kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 7.885
θα είμαι με κροσάκι σήμερα σε καμπινα για ματι και παρτουζωμα
Τύπε θέλουμε κριτική τι παίχτηκε με κρος στο τσοντάδικο,την έχουμε τεράστια ανάγκη.
θα είμαι με κροσάκι σήμερα σε καμπινα για ματι και παρτουζωμα
δεν γράφω σε swingerαδικα εδώ γιατι δε βρισκω τον λόγο .
Κριτική να δεχτώ από εσένα τύπου ''πάλι με το δάχτυλό σου βολεύτηκε η σούφρα σου.Τσάμπα τα παραμύθια που λες στην γυναίκα σου. ''??
Τώρα για το ..τραμπουκισμα που λες , έλα από κοντά να το κουνβεντιάσουμε . όταν γραφω πως ειμαι στο blue , είμαι στο blue . Και φυσικά λογω μοικάνας είναι και ευκολο να με αναγνωρίσεις.. Έλα και άσαε τις εδώ μαλακίες. Εδώ βούλωσε το. Γιατί ΑΥΤΟ είναι ψευτομαγκιά , όπως προείπες
Ο kostakis27 και ένα άλλο φιλαρακι του εχουν την ιδια τακτικη εδώ μεσα αλλα καμια φωρα οποιος σκαβει τον λακο του αλλου πευφτει ο ιδιος μεσα , αλλα ετσι εδώ μεσα κοκκορια και εξω από εδώ επειδή εχουν κανα γκομενακι τουμπανο για συνοδεια το πεζουν ιστορια , αλλα όταν θα φανε κανα ξεβρακομα και θα τους κανει κανεις να είναι σε κανα κρεβατι για μηνες μετα θα τα βλεπουν τα πραγματα αλλιως , και από κοκκορια θα γινουν λαγουδάκια
είμαι στο swinger χώρο από εποχές datingclub , πολύ προ μαγαζιών. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου , απλά (αν και εσυ πας οπως λες) παρακάλα να μην καταλάβω κάποια μέρα ποιος είσαι . Αυτο απλά .
Πρεπει να εχει ωραια γυναικα για το λες αυτό εσυ που εισαι ειδημων σε αυτά τα θεματα αρχοντα μου, αντε οργανωστε κατασταση να ερθω για ματιΈλα με την όπισθεν, αγοράκι που γαμιέσαι επιλεκτικά σαν κορίτσι,ξέρεις που συχνάζω.Άντε να γνωρίσω και την γυναίκα σου που την έχω απωθυμένο
να φανταστω Stefan29 ότι αυτό δεν είναι απειλες που απαγορευεται από το site ,αλλα και από τους νομους παρα είναι προταση από το επομενο ποστ σου περι κερασματος βυζιτας.γιατι ανα είναι ετσι ειμαστε μεσα και εγω και ο κωστακης27 αν και τον ξερω μονο από τις κριτικες του.Ο kostakis27 και ένα άλλο φιλαρακι του εχουν την ιδια τακτικη εδώ μεσα αλλα καμια φωρα οποιος σκαβει τον λακο του αλλου πευφτει ο ιδιος μεσα , αλλα ετσι εδώ μεσα κοκκορια και εξω από εδώ επειδή εχουν κανα γκομενακι τουμπανο για συνοδεια το πεζουν ιστορια , αλλα όταν θα φανε κανα ξεβρακομα και θα τους κανει κανεις να είναι σε κανα κρεβατι για μηνες μετα θα τα βλεπουν τα πραγματα αλλιως , και από κοκκορια θα γινουν λαγουδάκια
Μεσα επεσες αρχοντα μου αλλα εισαι το εχεις σιγουρα το κερασμα αλλα στο μερος που παω , τωρα αν θελει να ερθει και ο κωστακης δεν ξερω εγω δεν εχω προβλήματα θα χαρω πολύ παντοςνα φανταστω Stefan29 ότι αυτό δεν είναι απειλες που απαγορευεται από το site ,αλλα και από τους νομους παρα είναι προταση από το επομενο ποστ σου περι κερασματος βυζιτας.γιατι ανα είναι ετσι ειμαστε μεσα και εγω και ο κωστακης27 αν και τον ξερω μονο από τις κριτικες του.
γιατί αν υποψιαστώ ότι είναι αλλου τυπου απειλες ουε ουε ουε ........και το κλεινω εδώ .
καλη συνεχεια.
Απο Δευτερα και για ενα μηνα θα ειμαι Αθηνα θα κανω καποια επισκεψη σε τσοντοσινεμα