Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Πήγα χθες μετά απο καιρό , πέρασα καλά αλλά απογοητευτηκα με το μαγαζί . Όσοι έχουν πάει πρόσφατα καταλαβαίνουν . Εφασα κατά τις 9 και είχε 3 άτομα . ''Έδεσε΄΄ γρήγορα με έναν περίπου στα 25 και είχα και καιρό να γαμηθώ και για κανα μισαωρο περάσαμε σουπερ. Μετά έφυγα . Ποιο είναι το πρόβλημα ?  Οι μισές τηλεοράσεις δεν λειτουργουν (στα 4 glory hole δουλεύει η μία τηλεοραση!! ) , παντού σκουπίδια τα οποία ήταν ξεκάθαρο ότι ηταν από προηγούμενη μέρα κάτι που σημαίνει ότι ο χώρος δεν καθαρίζεται σε καθημερινή βάση , ζέστη στο πάνω διάζωμα και γενικά ''παρατημένη'' κατάσταση. Δε ξέρω αν φταίνε οι αναδουλειές , αλλά όπως και να έχει αυτό είναι αιτιολογία και όχι δικαιολογία . Ίσως να έτυχε αλλά δε νομίζω .... κρίμα γιατί ο χώρος είναι πολύ καλύτερος σχεδόν από όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά 

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Σημερα περασα....ξενερωζα με φο χαλι και εφυγα.....κριμα....

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
για απόψε το βράδυ ένας ή και ..δύο γαμιάδες ?

Kristi

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
74
Πόντοι
1
Κανεις για σήμερα κατά τις 8

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
9 εχει αργεντινη-κροατια και μετα τατουαζ... ναπουμε κατα τις 00:30;;;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
00:30 εχει ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ..

Να πουμε κατα τις 02:00?

:afro:

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
καλησπέρα !!! Τελικά Κρίστι θα φτιάξουμε καμιά καλή παρτούζα ? ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Περιμενουμε με τα κονταρια ορθια για ενα υπερ-gangbang !!!

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια εχτες 2.30 το μεσημερι πρωτη φορα ηταν μεσα ενα ζευγαρι και πηδιοντουσαν χαλαρα ομως.η κοπελια του ελεγε οτι κατι πρεπει να κανει γιατι δεν ειχε στυση καλη να την πηδηξει σωστα. 3-4 βλεπαμε το εργο αλλα κινηση οταν καναμε μονο ο τυπος μας επιασε τα καυλια και τα επαιζε.γενικα δεν εχει κοσμο πολυ το εν λογω μαγαζι.εγω λογω δουλειας εκει διπλα παω σχεδον καθημερινα 3 με 6 το απογευμα

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αύριο Τεταρτη , μετά τις 9 το βράδυ , με γυναικεία εσώρουχα και μέσα στην κάβλα σας περιμένω για ένα ωραίο ..gangbang .

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια εχτες 2.30 το μεσημερι πρωτη φορα ηταν μεσα ενα ζευγαρι και πηδιοντουσαν χαλαρα ομως.η κοπελια του ελεγε οτι κατι πρεπει να κανει γιατι δεν ειχε στυση καλη να την πηδηξει σωστα. 3-4 βλεπαμε το εργο αλλα κινηση οταν καναμε μονο ο τυπος μας επιασε τα καυλια και τα επαιζε.γενικα δεν εχει κοσμο πολυ το εν λογω μαγαζι.εγω λογω δουλειας εκει διπλα παω σχεδον καθημερινα 3 με 6 το απογευμα

Προσπαθουσε να πηδηξει και σας επαιζε τα καυλια;   :2on1:

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
οκ μου φτάνει το prive μήνυμα που πήρα ,ένας τουλάχιστον θα με γαμησει... Αν και θέλω περισσότερους ! Μετά τις 9 λοιπόν εκεί ... :)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Λοιπόν ενημέρωση για εχθές βράδυ . Ήταν εκπληκτικά ! πήγα πεντακάθαρος με γυναικεία εσώρουχα και πολύ καβλωμένος . Μπαίνω κατά τις 9 . Είχε μέσα έναν 60χρονο και έναν άλλο παθητικό που τον έχω ξαναδεί. Με πλησίασε ο γέρος τον έστειλα . Αράζω σε μια καμπίνα ανοιχτή μπας και έρθει κανείς (΄'εστω αυτός που μου έστειλε εδώ ινμποξ ότι θα ερθει) ... φευγει ο γέρος . Ωρα 10 και μιση , εγώ και ο παθητικός . Τα air condition ημιδουλεύαν και είχε ζέστη ενώ τα καλαθάκια ήταν γεμάτα ! σίγουρα δε τα γέμισαν πελάτες της ίδιας ημέρας.  Στις 11 ήρθε ένας τύπος και κλείστηκε μόνος του σε μια καμπίνα. 11 και μισή είμαστε οι 3 μας . Λέω πάω να φύγω και δεν ξανάρχομαι ποτέ εδώ . Ο πιτσιρικάς στη νπόρτα μου λέει ''νέκρα σήμερα΄΄ .. του λέω ''ναι αλλά τα καλαθάκια γεμάτα'' ... μου απάντησε ότι είχε δουλεια το πρωι ! βαριομουν και να γελάσω , εξάλλου δε φταίει το παλικάρι έτσι του έχουν πει να λέει. Παρατημένο μαγαζί ...

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
για απόψε κανείς ? (πλάκα κάνω )

xlarg