jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τετραδα εγω αλλη μια κροσς και 2 παλικαρια που μας γλεντησαν
Και πολλοι να περιμενουν απεξω
Φοβερη βραδια!!!
Ειχατε κ ορθοιους δηλαδη
Φοβερη βραδια!!!
Φοβερη βραδια!!!
Μακαρι ναχες την πουτσα τους παντωςΔεν τα λες και παλικαρια παντως
Μη γινεσαι κακια; Εχεις μετρο συγκρισης;Μακαρι ναχες την πουτσα τους παντως
Καθολου κακιαΜη γινεσαι κακια; Εχεις μετρο συγκρισης;
μεταξυ του soul3 και των αλλων εννοω.Καθολου κακια
Αλλος εγινε
Ναι μωρο μ εχω και μαλιστα μεσα απο πολλες
Δε ξερω αν μεχει δοκιμασειμεταξυ του soul3 και των αλλων εννοω.
Να μας πει ο soul λοιπον αν σ' εχει δοκιμασει. παντως τιν ψιλοεξεθεσες.Δε ξερω αν μεχει δοκιμασει
Απλα ξερω γ τους αλλους οτι ειναι κ παλικαρια ανεξαρτητως με το τι σκιζουν γιατι ετσι εκρινε ο σοουλ ... Ηταν υπεροχοι κ αυτοι κ τα μορια τους
Καθολου κακια
Αλλος εγινε
Ναι μωρο μ εχω και μαλιστα μεσα απο πολλες
Να μας πει ο soul λοιπον αν σ' εχει δοκιμασει.
Καλο το ανεκδοτο
Οταν ο ηλιος δυσει απο την ανατολη τοτε θα την δοκιμασω
Γιατι εγω το θελω πολυΚαλο το ανεκδοτο
Οταν ο ηλιος δυσει απο την ανατολη τοτε θα την δοκιμασω
φιλοι μου γκει κανω συμφωνα συμβιωσης τιμες λογικες προσφερω και δεξιωσεις γαμου σε πολυτελη χωρους για να σας μεινει αξεχαστη η πρωτη μερα του γαμου σας!!!!!
πληροφοριες με pm!!!!!
Θα κατσω να αναλυσω λιγα πραγματακια για το σημερινο απογευμα διοτι αν δεν ηταν το καλυτερο τοτε ενα απο τα καλυτερα!!!
Ολοι σας ησασταν υπεροχοι, πεντακαθαροι κ με τρελη καυλα! Περασα τελεια με αυτους που ηρθαν στο blue vision κ τελικα και το απογευμα εχει τη χαρη του διοτι ηρθαν διαφορετικοι τυποι /τυπακια! Απο τις 6παρα εκει και για 40λέπτα με γλεντουσε ενας υπεροχος καυλακος κ μετα ολοι οι υπολοιποι που το ειχαν τρελη αναγκη ολοι τους αποτι καταλαβα με τη σειρα τους με πολυ δυνατο καρφωμα κ ταισμα!!
Αυτο που δεν περιμενα ηταν οτι στις 19:00 κ μεχρι να φυγω ηρθε ενα ζευγαρι κ καθησε σε καμπινα μπορουν να το επιβεβαιωσουν καποιοι που ηταν εκει αποκεινη την ωρα,εαν ερχοντουσαν πιο πριν βεβαια θα πετυχαιναν πολυ περισσοτερο κοσμο! Νομιζω πως στο συγκεκριμενο σινεμα περα απο την πρωτη φορα που πηγα κ παιχτηκε φαση με ζευγαρι θα επακολουθησουν κ αλλες κ πολυ πιο ερεθιστικες!!! Αναμενω λοιπον
Και ας γραψει καποιος που ηταν εκει αν ειναι κ εδω μεσα εστω για το ζευγαρι κ τι εγινε μετα
Φιλακια τα ξαναλέμε
Πεντακαθαρος χωρος
Ευγενεστατα τα παιδια στην εισοδο, να λεγονται κ τα καλα !!!