Φαντάζομαι πως θα ήταν κάπου στις αρχές της καριέρας, γιατί τη γνωρίζω αρκετά χρόνια.Για μια περίοδο ναι....
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Φαντάζομαι πως θα ήταν κάπου στις αρχές της καριέρας, γιατί τη γνωρίζω αρκετά χρόνια.Για μια περίοδο ναι....
Και το 2010-2011 το ιδιο ελεγε 38 χρονιών ... αρα δεν λεει και ξελέει ...Πω πω ωραίες εποχές, ωραία γυναίκα, είχα δυσκολευτεί την πρω΄τη φορά με email κλπ.
Έψαξα και το βρήκα το email της, το 2015 είχε πει 38 ετών, οπότε είμαστε στα 45 τώρα.
Μου φαίνεται θα ξανα στείλω
Και το 2010-2011 το ιδιο ελεγε 38 χρονιών ... αρα δεν λεει και ξελέει ...
υπάρχει κάποια αγγελία; φωτό; το μέιλ λειτουργεί άραγε που είδα εδώ;Άρα καταλήγουμε ότι σήμερα είναι 38
υπάρχει κάποια αγγελία; φωτό; το μέιλ λειτουργεί άραγε που είδα εδώ;
Δοκίμασε φίλε μου στο email, και λογικά μετά από κάποιο καιρο θα σου απαντήσει.υπάρχει κάποια αγγελία; φωτό; το μέιλ λειτουργεί άραγε που είδα εδώ;
Ναι συνεχίζειαπλα γυναικαρα !!!!! εχει παει καποιος συναγωνιστης προσφατα μαζι της ? δουλευει ακομα ?
Κάπου στο 2011-2012...Φαντάζομαι πως θα ήταν κάπου στις αρχές της καριέρας, γιατί τη γνωρίζω αρκετά χρόνια.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Όντως ρε συ, πόσα χρόνια πριν... καπου το 13-14 τη γνώρισα εγω...Κάπου στο 2011-2012...
Πωωωω, περάσανε τα χρόνια!
πρόσφατη πληροφορία αυτή?Ναι συνεχίζει
Φιλαράκι θετικόνπρόσφατη πληροφορία αυτή?
οκ, ευχαριστώ. Μέσω e-mail ή κατευθείαν τηλέφωνο έγινε η συνάντηση?Φιλαράκι θετικόν
Τηλ...είναι το ίδιο που έχει εδώ και χρόνια...κατ εμέ όμως πήγαινε για πρώτη φορά by the book μέσω mail...νομίζω θα απαντήσει σχετικά γρηγοραοκ, ευχαριστώ. Μέσω e-mail ή κατευθείαν τηλέφωνο έγινε η συνάντηση?
οκ, ευχαριστώΤηλ...είναι το ίδιο που έχει εδώ και χρόνια...κατ εμέ όμως πήγαινε για πρώτη φορά by the book μέσω mail...νομίζω θα απαντήσει σχετικά γρηγορα
φιλε φαραω μπορεις να μου στειλεις το email και μενα?Δες πμ φίλε γκρεγκορυ .Να είσαι καλά .