Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 355K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Κανένα κροσακι να γουστάρει πουτσα για απόψε ; :fuck2:

oneiropolos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
τα κροσακια μασ εχουνε ξεχασει δοστε κανα σημα  εαν παει καποια

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
ειναι ντροπη για τον πειραια να μην εχει καποιο αξιολογο σινεμα το συγκεκριμενο ειναι πολυ βρωμικο εχει πολυ λιγο κοσμο και σχεδον τον ιδιο ,το 90% ειναι παθητικοι εκει μεσα και ειναι πολυ ενοχλητικο που μερικοι το εχουν κανει σοσιαλ κλαμπ για να κουτσομπολευουν,δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε παλιογριες,απτις χειροτερες επιλογες σινεμα που υπαρχουν καμια σχεση με το ολυμπικ που ηταν πολυ καλυτερο σινεμα κριμα που εκλεισε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
ειναι ντροπη για τον πειραια να μην εχει καποιο αξιολογο σινεμα το συγκεκριμενο ειναι πολυ βρωμικο εχει πολυ λιγο κοσμο και σχεδον τον ιδιο ,το 90% ειναι παθητικοι εκει μεσα και ειναι πολυ ενοχλητικο που μερικοι το εχουν κανει σοσιαλ κλαμπ για να κουτσομπολευουν,δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε παλιογριες,απτις χειροτερες επιλογες σινεμα που υπαρχουν καμια σχεση με το ολυμπικ που ηταν πολυ καλυτερο σινεμα κριμα που εκλεισε

Τύπε στον σιχαμένο πειραιά μόνο ένα τέτοιο βρωμερό τσοντάδικο ταιριάζει.Δεν αξίζει για τίποτε ο πειραιάς,παντού σαπίλα και βρωμιά σαν την γκει ομάδα με τους γκέι φιλάθλους που έχει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Τύπε στον σιχαμένο πειραιά μόνο ένα τέτοιο βρωμερό τσοντάδικο ταιριάζει.Δεν αξίζει για τίποτε ο πειραιάς,παντού σαπίλα και βρωμιά σαν την γκει ομάδα με τους γκέι φιλάθλους που έχει.
σαλτα και γαμησου ρε βρωμιαρη βλαχο που θα πιασεις στο στομα σου τον πειραια...

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
το ολυμπικ ηταν καλο ειχε κοσμο που πηγαν ολοι εκεινοι που συχναζαν παντως οχι στο μπλου
δεν αξιζει να πηγαινεις τζαμπα τα λεφτα

lar3

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καθημερινές γύρω στις 9 το βράδυ μαζεύει κόσμο;

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1

Τυπε, δεν μαζεύει Παρασκευή και Σάββατο που παλαιότερα ερχόντουσαν πριν ή μετά τα μπαρ της Τρούμπας, θα μαζεύει καθημερινές?
Έχει 3-4 μόνιμους, παθητικούς ώριμους το μαγαζί τις καθημερινές αν σε ενδιαφέρει

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Τυπε, δεν μαζεύει Παρασκευή και Σάββατο που παλαιότερα ερχόντουσαν πριν ή μετά τα μπαρ της Τρούμπας, θα μαζεύει καθημερινές?
Έχει 3-4 μόνιμους, παθητικούς ώριμους το μαγαζί τις καθημερινές αν σε ενδιαφέρει
επιβεβαιωνω,δεν αξιζει καθολου να πας γενικα
μονο 3 παθητικες γριες κουτσομπολες θα βρεις και πολυ βρωμα στο χωρο
πεταμενα λεφτα και χρονος

lar3

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
12
Πόντοι
0

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Απόψε το απόγευμα κατά τις 6 θα είμαι εκεί για όποιον γαμιά θελήσει

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
τελευταία φορά που πήγα , πήγα και έφυγα σε 10 λεπτά ... Παρατημένο , χωρίς κόσμο , όλοι οι κάδοι γεμάτοι (που σημαίνει οτι δε καθαρίζει τα στοιχειώδη κανείς) , το πάτωμα κολλάει , το 80% των τηλεοράσεων είναι χαλασμένες , οκ ...γιατί δε το κλείνουν ? αν μπει υγειονομικό θα τους βάλουν φυλακή.. Δεν υπάρχει αυτό το χάλι, δεν έχω εμπειρία από πολλά του είδους μαγαζιά αλλα δε φαντάζομαι στα αλλα να συμβαίνει κάτι παρόμοιο

ObserverG

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Σημερα μετα τις 15:00 θα ειμαι εκει.....
Εχω καιρο να δω κοσμο.
Ψαχνω καλο ψωλαρα να περασουμε ομορφα καο να με χυσει οπου γουσταρει.

Kostis_pireas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
22
Πόντοι
0
εχω περασει ωραια αρκετες φορες τον τελευεταιο καιρο εχει πεσει..αλλα αν υπαρχει καποιος που θελει να γαμησει τις βυζαρες μου ευχαριστως θα ξαναπηγαινα

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Βλέπω στην τελευταία σελίδα ότι λέτε "θα είμαι εκει.... ποιος θα είναι... κτλ", χωρίς να μας λέτε όμως αν υπήρχε κόσμος, ηλικίες κλπ κατά την επίσκεψή σας ώστε να ενημερώνετε και τους υπολοίπους του forum!

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
τελευταία φορά που πήγα , πήγα και έφυγα σε 10 λεπτά ... Παρατημένο , χωρίς κόσμο , όλοι οι κάδοι γεμάτοι (που σημαίνει οτι δε καθαρίζει τα στοιχειώδη κανείς) , το πάτωμα κολλάει , το 80% των τηλεοράσεων είναι χαλασμένες , οκ ...γιατί δε το κλείνουν ? αν μπει υγειονομικό θα τους βάλουν φυλακή.. Δεν υπάρχει αυτό το χάλι, δεν έχω εμπειρία από πολλά του είδους μαγαζιά αλλα δε φαντάζομαι στα αλλα να συμβαίνει κάτι παρόμοιο
το εχουν παρατησει τελειως το σινεμα αυτο δεν αξιζει ουτε 5 ευρω
και οι θαμωνες ειναι οι ιδιες και οι ιδιες παθητικες κωλογριες που το εχουν κανει σοσιαλ κλαμπ τις ακους να χαχανιζουν απτον πανω οροφο
πρεπει να παρουν συνταξη η να ψοφησουν και να δωσουν τοπο στα νιατα αλλιως παει για κλεισιμο το σινεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom