Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Υπάρχει νέο για Νικόλ;

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1

Ήταν η φούρια τους και η κλεισουρα γι αυτό και την πρώτη εβδομάδα είχε κίνηση φίλε Κωστή.  Γενικά τα τελευταία χρόνια όπως θα ξέρεις καθώς είσαι θαμώνας, δεν είχε κίνηση το blue. Άσε που δεν πρόσεχαν και την καθαριότητα.....
Οπότε λογικό πάλι να ξαναμπαίνει στους ρυθμούς του το μαγαζί με τον λίγο κόσμο που είχε και προ-covid19

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
φαντασου με ολα τα σινεμα κλειστα στην αττικη και να μην μαζευουν κοσμο αυτο και το ατραξ
ειναι αυτο που λενε ετσι και χανεις το ονομα δεν το ξαναβρισκεις και ειναι λογικο ειναι πολυ βρωμικος χωρος πολυ ακριβος και με ηλιθιους θαμωνες,ποιος θα παει οταν θα βλεπει συνεχεια τις ιδιες και τις ιδιες παθητικες κωλογριες
πρεπει να πεσει το εισητηριο στα 5 ευρω χωρις να εχεις δικαιωμα να μπαινοβγαινεις μηπως και ανανεωθει ο κοσμος

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Ήταν η φούρια τους και η κλεισουρα γι αυτό και την πρώτη εβδομάδα είχε κίνηση φίλε Κωστή.  Γενικά τα τελευταία χρόνια όπως θα ξέρεις καθώς είσαι θαμώνας, δεν είχε κίνηση το blue. Άσε που δεν πρόσεχαν και την καθαριότητα.....
Οπότε λογικό πάλι να ξαναμπαίνει στους ρυθμούς του το μαγαζί με τον λίγο κόσμο που είχε και προ-covid19
αυτα ειναι μαλακιες αν περνουσε καλα ο κοσμος θα ξαναπηγαινε απτην στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει αλλος χωρος στην αττικη!

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Είναι το μαγαζί ανοιχτό.? Αν και ειχε ..παρατηθεί προ πανδημίας , μιας και δεν υπάρχει άλλο ανοιχτό λέω να πάω σημερα το απόγευμα. Οποιος ξέρει ας μου πει (κιαν ειναι ανοιχτό ας ερθει κιόλας , έχω πολλές κάβλες :) )

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πάρε τηλέφωνο στον χώρο.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.119
Πόντοι
2.477
Είναι το μαγαζί ανοιχτό.? Αν και ειχε ..παρατηθεί προ πανδημίας , μιας και δεν υπάρχει άλλο ανοιχτό λέω να πάω σημερα το απόγευμα. Οποιος ξέρει ας μου πει (κιαν ειναι ανοιχτό ας ερθει κιόλας , έχω πολλές κάβλες :) )

Ανοιχτο ειναι....αν και ακομη...υπο παραιτηση ειναι..περασα την προηγουμενη τριτη και ο χωρος χαλια...στις καμπινες ολα τα χαρτια αστατα πεταμενα στα καλαθακια...στις καμπινες του ισογειου οι περισσοτερες σκοτεινες χωρις το φως απο την οθονη..και σε δυο τα χαρτια πεταμενα στο πατωμα και στα καθισματα...υπογειο δεν τολμησα να κατεβω...σε αντιθεση με τις τουαλετες που ηταν πεντακαθαρες..ο κυριος στη ρεσεψιον στη πορτα με το σιγαρετο του και απολαυση.
3 ατομα συνολικα ειμασταν και με το ζορι καθησα μια ωρα...

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Έχει χαλάσει πολύ το μαγαζί μάγκες Μου!!!
Δυστυχώς
Δεν έχει κόσμο, λίγα πράγματα, παρακμάζει και με το που μπαίνεις μέσα Αφού πληρώσεις στην είσοδο, θα δεις στα σκαμπο στο αριστερό σου χέρι 3-4 μεγαλοπισωκουνες που κάνουν πηγαδάκια και περνάς καστινγκ!!
Κρίμα γιατί κάποτε ήταν καλό. Πλέον δεν αξίζει

Από πέρσι τα λέγαμε ότι έχει παρακμάσει το μαγαζί.  Είχε κόσμο μόλις άνοιξε που ήταν καθαρό κι όλα ήταν κλειστά και πάλι τα ίδια σκατα έγινε. Εντωμεταξύ  είδαν ότι είχε κίνηση με το που άνοιξαν, τσίμπησαν κι ελαφρώς το εισιτήριο, ήρθε κι έδεσε. Τώρα οι ίδιες και οι ίδιες καημενοπουτσουδες!

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Υπάρχει κανείς καβλωμένος γαμιάς για απόψε γύρω στις 8 ???

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Κάποιος (ή κάποιοι :) ) τοπ για απόψε νωρίς το απόγευμα ?

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Σήμερα λέω να το ρισκάρω και να πάω το απογευμα αργα και ας μην σχολιάζει κάποιος εδω. Πάντως αν καποιος γνωρίζει τι παίζει στο blue αυτην την εποχή ας πει. (εχω να γαμηθώ κανα εξάμηνο , ελπίζω να βρω κάποιον καβλωμένο γαμιά αποψε)

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Σήμερα λέω να το ρισκάρω και να πάω το απογευμα αργα και ας μην σχολιάζει κάποιος εδω. Πάντως αν καποιος γνωρίζει τι παίζει στο blue αυτην την εποχή ας πει. (εχω να γαμηθώ κανα εξάμηνο , ελπίζω να βρω κάποιον καβλωμένο γαμιά αποψε)

Αφού βλέπεις ότι το συγκεκριμένο μαγαζι ΔΕΝ έχει κόσμο, γιατί δεν δοκιμάζεις αλλα?
Πας ξαναπάς κι έχεις να γαμηθεις κι ένα 6μηνο

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει πλέον στο μαγαζί ?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
610
Πόντοι
86
Πήγαινε το βράδυ μετά τις 10 σήμερα και θα παίξει κάτι... το ξέρω σίγουρα

apalo666

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
6
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ..ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΕΚΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΛΙΑΣΕΙ

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μάλλον δεν θα ξαναπάς για πολύ καιρό!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καλό καλοκαίρι τώρα για τα τσονταδικα

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Σήμερα που πέρασα από Πειραιά το είδα ανοιχτό το μαγαζί!:confused:
Ρώτησα εκεί το παιδί που καθόταν στην πόρτα και χάζευε το διπλανό προποτζιδικο αν εχει Κόσμο και μου ειπε τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom