Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
δεν γράφω σε swingerαδικα εδώ γιατι δε βρισκω τον λόγο .
Κριτική να δεχτώ από εσένα τύπου ''πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου. ''??
Τώρα για το ..τραμπουκισμα που λες , έλα από κοντά να το κουνβεντιάσουμε . όταν γραφω πως ειμαι στο blue , είμαι στο blue . Και φυσικά λογω μοικάνας είναι και ευκολο να με αναγνωρίσεις.. Έλα και άσαε τις εδώ μαλακίες. Εδώ βούλωσε το. Γιατί ΑΥΤΟ είναι ψευτομαγκιά , όπως προείπες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
δεν γράφω σε swingerαδικα εδώ γιατι δε βρισκω τον λόγο .
Κριτική να δεχτώ από εσένα τύπου ''πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου. ''??
Τώρα για το ..τραμπουκισμα που λες , έλα από κοντά να το κουνβεντιάσουμε . όταν γραφω πως ειμαι στο blue , είμαι στο blue . Και φυσικά λογω μοικάνας είναι και ευκολο να με αναγνωρίσεις.. Έλα και άσαε τις εδώ μαλακίες. Εδώ βούλωσε το. Γιατί ΑΥΤΟ είναι ψευτομαγκιά , όπως προείπες

Έλα φάε την σφαλιάρα σου τώρα και χώσε πάλι το δάχτυλο στην σούφρα σου σιχαμένη λούγκρα,που το παίζεις και σουινγκερ, βλάκα.Ακόμα και τα παππούδια στα τσοντάδικα σε απαξιώνουν,άντε στήσου σε καμιά πλατεία μπας και στον χώσει κανας πάκη ή κανας γύφτος να δει χαρά ο ξεσκισμένος κώλος σου.Και πάρε καμια περούκα από τα τζάμπο γιατί η μοικάνα δεν σου πάει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
Μύστη τα θέλει ο κώλος του πούστη  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :happy: :happy:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Πολυ καραμουζα ρε φιλε!!!

:grin:

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Ο kostakis27 και ένα άλλο φιλαρακι του  εχουν την ιδια τακτικη  εδώ μεσα   αλλα καμια φωρα  οποιος σκαβει τον λακο  του αλλου πευφτει  ο ιδιος μεσα  , αλλα ετσι εδώ μεσα κοκκορια  και εξω  από εδώ  επειδή εχουν κανα γκομενακι  τουμπανο για συνοδεια   το πεζουν  ιστορια  , αλλα  όταν θα φανε κανα ξεβρακομα   και θα τους κανει κανεις  να είναι σε κανα  κρεβατι για μηνες   μετα θα τα βλεπουν τα πραγματα αλλιως , και από κοκκορια θα γινουν   λαγουδάκια  

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
Ο kostakis27 και ένα άλλο φιλαρακι του  εχουν την ιδια τακτικη  εδώ μεσα  αλλα καμια φωρα  οποιος σκαβει τον λακο  του αλλου πευφτει  ο ιδιος μεσα  , αλλα ετσι εδώ μεσα κοκκορια  και εξω  από εδώ  επειδή εχουν κανα γκομενακι  τουμπανο για συνοδεια  το πεζουν  ιστορια  , αλλα  όταν θα φανε κανα ξεβρακομα  και θα τους κανει κανεις  να είναι σε κανα  κρεβατι για μηνες  μετα θα τα βλεπουν τα πραγματα αλλιως , και από κοκκορια θα γινουν  λαγουδάκια 

Έλα τύπε μίλα με ονόματα,πες ποιος είναι το φιλαράκι μου και ποιος θα μας ξεβρακώσει.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Ο Thomas είναι το φιλαρακι σου  και εγω  αν μου πριξετε πολύ τον ερωτα  το πολύ πολύ  νας σας κερασω  καμια καλη βιζιτα  να χαλαρώσετε  μπας και το δειτε αλλιος το εργω  για τι πολύ το σοβαρο το κανα με το  θεμα πλεων  παιδες μου  , εχουμε αλλα θεματακια εδώ  ποιο ιδιετερα 

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
είμαι στο swinger χώρο από εποχές datingclub , πολύ προ μαγαζιών. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου , απλά (αν και εσυ πας οπως λες) παρακάλα να μην καταλάβω κάποια μέρα ποιος είσαι . Αυτο απλά .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.801
Πόντοι
5.506
βαρβατιλα το νημα :S :S :S :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
είμαι στο swinger χώρο από εποχές datingclub , πολύ προ μαγαζιών. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου , απλά (αν και εσυ πας οπως λες) παρακάλα να μην καταλάβω κάποια μέρα ποιος είσαι . Αυτο απλά .

Έλα με την όπισθεν, αγοράκι που γαμιέσαι επιλεκτικά σαν κορίτσι,ξέρεις που συχνάζω.Άντε να γνωρίσω και την γυναίκα σου που την έχω απωθυμένο

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Έλα με την όπισθεν, αγοράκι που γαμιέσαι επιλεκτικά σαν κορίτσι,ξέρεις που συχνάζω.Άντε να γνωρίσω και την γυναίκα σου που την έχω απωθυμένο
Πρεπει να εχει ωραια γυναικα  για το λες αυτό εσυ  που εισαι  ειδημων  σε αυτά τα θεματα αρχοντα μου, αντε οργανωστε  κατασταση να ερθω για ματι   :respect: :respect: :respect:

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ο kostakis27 και ένα άλλο φιλαρακι του  εχουν την ιδια τακτικη  εδώ μεσα   αλλα καμια φωρα  οποιος σκαβει τον λακο  του αλλου πευφτει  ο ιδιος μεσα  , αλλα ετσι εδώ μεσα κοκκορια  και εξω  από εδώ  επειδή εχουν κανα γκομενακι  τουμπανο για συνοδεια   το πεζουν  ιστορια  , αλλα  όταν θα φανε κανα ξεβρακομα   και θα τους κανει κανεις  να είναι σε κανα  κρεβατι για μηνες  μετα θα τα βλεπουν τα πραγματα αλλιως , και από κοκκορια θα γινουν   λαγουδάκια  
να φανταστω Stefan29 ότι αυτό δεν είναι απειλες που απαγορευεται από το site ,αλλα και από τους νομους παρα είναι προταση από το επομενο ποστ σου περι κερασματος βυζιτας.γιατι ανα είναι ετσι ειμαστε μεσα και εγω και ο κωστακης27 αν και τον ξερω μονο από τις κριτικες του.
γιατί αν υποψιαστώ ότι είναι αλλου τυπου απειλες ουε ουε ουε ........και το κλεινω εδώ .
καλη συνεχεια.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
να φανταστω Stefan29 ότι αυτό δεν είναι απειλες που απαγορευεται από το site ,αλλα και από τους νομους παρα είναι προταση από το επομενο ποστ σου περι κερασματος βυζιτας.γιατι ανα είναι ετσι ειμαστε μεσα και εγω και ο κωστακης27 αν και τον ξερω μονο από τις κριτικες του.
γιατί αν υποψιαστώ ότι είναι αλλου τυπου απειλες ουε ουε ουε ........και το κλεινω εδώ .
καλη συνεχεια.
Μεσα επεσες  αρχοντα μου αλλα εισαι το εχεις σιγουρα  το κερασμα αλλα στο μερος  που παω , τωρα αν θελει να ερθει και ο κωστακης    δεν ξερω  εγω δεν εχω προβλήματα  θα χαρω πολύ παντος

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Απο Δευτερα και για ενα μηνα θα ειμαι Αθηνα θα κανω καποια επισκεψη σε τσοντοσινεμα

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Και πάλι καλά να περάσεις

Stories