Τη Βανέσσα ήθελα να τη συναντήσω πολύ καιρό, δυστυχώς το ωράριο της είναι ασύμβατο με το δικό μου οπότε πήρε χρόνο μέχρι να μου βγει η ημέρα. Και ευτυχώς βγήκε.
Εξαιρετική παρουσία, ήδη από το τηλέφωνο με είχε προδιαθέσει θετικά, απόλαυση ο χρόνος μαζί της, διαθέτει επίπεδο και κουλτούρα για όσους ενδιαφέρονται για τα πέρα του αγώνα, πολύ άνετη στην επαφή της, σαν φίλη που είχες καιρό να τη δεις. Στα του αγώνα άψογη, φροντίζει να σε φτιάξει και να περάσεις πολύ πολύ καλά μαζί της, διαβάζει πολύ καλά τι σου αρέσει και το προσφέρει με πολύ θηλυκό τρόπο. Η μιάμιση ώρα νομίζω είναι όντως ο ιδανικός χρόνος μαζί της.
Η αρχική επικοινωνία έγινε με email, πέρασαν αρκετές μέρες μέχρι να απαντήσει, από την άλλη πέρασαν κάποιοι μήνες μέχρι να την πάρω τηλέφωνο. Στο email αναφέρει ότι η χρέωση είναι για μιάμιση ώρα αλλά υπάρχει δυνατότητα και για μία ώρα για όσους θέλουν, με μικρότερο κόστος.
Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση που οι αναφορές εδώ γι' αυτήν είναι ελάχιστες. Την ανακάλυψα από τους δίπλα όπου υπάρχει ένα κατεβατό με κριτικές και ευτυχώς, αποδείχθηκε ότι είναι πολύ κοντά στο ιδανικό για μένα για συνάντηση με κοπέλα. Σε προηγούμενη σελίδα διάβασα κάποιο σχόλιο για ύπαρξη καταχώρησης για τη Βανέσσα που κατέβηκε για περίεργους λόγους. Κρίμα.