lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
καλα να σπασει ετσι στα καλα καθουμενα τη στιγμη που αναβει ειναι απιθανο.κατα τη μεταφορα τους στο κουτι αν δε προσεχεις σπανε πολλη ευκολα.
καλα να σπασει ετσι στα καλα καθουμενα τη στιγμη που αναβει ειναι απιθανο.κατα τη μεταφορα τους στο κουτι αν δε προσεχεις σπανε πολλη ευκολα.
ακομα και το φως που βγαζουν δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα ματια.δε πρεπει να ειναι ορατες στο υπνοδωματιο ειδικα αλλα σε φωτιστικο μεσα.
διοτι φιλε,ειναι (εναλασομενο) ετσι νομιζω λεγετε το οτι μια δυναμονει ο φωτισμος και μια αδυνατιζει και αναγκαζει το ματι μια να συστελεται και μια να διαστελεται αυτο βεβαια δεν ειναι αντιλιπτο απο εμαςΓιατί ρε μάστορα δεν είναι καλό το φως τους για τα μάτια?
διοτι φιλε,ειναι (εναλασομενο) ετσι νομιζω λεγετε το οτι μια δυναμονει ο φωτισμος και μια αδυνατιζει και αναγκαζει το ματι μια να συστελεται και μια να διαστελεται αυτο βεβαια δεν ειναι αντιλιπτο απο εμας
στο εμπόριο πλέον πολύ δύσκολα βρίσκεις τις παλιές συμβατικές λάμπες όμως:
μέχρι πριν κάτι μήνες μου στο σπίτι είχα μόνο συμβατικές λάμμπες, ώσπου μου άηκε μία και έψαξα να βρω συμβατική και πάλι καθώς δεν γούσταρα τις οικονομίας επειδή αργούν όταν ανάβουν να πάρουν μπρος.
Πήγα σε Βασιλόπουλο, Σκλαβενίτη και Κωτσόβολο και παντού είχαν μόνο οικονομίας
τελικά πήρα οικονομίας και τώρα κινδυνεύω να πεθάνω λόγω του υδραργύρου
να πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο ρε φιλε που εχουν ακομα στοκστο εμπόριο πλέον πολύ δύσκολα βρίσκεις τις παλιές συμβατικές λάμπες όμως:
μέχρι πριν κάτι μήνες μου στο σπίτι είχα μόνο συμβατικές λάμμπες, ώσπου μου άηκε μία και έψαξα να βρω συμβατική και πάλι καθώς δεν γούσταρα τις οικονομίας επειδή αργούν όταν ανάβουν να πάρουν μπρος.
Πήγα σε Βασιλόπουλο, Σκλαβενίτη και Κωτσόβολο και παντού είχαν μόνο οικονομίας
τελικά πήρα οικονομίας και τώρα κινδυνεύω να πεθάνω λόγω του υδραργύρου
Η λάμπες LED (βασικά οι SMD LED) είναι το μέλλον, αλλά για την ώρα είναι αρκετά ακριβές, με μικρή απόδοση σε φως (δεν υπάρχουν σε πολλά Watt), και ογκώδεις.