Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 355K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
απόψε στις 9 θα είμαι blue vision φορώντας μόνο ένα σέξυ μαύρο στρινγκάκι και με  ορεξη για πολύ γαμήσι ...

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
σε κάνα δίωρο θαμαι εκεί.. οποιος καβλωμένος ας προσέλθει :)  :fuck1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Δεν βαρέθηκες να γράφεις μαλακίες όλη την ώρα ? αντε γαμησου στην τελική , κουράζεις ...

Εντάξει τύπε καταλάβαμε,πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου.

x-frosty

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα είμαι με κροσάκι σήμερα σε καμπινα για ματι και παρτουζωμα

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εντάξει τύπε καταλάβαμε,πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου.
[/quot

Καπου είδα ότι σχόλια που κάνεις σε swingerάδικα (στα οποία πάω και εγώ με την δικιά μου) είναι φυσιολογικά , και βοηθάνε στην ενημέρωση που αποσκοπεί και το site . Αντιθέτως στα τσοντάδικα βγάζεις ένα κομπλεξισμό (??) , εναν ομοφοβισμό (??) , τρολάρεις (κάτι που είναι θεμιτό αλλά ο τρόπος που το κάνεις ούτε αστείος είναι, και φτάνει  - και ξεπερνάει- την γραμμή που μπορεί κάποιος να στραβώσει με οτιδήποτε επακόλουθο) .
Σίγουρα όμως δεν βοηθάει σε αυτό που το κάθε forum επιζητά . Δηλαδή την ενημέρωση .
υ.γ. μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο . Το λέω τελευταία φορά

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
και στα δικά μας τώρα ( τα του blue) ,την περασμένη Πέμπτη ήταν υπέροχα και είχε και νέο κόσμο κάτι που το είχε αναγκη το μαγαζί (καθότι πολύ πιο καθαρό από τα άλλα ) . Για σήμερα το απόγευμα κανείς ενεργ ? λέω να χρησιμοποιήσω την έξτρα είσοδο νωρίς το βραδάκι, κατά τις 7-8

Piraeus_56

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Όντως είναι καθαρό με ποικιλία από καμπίνες, αλλά όσες φορές έχω πάει απογοητεύτηκα από το πολύ λίγο κόσμο που είχε. Συνήθως πηγαίνω μεσημεριανές ώρες 2-4, ίσως άλλες ώρες να είναι καλύτερα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
[/quot

Καπου είδα ότι σχόλια που κάνεις σε swingerάδικα (στα οποία πάω και εγώ με την δικιά μου) είναι φυσιολογικά , και βοηθάνε στην ενημέρωση που αποσκοπεί και το site . Αντιθέτως στα τσοντάδικα βγάζεις ένα κομπλεξισμό (??) , εναν ομοφοβισμό (??) , τρολάρεις (κάτι που είναι θεμιτό αλλά ο τρόπος που το κάνεις ούτε αστείος είναι, και φτάνει  - και ξεπερνάει- την γραμμή που μπορεί κάποιος να στραβώσει με οτιδήποτε επακόλουθο) .
Σίγουρα όμως δεν βοηθάει σε αυτό που το κάθε forum επιζητά . Δηλαδή την ενημέρωση .
υ.γ. μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο . Το λέω τελευταία φορά

Τύπε δεν έχω δει να έχεις γράψει κάτι για τα σουινγκεράδικα που λες ότι πας με την δικιά σου.Άσε τις ψευτομαγκιές σου για άλλα σάιτ,εδώ μέσα θα δέχεσαι τα σχόλια των συναγωνιστών και θα τρως και την καραμούζα σου.Και θα σε τραμπουκίζω όσο γουστάρω δροσερή μου πεταλούδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom