shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Με έχει βάλει ο φίλος @NebuchadnezzarΠαιδια ας βαλει καποιος τον Shadow στη λιστα του γιατι θα μας ζαλισει τα αρχιδια.....
Με έχει βάλει ο φίλος @NebuchadnezzarΠαιδια ας βαλει καποιος τον Shadow στη λιστα του γιατι θα μας ζαλισει τα αρχιδια.....
τυπε θυμασαι τον κοσστακις σστυπε και που να προλαβαινες εποχες με χυστη beverly,να του λες καλημερα και να σου ριχνει γαμωμανα
Α ενταξει....τη γλυτωσαμε.Με έχει βάλει ο φίλος @Nebuchadnezzar
Εγώ όμως θέλω από φίλο Νιπλη που είναι αριστοκράτης και γνήσιος ΓλυφαδιωτηςΑ ενταξει....τη γλυτωσαμε.
βαλτον εσυ ρε μουνι που δινεις και παραγγελιέςΠαιδια ας βαλει καποιος τον Shadow στη λιστα του γιατι θα μας ζαλισει τα αρχιδια.....
Εσυ παλιοπετουγια που γκρινιαζες πριν δεν σε ειδα να ανεβαζεις λιστα....βαλτον εσυ ρε μουνι που δινεις και παραγγελιές
Θα σου στείλω αστακουδακια και χαβιάρι Α ποιότηταβαλτον εσυ ρε μουνι που δινεις και παραγγελιές
μην κοιτας τι κανουν οι αλλοι ..Εσυ παλιοπετουγια που γκρινιαζες πριν δεν σε ειδα να ανεβαζεις λιστα....
Είμαι σίγουρος ότι στην λίστα θα βάλει τον αγαπημένο σου φίλο Αθηναίομην κοιτας τι κανουν οι αλλοι ..
Παιδια ας βαλει καποιος τον Shadow στη λιστα του γιατι θα μας ζαλισει τα αρχιδια.....
βαλτον εσυ ρε μουνι που δινεις και παραγγελιές
Εσυ παλιοπετουγια που γκρινιαζες πριν δεν σε ειδα να ανεβαζεις λιστα....
Εγώ όμως θέλω από φίλο Νιπλη που είναι αριστοκράτης και γνήσιος Γλυφαδιωτης
Να φανταστείς ότι δεν θα φάω μόνο νερότο εχεις τεραστια αναγκη τυπε;
Η δίκη μου λίστα
@bigmountain πρώτος πρώτος
@dimigoall
@Odin_
@antisthenis
@roughfucker
@TOMCRUISE
@hornyasfuck
@Antidote
@Sofia_Magic (μέλος είναι και αυτή μη μου τη πέσετε)
πάντα καλόκαρδοςυπεροχο θεμα
να και η δικια μου λιστα:
αν ξεχναω κανεναν σορρυ
μας έχουν στην απόξω σαούλη...κι εμένα τα ίδιαεμένα γιατί δε με συμπαθείτε ρε μαλάκες?
είμαι σίγουρος ότι έχει βάλει το χέρι της η κυβέρνηση για να μειώσει κατά αυτό τον τρόπο την ασφυκτική κρητική που της ασκώ σε κάθε της βήμαμας έχουν στην απόξω σαούλη...κι εμένα τα ίδια
θες να αλληλο-συμπαθηθούμε?
υγ
μην ακούσω καμιά μαλακία
το μπου δεν εχει βρώμικα μυαλά
Που χαθηκε τυπος διοτιναι-εφοσονεπειδηΤυπε τι θυμηθηκες τωρα....ωραιες εποχες.
Στη δικια μου λιστα
@ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
@enduro
@iakovos
@giatioxi
@celebre
@troubakhs
και σε ξεχωριστη θεση η ανθρωπινη καταβοθρα που ακουει στο ονομα @ΑΝΤΖΕΛΟ
τυπε σε εχω προλαβει απο το 2018 οταν στην υπογραφη μου ειχα βαλει τους σκληρους χυστες του μπου
@iakovos
@Johnny64
@Hellraiser4Ever
@celebre
@μπαρμπαγιαννης
και επισης προσθετω και τον ΚΥΡΙΟ @The Saint* και
@athinaios44
@Νίπλης
@tellystalone6969
@alex71
@antisthenis
@Reznov
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@Μπιρλας
βασικα ολο το σαη εκτος απο τους δροσερους κλωνους του ντοπα που κωλοτριβονται στα μελη του σαη και τους μπουστηδες τυπου λιλα και τεντυ σκατολαγνου
ρε μαλάκαείμαι σίγουρος ότι έχει βάλει το χέρι της η κυβέρνηση για να μειώσει κατά αυτό τον τρόπο την ασφυκτική κρητική που της ασκώ σε κάθε της βήμα