You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 353K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
peoplayer41
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2019
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
ειδικά τέτοια ώρα που ΘΑ πας θα σαι εσύ και ο υπάλληλος..Με την όρεξη θα μένεις κανα μπάρμπα απλυτο ποιό πιθανό να βρεις.Περαστικά σου.Σήμερα γύρω στις 3 με 4 το μεσημέρι λέω να επισκεφτώ για πρώτη φορά το σινεμά.
Υπάρχει κόσμος αυτή την ωρα ?
Εχω πολύ όρεξη να γαμηθώ.
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
λες εεε?ειδικά τέτοια ώρα που ΘΑ πας θα σαι εσύ και ο υπάλληλος..Με την όρεξη θα μένεις κανα μπάρμπα απλυτο ποιό πιθανό να βρεις.Περαστικά σου.
Τετοιες ωρες εκτος απο μπαρμπαδες εχει και ηλικιες 40-45 γαμιαδες...επισης μαλλον θα παω,και γω 29 χρονωνλες εεε?
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
ωραια ,αρα να μην απογοητευτώ.Τετοιες ωρες εκτος απο μπαρμπαδες εχει και ηλικιες 40-45 γαμιαδες...επισης μαλλον θα παω,και γω
ποιος αλλος γαμιάς ενδιαφερεται?
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
μεχρι τις 4 σιγουραΘα εμρθεις σιγουρα σημερα 3
underw
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
μπορει και 4 30Γτ εγω κατα τις 4 θα ερθω
Enkidu
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 880
- Πόντοι
- 86
Σχεδόν πάντα έτσι είναι, τουλάχιστον όσες φορές έχει τύχει να πάω κι εγώ. Από τότε μάλιστα που έκλεισε το υπόγειο, έχει "στενέψει" πολύ ο χώρος.Ήρθα τελικά πέντε αλλά είναι αδειο
Διαγραμμένο μέλος 226781
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καληεμρα στην παρέα ! 2 ξαδέρφια από επαρχία καυλωμενα φουλ με τη ψωλη στο χέρι 15 μέρες τώρα . Λέμε να επισκεφτούμε το κατάστημα για πρώτη φορά .. Αύριο απόγευμα κατά 7 λέμε να πάμε .. θα υπάρχει καμία τρύπα ανεξάρτητου ηλικίας (όχι 90 χρόνων ) να καταθέσουμε τα χυσια μας στο μουνι τους η στις κωλοτρυπιδες του !!!
Θα πάτε τελικά σημερα; Είμαι χοντρούλης παθ. με αφράτη κολάρα και έχω πολύ καιρό να γαμηθω.Καληεμρα στην παρέα ! 2 ξαδέρφια από επαρχία καυλωμενα φουλ με τη ψωλη στο χέρι 15 μέρες τώρα . Λέμε να επισκεφτούμε το κατάστημα για πρώτη φορά .. Αύριο απόγευμα κατά 7 λέμε να πάμε .. θα υπάρχει καμία τρύπα ανεξάρτητου ηλικίας (όχι 90 χρόνων ) να καταθέσουμε τα χυσια μας στο μουνι τους η στις κωλοτρυπιδες του !!!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.193
- Πόντοι
- 206
Σήμερα κανείς;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανείς να πάει σήμερα;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.193
- Πόντοι
- 206
σε αυτο το σινεμα που συχναζεις τι περιμενεις ρε φιλε,3 ατομα και αυτα παθητικα ζομπι βλεπεις συνεχειαΘα πάτε τελικά σημερα; Είμαι χοντρούλης παθ. με αφράτη κολάρα και έχω πολύ καιρό να γαμηθω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις