής δεν έχεις πρόβλημα. Για τις εξορμήσεις επαρχίας θα φεύγεις από Παρασκευή και θα σε βρίσκουμε στο δρόμο το Σάββατο... :cheesy:

.....ναι, αλλα δεν θα κανετε ζαβολιες και θα τρεχετε......  :grin: :grin: :grin: :grin:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
giorgospapa μη μασάς.

Υπάρχει άτομο που το'84 πήγε Βουλγαρία με παπί. Δε λέω ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αλλά είναι ενδεικτικό της πόρωσης.

Δεν έχει νόημα αν δεν είμαστε όλοι παρέα.

Καλώς ήρθες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τσιμπαω μπετονι για βενζινη (επειδη εχω αυτονομια γυρω στα 60-70 χιλιομετρα) κι ερχομαι......  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μεσα και εγω.kawasaki kle 250.σε κανα χρονο αν δεν κατσει καμμια στραβη παω για fazer 600 η¨ v-strom 650.

επειδη ομως το κλε ειναι λιγο μικρο για μακρινες βολτες θα παιρνω οποια περισευει του sincity  :grin:...ειναι και οι δυο απιθανες.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η συμμετοχή μου στο club:

Simson S51 (90cc), BMW GS 650 - και τα δύο της ίδιας εταιρείας, πλέον :)

Στην περίπτωση εκδρομής, έρχομαι με τη Μπέμπα. Στην περίπτωση βραδινής βόλτας, θα'ρθω με το Simson: αν μας πάρουν στο κυνήγι, ανοίγω το τσοκ και φτιάχνω προπέτασμα καπνού για τη διαφυγή... ;)

Υ.Γ. Εν έτει 1990, γύρω στις 3 το πρωί, κάλυψα ΟΛΗ την Πλατεία Συντάγματος προσπαθώντας να ξεμπουκώσω το Σιμσονάκι...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
kokolognos, VStrom είναι εξαιρετική επιλογή. Έιδικά τώρα με το ABS. Και το fazer όμως. Είσαι σε δύσκολη θέση ομολογουμένως...

ljsilver έχεις ρε συ Simson 50άρι; ʼπαιχτο. Πω πω τι μου θύμισες...Δεν το συζητάμε, στις βόλτες στην αθήνα με αυτό θα είσαι. Κορυφαίο εργαλείο. Και συλλεκτικό, χωρίς πλάκα.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και θα δημιουργεί και νοσταλγικό κλίμα στις κοπέλες εξ Ανατολών, σωστά? ;)

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
kokolognos, VStrom είναι εξαιρετική επιλογή. Έιδικά τώρα με το ABS. Και το fazer όμως. Είσαι σε δύσκολη θέση ομολογουμένως...

Κατά τη γνώμη μου το VStrom έχει με διαφορά το καλύτερο value for money στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Μπακ ον τόπικ, Jimbo/ Ducati Monster 695

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Bourdela Bikers Club?? Τα ρεστα μου!!!!!Μεσα με τρελλλλα!!!!
Ducati 1000 ds ,Duke 640,Guzzi cal 850,honda 750 four,650 ,250 και αλλα πολλα με τα μυαλα χυμενα..Ισως κ να εχει μεινει κατι μεσα...δεν ξερω..
Αυτο που ξερω ειναι οτι θελω το club..
O γλομπος σε δαφνες??Ισως το καλητερο λογκο που θα μπορουσε να γινει..
Simpon ακομα ζωντανο? Ορε αναμνησεις κ ντουμανια!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
ΥΓ  Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες του να μας επιτρέψουν την χρήση της λέξης bourdela στην ονομασία μας. ʼλλωστε το να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα με το γλόμπο πάνω στη σημαία, νομίζω θα είναι καταπληκτικό !!! :)

Μετά χαράς :)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
lordbyron είπες Moto Guzzi και μου θύμισες το V65 που με ταλαιπωρούσε και το πούλησα. Μου λείπει όμως, ίσως πιο πολύ από όλες τις μηχανές που είχα.

Ρετρολάγνο σε κόβω. Θα έχουμε να πούμε πολλά.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα που η Διοίκηση είπε οκ για το γλόμπο προτείνω στην πρώτη συνάντησή μας να συζητήσουμε το λογότυπο, κατά προτίμηση πίνοντας το ποτό μας με κάποια γκόμενα στα γονατά μας.

Προτείνω στριγκάκι τυλιγμένο σε δάφνες (εντάξει λόγω ρετρό καταβολών να έχουμε και μια δάφνη) και ο γλόμπος στη μέση.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ναι, ένα δαφνοστεφανωμένο γλόμπο, περιτριγυρισμένο από ένα σουτιέν και ζαρτιέρες, και επιγραφή IN DICK WE TRUST

Επισκέπτης
Ducati 999 αλλα θέλω την Desmosedici RR ζητάω πολλά ??? παρακαλώ η αίτηση μέλους να γίνει δεκτή .

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές και εγω μέσα αλλα δυστηχώς μόνο για Βορεια Ελλαδα ..

ΧΤ400 Artensia ---> Salonica  ;)

Τους χαιρετισμούς μου..

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ducati 999 αλλα θέλω την Desmosedici RR ζητάω πολλά ??? παρακαλώ η αίτηση μέλους να γίνει δεκτή .
Ναι ειναι μια απιστευτη μοτο οπως κ τα 55χιλ.Αναρωτιεμαι ποτε θα την δω στον δρομο κ απο ποιον να την καβαλαει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom