Κατα τις 8 μπορεις?Λέω να κάνω την πρώτη μου επίσκεψη σήμερα το βράδυ.
τι ώρα είναι καλύτερα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 355K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κανενας γαμιας να κανονισουε να με γαμισει αυτες τις μερες?
Στειλε μ προσωπικο να κανονισουμεΚανενας γαμιας να κανονισουε να με γαμισει αυτες τις μερες?
Kolarabtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πως σου στελνω μηνυμα? ουτε μπορω να απαντισω σε αυτο που μου εστειλες...Στειλε μ προσωπικο να κανονισουμε
Doum
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Πρέπει αν δεν κάνω λάθος να κάνεις 5 αναρτήσεις σε forumΠως σου στελνω μηνυμα? ουτε μπορω να απαντισω σε αυτο που μου εστειλες...
Doum
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Άμα θέλεις και εγώ ενδιαφέρομαιΚανενας γαμιας να κανονισουε να με γαμισει αυτες τις μερες?
Kolarabtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ναι αμε,στειλε μου να κανονισουμε.Άμα θέλεις και εγώ ενδιαφέρομαι
Kolarabtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
νωρις πηγες,απο τις 5 και μετα μαζευγει κοσμο,τωρα δουλευον ολοιΕίμαι στο μαγαζί πολύ ερημιά ρε παιδιά πραγματικά
εμ δεν στελνεις μηνυμα να ερχομουν...Είμαι στο μαγαζί πολύ ερημιά ρε παιδιά πραγματικά
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.257
- Πόντοι
- 206
μας ξενερωσες τωρα τι εγινε φοβηθηκες απτις μαλακιες που σου εγραψαν οι μαλακες?Με προφυλακτικο
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.257
- Πόντοι
- 206
τα ζομπι πανε μετα τις 12 το βραδυνωρις πηγες,απο τις 5 και μετα μαζευγει κοσμο,τωρα δουλευον ολοι
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν απόγευμα γύρω στις 5 στο εν λόγω μαγαζί.
4-5 άτομα και όλοι μέσα στις καμπίνες ούτε τον παίρνουν ούτε τον δίνουν.καθονται και βλέπουν τσόντα.νεα συστήματα.τι πληρώνεται ρε όλοι να δείτε τσόντα μόνο? Άσε που υπάρχουν 2-3 τσιγγανογυφτοι που είναι με την πουτσα έξω και ζητάνε 20 αρικα μέσα στην βρώμα και την μπιχλα.
4-5 άτομα και όλοι μέσα στις καμπίνες ούτε τον παίρνουν ούτε τον δίνουν.καθονται και βλέπουν τσόντα.νεα συστήματα.τι πληρώνεται ρε όλοι να δείτε τσόντα μόνο? Άσε που υπάρχουν 2-3 τσιγγανογυφτοι που είναι με την πουτσα έξω και ζητάνε 20 αρικα μέσα στην βρώμα και την μπιχλα.
Λέω να επισκεφτώ αύριο πρώτη φορά κιόλας κατά τις 11-12Gia twra kapoios?
Λέω εγώ να πάω αύριο πρωίΚαλημέρα και καλό μήνα σε όλους.πρωινες καύλες και λέω κατά τις 11 να πάω στο μαγαζί.θελει να ακολουθήσει κανείς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις