kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
παιδιά μιας και όλοι ρωτάμε δε δίνουμε ενα ραντεβού εκεί κατά τις 10 ?
Tύπε έχεις βρει καλή παραμύθα εκείνη την ώρα για την γυναίκα σου???
παιδιά μιας και όλοι ρωτάμε δε δίνουμε ενα ραντεβού εκεί κατά τις 10 ?
σε κάνα δίωρο θαμαι εκεί.. οποιος καβλωμένος ας προσέλθει
Τύπε τι έγινε τελικά,έφαγε κρέας τελικά το σουφρίδι σου???
Δεν βαρέθηκες να γράφεις μαλακίες όλη την ώρα ? αντε γαμησου στην τελική , κουράζεις ...
κατι ξερεις κωστακηΕντάξει τύπε καταλάβαμε,πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου.
ωρα περίπου;θα είμαι με κροσάκι σήμερα σε καμπινα για ματι και παρτουζωμα
9 peripou
Εντάξει τύπε καταλάβαμε,πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου.
[/quot
Καπου είδα ότι σχόλια που κάνεις σε swingerάδικα (στα οποία πάω και εγώ με την δικιά μου) είναι φυσιολογικά , και βοηθάνε στην ενημέρωση που αποσκοπεί και το site . Αντιθέτως στα τσοντάδικα βγάζεις ένα κομπλεξισμό (??) , εναν ομοφοβισμό (??) , τρολάρεις (κάτι που είναι θεμιτό αλλά ο τρόπος που το κάνεις ούτε αστείος είναι, και φτάνει - και ξεπερνάει- την γραμμή που μπορεί κάποιος να στραβώσει με οτιδήποτε επακόλουθο) .
Σίγουρα όμως δεν βοηθάει σε αυτό που το κάθε forum επιζητά . Δηλαδή την ενημέρωση .
υ.γ. μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο . Το λέω τελευταία φορά
Εντάξει τύπε καταλάβαμε,πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου.
[/quot
Καπου είδα ότι σχόλια που κάνεις σε swingerάδικα (στα οποία πάω και εγώ με την δικιά μου) είναι φυσιολογικά , και βοηθάνε στην ενημέρωση που αποσκοπεί και το site . Αντιθέτως στα τσοντάδικα βγάζεις ένα κομπλεξισμό (??) , εναν ομοφοβισμό (??) , τρολάρεις (κάτι που είναι θεμιτό αλλά ο τρόπος που το κάνεις ούτε αστείος είναι, και φτάνει - και ξεπερνάει- την γραμμή που μπορεί κάποιος να στραβώσει με οτιδήποτε επακόλουθο) .
Σίγουρα όμως δεν βοηθάει σε αυτό που το κάθε forum επιζητά . Δηλαδή την ενημέρωση .
υ.γ. μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο . Το λέω τελευταία φορά
Τύπε δεν έχω δει να έχεις γράψει κάτι για τα σουινγκεράδικα που λες ότι πας με την δικιά σου.Άσε τις ψευτομαγκιές σου για άλλα σάιτ,εδώ μέσα θα δέχεσαι τα σχόλια των συναγωνιστών και θα τρως και την καραμούζα σου.Και θα σε τραμπουκίζω όσο γουστάρω δροσερή μου πεταλούδα.