You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 352K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Ερημιά σήμερα
Ήταν η φούρια τους και η κλεισουρα γι αυτό και την πρώτη εβδομάδα είχε κίνηση φίλε Κωστή. Γενικά τα τελευταία χρόνια όπως θα ξέρεις καθώς είσαι θαμώνας, δεν είχε κίνηση το blue. Άσε που δεν πρόσεχαν και την καθαριότητα.....
Οπότε λογικό πάλι να ξαναμπαίνει στους ρυθμούς του το μαγαζί με τον λίγο κόσμο που είχε και προ-covid19
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
φαντασου με ολα τα σινεμα κλειστα στην αττικη και να μην μαζευουν κοσμο αυτο και το ατραξΕρημιά σήμερα
ειναι αυτο που λενε ετσι και χανεις το ονομα δεν το ξαναβρισκεις και ειναι λογικο ειναι πολυ βρωμικος χωρος πολυ ακριβος και με ηλιθιους θαμωνες,ποιος θα παει οταν θα βλεπει συνεχεια τις ιδιες και τις ιδιες παθητικες κωλογριες
πρεπει να πεσει το εισητηριο στα 5 ευρω χωρις να εχεις δικαιωμα να μπαινοβγαινεις μηπως και ανανεωθει ο κοσμος
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
αυτα ειναι μαλακιες αν περνουσε καλα ο κοσμος θα ξαναπηγαινε απτην στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει αλλος χωρος στην αττικη!Ήταν η φούρια τους και η κλεισουρα γι αυτό και την πρώτη εβδομάδα είχε κίνηση φίλε Κωστή. Γενικά τα τελευταία χρόνια όπως θα ξέρεις καθώς είσαι θαμώνας, δεν είχε κίνηση το blue. Άσε που δεν πρόσεχαν και την καθαριότητα.....
Οπότε λογικό πάλι να ξαναμπαίνει στους ρυθμούς του το μαγαζί με τον λίγο κόσμο που είχε και προ-covid19
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.119
- Πόντοι
- 2.477
Είναι το μαγαζί ανοιχτό.? Αν και ειχε ..παρατηθεί προ πανδημίας , μιας και δεν υπάρχει άλλο ανοιχτό λέω να πάω σημερα το απόγευμα. Οποιος ξέρει ας μου πει (κιαν ειναι ανοιχτό ας ερθει κιόλας , έχω πολλές κάβλες )
Ανοιχτο ειναι....αν και ακομη...υπο παραιτηση ειναι..περασα την προηγουμενη τριτη και ο χωρος χαλια...στις καμπινες ολα τα χαρτια αστατα πεταμενα στα καλαθακια...στις καμπινες του ισογειου οι περισσοτερες σκοτεινες χωρις το φως απο την οθονη..και σε δυο τα χαρτια πεταμενα στο πατωμα και στα καθισματα...υπογειο δεν τολμησα να κατεβω...σε αντιθεση με τις τουαλετες που ηταν πεντακαθαρες..ο κυριος στη ρεσεψιον στη πορτα με το σιγαρετο του και απολαυση.
3 ατομα συνολικα ειμασταν και με το ζορι καθησα μια ωρα...
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Έχει χαλάσει πολύ το μαγαζί μάγκες Μου!!!
Δυστυχώς
Δεν έχει κόσμο, λίγα πράγματα, παρακμάζει και με το που μπαίνεις μέσα Αφού πληρώσεις στην είσοδο, θα δεις στα σκαμπο στο αριστερό σου χέρι 3-4 μεγαλοπισωκουνες που κάνουν πηγαδάκια και περνάς καστινγκ!!
Κρίμα γιατί κάποτε ήταν καλό. Πλέον δεν αξίζει
Από πέρσι τα λέγαμε ότι έχει παρακμάσει το μαγαζί. Είχε κόσμο μόλις άνοιξε που ήταν καθαρό κι όλα ήταν κλειστά και πάλι τα ίδια σκατα έγινε. Εντωμεταξύ είδαν ότι είχε κίνηση με το που άνοιξαν, τσίμπησαν κι ελαφρώς το εισιτήριο, ήρθε κι έδεσε. Τώρα οι ίδιες και οι ίδιες καημενοπουτσουδες!
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
εκει το μονο που θα βρεις ειναι οι μονιμες παθητικες γριεςΥπάρχει κανείς καβλωμένος γαμιάς για απόψε γύρω στις 8 ???
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Σήμερα λέω να το ρισκάρω και να πάω το απογευμα αργα και ας μην σχολιάζει κάποιος εδω. Πάντως αν καποιος γνωρίζει τι παίζει στο blue αυτην την εποχή ας πει. (εχω να γαμηθώ κανα εξάμηνο , ελπίζω να βρω κάποιον καβλωμένο γαμιά αποψε)
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
γιατι ετσι? :oεχω να γαμηθώ κανα εξάμηνο
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Σήμερα λέω να το ρισκάρω και να πάω το απογευμα αργα και ας μην σχολιάζει κάποιος εδω. Πάντως αν καποιος γνωρίζει τι παίζει στο blue αυτην την εποχή ας πει. (εχω να γαμηθώ κανα εξάμηνο , ελπίζω να βρω κάποιον καβλωμένο γαμιά αποψε)
Αφού βλέπεις ότι το συγκεκριμένο μαγαζι ΔΕΝ έχει κόσμο, γιατί δεν δοκιμάζεις αλλα?
Πας ξαναπάς κι έχεις να γαμηθεις κι ένα 6μηνο
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Καλό καλοκαίρι τώρα για τα τσονταδικα
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Σήμερα που πέρασα από Πειραιά το είδα ανοιχτό το μαγαζί!
Ρώτησα εκεί το παιδί που καθόταν στην πόρτα και χάζευε το διπλανό προποτζιδικο αν εχει Κόσμο και μου ειπε τίποτα
Ρώτησα εκεί το παιδί που καθόταν στην πόρτα και χάζευε το διπλανό προποτζιδικο αν εχει Κόσμο και μου ειπε τίποτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά