Νέα

Bou Friend List

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
50 ευρω και σε βαζω εγω .. αν προλαβει και μπει ομως ο Αγραμματος πας για 100ευρω .. κοιτα να εισαι γρηγορος :coffee:
Τρεχει προσφορα για το πρωτο μελος
δώσε iban για να φανούν θα στα κάνω τράνσφερ από την ubs του λάκη :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
εμένα γιατί δε με συμπαθείτε ρε μαλάκες? :tooth:

τυπε με ενα μικρο αντιτιμο μολις 100 ευρω να φαω κι εγω λιγο ψωμακι που εχω να φαω απο πριν τα μνημονια,μπορω να σε βαλω στην λιστα μου :confused::confused::confused:
για την πληρωμη εχω και pos :wanker::wanker::wanker:

MAIN-Beggars-now-accepting-mobile-payments-because-we-dont-carry-loose-change-anymore.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
τυπε με ενα μικρο αντιτιμο μολις 100 ευρω να φαω κι εγω λιγο ψωμακι που εχω να φαω απο πριν τα μνημονια,μπορω να σε βαλω στην λιστα μου :confused::confused::confused:

MAIN-Beggars-now-accepting-mobile-payments-because-we-dont-carry-loose-change-anymore.jpg
μην μου κλεβεις του πελατες θα σε γαμησω ... τσιμπησες και αναφορουλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε επικες εποχες :confused::confused::confused:
ενας χυστης ειχε ανοιξει νημα στο σαη επειδη εφαγε κληση που ειχε παραβιασει δυο φορες ολο τον ΚΟΚ με τη μηχανη του,και κατεληξε το νημα στο να πηγαινοερχονται γαμωμανες δεξια και αριστερα :confused::confused::confused:
τα ραντεβου θανατου ηταν στην ημερησια διαταξη,δεν προλαβαινες να λογκαρεις και ο ντοπας αλληλοσφαγιαζοταν με τους κλωνους του :confused::confused::confused:
Τυπαρα ξεροχυνω με τυπους που βαζουν στη λιστα τους Αντισθενη....

1702488614636.png

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
χρησιμοποιώ gang slang για να γίνω ένα με το θρεντ για να μπω σε καμιά λίστα :confused:

τυπε θα αποκτησεις δυνατη βαση φιλων στο μπου αμα αρχισεις κι εσυ τις γαμωμανες :confused::confused::confused:
τηρουμε πιστα τις παραδοσεις του σαη :wanker::wanker::wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Δεν έχω πάνω μου κάρτα στείλε και εσύ iban να στείλω καταθετήριο :coffee:

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
τυπε θα αποκτησεις δυνατη βαση φιλων στο μπου αμα αρχισεις κι εσυ τις γαμωμανες :confused::confused::confused:
τηρουμε πιστα τις παραδοσεις του σαη :wanker::wanker::wanker:
όχι μάνες δε βρίζουμε

το σάητ έχει κανόνες δεν είναι σκορποχώραφο :confused:

• Χαχα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006

Τι ψωμάκι μαν ολικής?

• Χαχα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
τυποι μην ξεχασουμε να στειλουμε ενα τοννο μελομακαρονα μια κουραδα για χριστουγεννα στον τερατομορφο @px75 και τον κωλογλυφτη πουτανακι του @Leclerc :confused::confused::confused:

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Παιδια ας βαλει καποιος τον Shadow στη λιστα του γιατι θα μας ζαλισει τα αρχιδια.....:confused:

• Χαχα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!