Νέα

Black list

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν μάγκες... Μετά τη χθεσινή ενημέρωση του Υπουργού για τις Μούσσες προτείνω άμεσα μέτρα.

1.
Να καθιερωθεί κάθε εβδομάδα Judgement Day στο οποίο θα συμφωνείται μποικοτάζ σε συγκεκριμένο μαγαζί που κάνει πουστιές και δεν σέβεται την πελατεία του.
Λόγου Χάριν θα συμφωνηθεί ότι την επόμενη Παρασκευή θα μποΙκοτάρουμε μαζικά το πρίνσες για να χτυπάνε μύγες με αιτία τις πουστιές των σερβιτόρων.
2.
Η ίδια μέρα θα αποτελεί Reward Day για άλλο μαγαζί. Λόγου Χάριν το Αλκατράζ γνωρίζω ότι είναι το ΜΟΝΟ μαγαζί που σου κόβει ταμειακή με τα ποτά που καταναλώνεις (και της γκόμενας) μάλιστα κάθε φορά σου φέρνει και λογαριασμό με το τρέχον υπόλοιπο και τη νέα χρέωση.

Κάθε τέτοια μέρα θα υπάρχει εθελοντής που θα επισκέπτεται τα εν λόγω μαγαζιά και θα καταγράφει αντιδράσεις......

Τους κανόνες της αγοράς τους φτιάχνει ο καταναλωτής και όχι η αγορά. Πάρτε το χαμπάρι. Ο Ελληνας είναι ο βασικός λόγος που αυτοξεφτιλίζεται.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Περσονα στην χωρα του ωχαδερφισμου και του ταξυνωαρχιδισμου τετοια σχεδια ουτε κατα διανοια / σε μια αλλη ζωη ισως ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα στην χωρα του ωχαδερφισμου και του ταξυνωαρχιδισμου τετοια σχεδια ουτε κατα διανοια / σε μια αλλη ζωη ισως ....
Να σταματήσετε να παραπονιέστε τότε, ή να σταματήσετε να πηγαίνετε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σύντροφοι  συγγνώμη  για  την  εγκατάλειψη .
Ξεκινάω  λέγοντας  ότι  ψηφίζω  ανεπιφύλακτα  υπέρ  του Judgement Day  και  του  Reward Day .
Θα  ξεκινήσω  λοιπόν .
Ανεπιφύλακτα  judgement  day  για  αυτό  το  μήνα  grand  ritorno . Reward  day λολίτα  ή  λιντο
Με  διαφορά  χειρότερο  πουτάκι  η  Έφη  στο Ritorno . Περί  αυτού  post στο site  του  μαγαζιού .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύντροφοι  συγγνώμη  για  την  εγκατάλειψη .
Ξεκινάω  λέγοντας  ότι  ψηφίζω  ανεπιφύλακτα  υπέρ  του Judgement Day  και  του  Reward Day .
Θα  ξεκινήσω  λοιπόν .
Ανεπιφύλακτα  judgement  day  για  αυτό  το  μήνα  grand  ritorno . Reward  day λολίτα  ή  λιντο
Με  διαφορά  χειρότερο  πουτάκι  η  Έφη  στο Ritorno . Περί  αυτού  post στο site  του  μαγαζιού .
αδερφέ έχουν φτιαχτεί και σχετικές ψηφοφορίες....
Σκοπό μου είναι την επόμρνη Πέμπτη να βγάλω JD και RD winner για την Παρασκευή...........9/5/08

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μετά  την  έναρξη  των  ειδικών thread  Judgement Day  και Reward  Day  η Black  List θα  περιοριστεί  αποκλειστικώς  στις  strippers .
Περιμένω  ανταποκρίσεις .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά  την  έναρξη  των  ειδικών thread  Judgement Day  και Reward  Day   η Black  List θα  περιοριστεί  αποκλειστικώς  στις  strippers .
Περιμένω  ανταποκρίσεις .
Κορίνα Πρινσες.
Βάλε άλλο ένα κουκί από Καπετάνιο παρακαλώ υπουργέ μου....

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φίλτατε  πρωθυπουργέ  , καταγράφεται  η  διπλή  ψήφος .
Α  και  έχω  μία  παράκληση .
Επειδή  σε  τέτοια  θέματα παρεισφύουν παπαγαλάκια , παρακαλώ  τα  μέλη  της  σκιώδους  κυβερνήσεως , άλλως  συντονιστικής  επιτροπής  στους  οποίους  και  θα  γνωρίζω  τις  αναφορές  ( Σεις  Εξοχώτατε , ΘΕΟΣ , Υπουργός , Καπετάνιος , Λεονόρο , παπα - Γιώργης , ο αυθεντικός  μαχητής  του φραπέ της ευτυχίας Vasos , o εκλεκτός vothros , κ.λπ. προκειμένου  να  επεμβαίνουν αξιολογούνται  από  τις  πηγές  πληροφοριών  σας  και  από  την  αντίληψή  σας , τα  προφανώς  κακεντρεχή σχόλια (μούφες ) και τα ξεσπάσματα  αναιτίου  κακίας ( φουστιές - καρφώματα ).
Για  να  μη  γράφουμε  στα  δυσμενή άξιες  εργάτριες χωρίς  διαμαρτυρημένες  συναλλαγματικές ! 
Ευχαριστώ  εκ  των  προτέρων  για  το  ζήλο σας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλτατε  πρωθυπουργέ  , καταγράφεται  η  διπλή  ψήφος .
Α  και  έχω  μία  παράκληση .
Επειδή  σε  τέτοια  θέματα παρεισφύουν παπαγαλάκια , παρακαλώ  τα  μέλη  της  σκιώδους  κυβερνήσεως , άλλως  συντονιστικής  επιτροπής  στους  οποίους  και  θα  γνωρίζω  τις  αναφορές  ( Σεις  Εξοχώτατε , ΘΕΟΣ , Υπουργός , Καπετάνιος , Λεονόρο , παπα - Γιώργης , ο αυθεντικός  μαχητής  του φραπέ της ευτυχίας Vasos , o εκλεκτός vothros , κ.λπ. προκειμένου  να  επεμβαίνουν αξιολογούνται  από  τις  πηγές  πληροφοριών  σας  και  από  την  αντίληψή  σας , τα  προφανώς  κακεντρεχή σχόλια (μούφες ) και τα ξεσπάσματα  αναιτίου  κακίας ( φουστιές - καρφώματα ).
Για  να  μη  γράφουμε  στα  δυσμενή άξιες  εργάτριες χωρίς  διαμαρτυρημένες  συναλλαγματικές ! 
Ευχαριστώ  εκ  των  προτέρων  για  το  ζήλο σας
Ενας εκ των πιο επιτυχημένων ύπουργών της κυβέρνησης, έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες τόσο του Δημοσίας Τάξης, όσο και εσωτερικών....
Κατά συνέπεια η νέα επιχείρηση Βρα.κά.κ.ι. (ΒΡΑζιλιάνικος ΚΑφές Και Ιεροδουλία της ΕΛ.ΑΦ. (ΕΛληνική ΑΦραπονομία), επονομαζόμενη και ως BlackList ανατίθεται πλήρως στον ιδιαιτέρως επιτυχημένο ως τώρα υΠΟΥΡγό..........

ΠΟΥΡ γερά! τέλος στην αφραπεδιά!!!!!........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
λοιπόν  το thread συνεχίζεται
Ανακεφαλαιώνω τα φρέσκα  τα  νέα  είναι ιστορία
Έφη  GR
Κορίνα Princess

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σαρα Μπαμπυ Ο Πειραιως πηγε να μου πει οτι ο απλος χορος στιχιζει 20 ευρω ...που σε μενα που ξερω ολο το μαγαζι ΠΗΡΕ ΤΑ 3 μου και την εδωσα στεγνα και στους σερβιτορους,που την ξεχεσαν ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σαρα Μπαμπυ Ο Πειραιως πηγε να μου πει οτι ο απλος χορος στιχιζει 20 ευρω ...που σε μενα που ξερω ολο το μαγαζι ΠΗΡΕ ΤΑ 3 μου και την εδωσα στεγνα και στους σερβιτορους,που την ξεχεσαν ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άξιος!

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ανακεφαλαιώνουμε  λοιπόν
Έφη Grand Ritorno
Κορίνα Princess
Σάρα Baby O

Eυτυχώς  οι γύφτοι  δεν μου πήραν το laptop

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Διάφορα παλιά ρυπογόνα μοντέλα που έπρεπε να έχουν πάει για απόσυρση αλλά κυκλοφορούν ακόμα πάνε στο συγκεκριμένο thread;

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βεβαίως  κάπταιν δώσε  κωλυόμενα

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πάολα (Κολομβιάνα!!!) από Ανατολή
Φερράρι από Baby O
Επιστήμη από Baby O
Χαρά από Gold
Τζούλια από Lolita
Την τύπισα με τον τροχό και τα γυαλιά οξυγονοκολλητή

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επίσης τη Μιλένα (μικρό άφρο, πρώην μούσες) που πήγαινε το παραμύθι σύννεφο

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Σωστός!
Και όχι μόνο για το παραμύθι...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Την προηγούμενη εβδομάδα (καθημερινή κατά τις 4)  στο Baby Gold είμαι αραχτός και έρχεται μία πατσαβούρα και με ρωτάει :
- έχουμε κάνει μαζί χορό ?
- όχι και δεν θα κάνουμε ούτε σήμερα γιατί περιμένω μία κοπέλα (μην της τρώω και το χρόνο τζάμπα ...)
και τρώω στη μάπα τη θεϊκή απάντηση :
- μα καλά είσαι χαζός ???

Αλλά δεν θυμάμαι πως τη λένε ρε γαμώτο ...  :headbang:

ΥΓ. το μεθεπόμενο βράδυ αγνόησε την πνευματική μου καθυστέρηση και ήρθε πάλι να με ψήσει :blahblah1: , φυσικά χτύπησε λα΄θος πόρτα

Επίσης ρίχνω μαύρο στην θεία/γιαγιά Ελένη για προφανής λόγους ... :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom