gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.040
- Πόντοι
- 96
698064?Μιλάμε για την κοπέλα που είχε κινητό που τελειώνει σε 2932? Δουλεύει ακόμα με το ιδιο κινητό?
698064?Μιλάμε για την κοπέλα που είχε κινητό που τελειώνει σε 2932? Δουλεύει ακόμα με το ιδιο κινητό?
οσο και να ειναι η βανεσα φιλοι μου,παραμενει μια κλασατη γυναικα που κανει απιθανα γαμισια.για καποιους λογους βεβαια,δεν κανει ραντεβου συχνα και οταν κανει ειναι με συγκεκριμενους παλιους φιλους της.για μενα ψαχτε κατι αλλο στην παρουσα χρονικη περιοδο.Μιλαμε για μια κυρία που τωρα πρεπει να ειναι πάνω από 55.
Σε αντίθεση με σένα τα ραντεβού μας έγιναν λίγο πιο βόρεια από το pines, στο Μίδα. Όντως πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Πραγματικά πολύ καλό κρεβάτι. Θυμάμαι ότι της άρεσε να την γλύφουν αλλά δάχτυλο δεν άφηνε με τίποτα. Όπως επίσης όταν ήταν στα τέσσερα λόγω του ότι ήταν λεπτή φαινόταν χαρακτηριστικά πίσω ο κοκκυγας.φίλε φρανκ καλα είσαι φίλε μου .Ναι την θυμαμαι την Βανέσσα και καλή στο κρεββάτι και μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν πολύ καλός χαρακτήρας(ξανθια αδύνατη ) .Δουλευε και σε άλλη δουλειά .Τα ραντεβού γινόντουσαν στο παιν στην Κηφισιά εκεί είχα πάει όσες φορές είχαμε συναντηθεί(μάλιστα πρωινές ώρες την βόλευε ) .Τώρα δεν ξέρω τι κάνει .Σου εύχομαι το καλύτερο όπως και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ .
Να διορθώσω και να πω πως ήταν κύστη του κόκκυγαΣε αντίθεση με σένα τα ραντεβού μας έγιναν λίγο πιο βόρεια από το pines, στο Μίδα. Όντως πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Πραγματικά πολύ καλό κρεβάτι. Θυμάμαι ότι της άρεσε να την γλύφουν αλλά δάχτυλο δεν άφηνε με τίποτα. Όπως επίσης όταν ήταν στα τέσσερα λόγω του ότι ήταν λεπτή φαινόταν χαρακτηριστικά πίσω ο κοκκυγας.
Νομίζω πως όσοι έχουν πάρει την Βανεσσα καταλαβαίνουνΝα διορθώσω και να πω πως ήταν κύστη του κόκκυγα
Πόσο είναι η μια ώρα;οσο και να ειναι η βανεσα φιλοι μου,παραμενει μια κλασατη γυναικα που κανει απιθανα γαμισια.για καποιους λογους βεβαια,δεν κανει ραντεβου συχνα και οταν κανει ειναι με συγκεκριμενους παλιους φιλους της.για μενα ψαχτε κατι αλλο στην παρουσα χρονικη περιοδο.
Εξήντα λεπτά.Πόσο είναι η μια ώρα;
Σε χρήμα;Εξήντα λεπτά.
Παραμένει αξιόλογη παρουσία ακομη ..λόγω σωματοδωμης και γενικότερης φυσικής κατάστασης δεν φαίνεται τόσο μεγάλη .. ..ευγενής και γενικά κινείται σε gfe ρυθμους...προφανώς πλέον έχει να ανταγωνιστεί και πολλες άλλες αξιόλογες επιλογές αλλά νομίζω ότι δεν
συναγωνιστες δουλευει ακομα η βανεσα ? την ειχα συναντησει αρκετες φορες στο pines κηφισια , τρομερη γυναικα !!!!!Παραμένει αξιόλογη παρουσία ακομη ..λόγω σωματοδωμης και γενικότερης φυσικής κατάστασης δεν φαίνεται τόσο μεγάλη .. ..ευγενής και γενικά κινείται σε gfe ρυθμους...προφανώς πλέον έχει να ανταγωνιστεί και πολλες άλλες αξιόλογες επιλογές αλλά νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσει ποτε
Παραμένει αξιόλογη παρουσία ακομη ..λόγω σωματοδωμης και γενικότερης φυσικής κατάστασης δεν φαίνεται τόσο μεγάλη .. ..ευγενής και γενικά κινείται σε gfe ρυθμους...προφανώς πλέον έχει να ανταγωνιστεί και πολλες άλλες αξιόλογες επιλογές αλλά νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσει ποτε
ΣυβΕξήντα λεπτά.
Την κόβω για 45Είναι ακόμα στις επάλξεις; Μωρέ μπράβο. Πόσο να είναι; Έχει πιάσει τα πενήντα;
Συβ
Την κόβω για 45
50 νταρισε ...Ακόμα 45; 44 υποτίθεται ότι ήταν όταν ξεκίνησε
Για μια περίοδο ναι....Παιδιά μια απορία που ειχα πάντα.
Η Βανέσσα, έδινε ποτέ κωλαρακι?
Σορρυ, για το άκυρο, μιας και λέτε για ηλικία, απλά πάντα το είχα απορία.