ab205b212gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
To εχω καιρο το email αλλα δεν εχω κρατησει αγγελια.Και δε θυμαμαι που τη βρηκα.Βασικα η κοπελα μου εχει βγαλει τη ψυχη..Δεν μπορει οποιαδηποτε στιγμη και δεν εχουμε καταφερει να κλεισουμε ραντεβου.Τελος παντων αν θυμασαι κατι πες μου.Η καποιος αλλος εδω μεσα!
Αν έβαζες το mail της στο search θα έβρισκες πληροφορίες... ;) Και εγώ έτσι τη θυμήθηκα, γιατί το mail μου φάνηκε γνωστό...
Θα την βρεις και στις κριτικές.. Η Βανέσσα από Β.Π. είναι..
Κανονικά θα σου έκανα παράθεση, γιατί είχε κριτικές εδώ αλλά δεν τις βρίσκω... Έχασα επεισόδια?
Τέλως πάντων. Βανέσσα Β.Π. : Έπαιρνε αν θυμάμαι καλά 150 Euro / 1,5 hr, full πρόγραμμα, απλώς το κουλούρι αν ήσουν πολύ "βίαιος" το απέφευγε και το χρέωνε +50... Μπορούσε πιο άνετα τα πρωινά ως και τις 8 το απόγευμα...
Κοντά στο 1.70, πλούσιο μπούστο, γυμνασμένη, ξανθιά, γενικά ωραία παρουσία. Κάποιος στο site την παρομοίαζε με την Uma Therman στα νιάτα της... (Ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε... ) Από το όνομά της καταλαβαίνεις ότι ζητούσε συνάντηση μόνο Β.Π. κυρίως στο Pines στην Κηφισιά ή το Μίδας στην Βαρυμπόμπη. Αν χρειαζόταν να κατέβει Νότια ζητούσε +50.
Εγώ την είχα συναντήσει 2 φορές. Τη μία σε ξενοδοχείο και την άλλη στο σπίτι, καθότι άμα σε γνώριζε μετά ερχόταν και στο χώρο σου. Δεν ξαναπήρα γιατί έφυγα από τα Β.Π. πλέον και αυτό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα γενικά (λόγω απόστασης..)
Εγώ είχα περάσει πολύ καλά τότε.. Ήταν στα γούστα μου. Μια κοπέλα του χώρου που την είχε φωνάξει σε τρίο, μου είπε το ότι ενώ είχε ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτήν στο τρίο ήταν πολύ ψυχρή. Μάλλον δεν έκανε για εκεί.
Ελπίζω να βοήθησα.. Πάντως έχει περάσει καιρός από τότε κοντά στο χρόνο... Μπορεί από τότε να έχει αλλάξει και κάτι... Για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνεις.. ;)