Νέα

Black list

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα ιδια κανουν και στο Princess ....
Κάποια κσριόλια εκεί μέσα είναι συννενοημένα και με με κάποιες γκόμενες και γράφουν περισσότερα ποτά και τα μοιράζονται στο τέλος...... Κορυφαίος σερβιτόρος στο πρινσες είναι ο κοντούλης πολύ αδύνατος ονόματι Σι.ος...... Οταν πηγαίνετε θα ζητάτε αυτός να σας σερβίρει. Το παιδί είναι μάλαμα και δε θα σας κοροιδέψει ποτέ.....Κάποια άλλα καριόλια που τώρα έχουν φύγει για άλλα μαγαζιά έχουν κάνει απίστευτες πουστιές... και δε μιλάμε για 1 ευρώ και 2........

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
και επειδη μου φαγανε το ενα € να μεγαλωσω και αλλο την black list με εναν αλλο σερβιτορο του Lido ο οποιος οπως διαβασα και προηγουμενως προσπαθουσε ντε και καλα να μου πασαρει συγκεκριμενες κοπελες τις οποιες ηθελε να μου τις φερει ο ιδιος λες και εγω δεν εχω δικα μου κριτηρια, θα περιμενω τον πορνογερο να μου τις φερει. σιγουρα τα περνουν χοντρα και καλα θα κανουν να μην συνεχισουν αυτο το τροπαριο γιατι θα χασουν κ αλλους πελατες.ηδη αυτο γινεται αφου πεμπτη βραδυ μεχρι την μια που φυγαμε για αλλο μαγαζι δεν ειχαν καθοκου κοσμο.δεν ειμαστε ηλιθιοι κυριοι,μπορει να εχουμε τις καυλες μας αλλα δεν συγχωρουμε μαλακιες.αντιθετα οι σερβιτοροι στις μουσες ειναι κυριοι,σου λενε περιμκενε να σου φερω ενα € και στο φερνουν αμεσως.φυσικα δεν θα κανω σκηνη για ενα € κε υπουργε, εγω ξερω να τιμωρω τα μαγαζια με την απουσια μου και λεγοντας σε αλλους τι εγινε για να μην πανε ουτε αυτοι.

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
ομορφη ιδεα να φτιαχτει μια μαυρη λιστα. ομως πρεπει να ειναι αντικειμενικη και οχι για πονηρους σκοπους. πιστευω οτι ολα τα παιδια γραφουν τη δικη τους αληθεια και δεν εχουν περιεργους και πονηρους σκοπους.θεωρω οτι θα με βοηθησει και ευχαριστω ολους οσους εγραψαν τις εμπειριες τους.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
φυσικα δεν θα κανω σκηνη για ενα € κε υπουργε, εγω ξερω να τιμωρω τα μαγαζια με την απουσια μου και λεγοντας σε αλλους τι εγινε για να μην πανε ουτε αυτοι.

δεν ηθελα να πω ονοματα αλλα εσυ χαλας την πιατσα DIKY / επρεπε να παρεις πισω το 1 Ευρω !!!!! / σημερα ειναι 1 Ευρω αυριο θα ειναι 10 Ευρω / οποτε ξαναπαμε μαζι θα το ζητησεις πισω και με τοκους υπερημεριας .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ηθελα να πω ονοματα αλλα εσυ χαλας την πιατσα DIKY / επρεπε να παρεις πισω το 1 Ευρω !!!!! / σημερα ειναι 1 Ευρω αυριο θα ειναι 10 Ευρω / οποτε ξαναπαμε μαζι θα το ζητησεις πισω και με τοκους υπερημεριας .....
Τι 10 ρε μινίστρο..... Οταν μανουριάστηκα με κάποιον παλιόπουστα από κει μέσα για το λογαριασμό κολλητού μου (εδώ και πολλά χρόνια) την επόμενη φορά που πήγε, όταν έφυγε του είχαν κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο. Δε θα πω που γιατί 1. δεν είναι θέμα του μαγαζιού, και 2. γιατί αυτός ο μπάσταρδος δεν είναι πλέον εκεί...... Απλά να προσέχετε όταν κυκλοφορείτε.. Δεν λέγονται τυχαία κωλό - μπαρα....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τι 10 ρε μινίστρο..... Οταν μανουριάστηκα με κάποιον παλιόπουστα από κει μέσα για το λογαριασμό κολλητού μου (εδώ και πολλά χρόνια) την επόμενη φορά που πήγε, όταν έφυγε του είχαν κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο. Δε θα πω που γιατί 1. δεν είναι θέμα του μαγαζιού, και 2. γιατί αυτός ο μπάσταρδος δεν είναι πλέον εκεί...... Απλά να προσέχετε όταν κυκλοφορείτε.. Δεν λέγονται τυχαία κωλό - μπαρα....

Εισαι σιγουρος οτι τη ζημια του τι κανανε ατομα απο το μαγαζι ???

Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι ??? Εγω αναφερομαι στο Λιδο - εσυ μαλλον στο Princess ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εισαι σιγουρος οτι τη ζημια του τι κανανε ατομα απο το μαγαζι ???

Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι ??? Εγω αναφερομαι στο Λιδο - εσυ μαλλον στο Princess ....
Ναι. Σίγουρο και δεδομένο ;). Για το άλλο δεν θέλω να λέμε ονόματα μαγαζιών διότι δεν είναι θέμα του μαγαζιού αλλά κάποιου μαλάκα υπαλλήλου. Ο συγκεκριμένος άλλωστε δουλεύει τώρα σε άλλο μαγαζί της νύχτας...... Την προσοχή μου δε θέλω να την επιστήσω στα μαγαζιά. ΤΟ αφεντικό ότι είναι να πάρει θα το πάρει. Τις ρεμουλιές τις κάνουν μεμονωμένοι μπινέδες όπως και στην υπόλοιπη ζωή. Οταν κάποιος πάει για μαλακία χώστε του μπινελίκια, αναφέρετέ το στον υπεύθυνο και μην ξαναπατήσετε. Είναι απίστευτο το πόσο θρασείς είναι μερικοί. Λες: Ρε φίλε λίγο παραπάνω τα κόβω απ αυτά που εχουμε υπολογίσει. Απαντά με το αμίμητο. Εάν η γκόμενα είναι λιώμα και δεν σταματάει να πίνει δεν φταίω εγώ. Στην απάντηση: Ρε φιλαράκο εγώ δεν είμαι λιώμα και ξέρω τι κέρασα, σου πετάει τα ρέστα στο τραπέζι σε κοιτάει και ειρωνικά λες και είναι ο μαγαζάτορας και την κάνει. Μιλάμε για παράνοια φίλτατε....

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
συμπερασμα  :think:.... οποιος νυχτα περπατει , λασπες και σκατα πατει ,
οποτε το νου σας που πατατε και κυριως που καθεσται φιλοι μου πουτανιαρηδες !!!! :piss:

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Gentlemen
Θέλω  ροή  και  όχι  αντιπαραθέσεις .
Η  λίστα  είναι  μικρή  και  μάλλον  θα  αδικήσουμε  για  αυτό  πε΄ρισσότερη ζέση
Ευχαριστώ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tα τραπεζακια στο Πρινσες ειναι πολυ χαμηλα και δεν βολευουν καθολου και σκεφτειτε οτι δεν ειμαι και κανα πρωτο μποι 1,68,και παντα μπυρα ποτε ποτο!!!!!!!!!!
Αλλα το μαγαζι ειναι πιο ησυχο και μου αρεσει!!!!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
καλό είναι οι μόντς να το φτιάξουν το τίτλο της μαύρης λίστα ότι είναι για στριπτιζάδικα, γιατί υπάρχει και άλλη μαύρη λίστα για στούντιο και μπουρδέλα.
εγώ θα έβαζα μαύρη λίστα το Baby Gold για το ποτό που σερβίρει.Είναι βενζίνη κανονική που σε στέλνει αδιάβαστο.είναι απαράδεκτο απο την στιγμή που δηλώνουν επαγγελματίες να σερβίρουν ποτά με φωτιστικό οινόπνευμα για να καταστρέψουν τον άνθρωπο.τόσο χρήμα βγάζουν στη ζούλα και απο το ποτό πάνε να βγάλουν έξτρα φράγκα?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
.
εγώ θα έβαζα μαύρη λίστα το Baby Gold για το ποτό που σερβίρει.Είναι βενζίνη κανονική που σε στέλνει αδιάβαστο.είναι απαράδεκτο απο την στιγμή που δηλώνουν επαγγελματίες να σερβίρουν ποτά με φωτιστικό οινόπνευμα για να καταστρέψουν τον άνθρωπο.τόσο χρήμα βγάζουν στη ζούλα και απο το ποτό πάνε να βγάλουν έξτρα φράγκα?

Το επεστρεψες ποτε πισω? Τους εκανες ποτε μανουρα για τις μπομπες ?

Αν οχι, μην κολωνεις και καντο.Και πιστεψε με, θα σε ακουσουν και θα κανουν και τις κοττες..

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Το επεστρεψες ποτε πισω? Τους εκανες ποτε μανουρα για τις μπομπες ?

Αν οχι, μην κολωνεις και καντο.Και πιστεψε με, θα σε ακουσουν και θα κανουν και τις κοττες..
ναι το έκανα γιατί τους είπα να μου φέρουνε μπύρα.πήγα να ξεράσω μόλις ήπια μια γουλιά απο το κωλο'ουίσκυ' τους.σ'ευχαριστώ πάντως συναγωνιστή γι'αυτό που έγραψες και έτσι πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να πηγαίνουν κάποια πράγματα σωστά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι το έκανα γιατί τους είπα να μου φέρουνε μπύρα.πήγα να ξεράσω μόλις ήπια μια γουλιά απο το κωλο'ουίσκυ' τους.σ'ευχαριστώ πάντως συναγωνιστή γι'αυτό που έγραψες και έτσι πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να πηγαίνουν κάποια πράγματα σωστά.
Εσύ δεν είσαι που πηγαίνεις μόνο σε πουτάνες; Τώρα απέκτησες και επιπέδου στριπ μόρφωση; Εσύ δεν είπες να μη γράφουμε σε άλλα threads; Πίσω στα μπουρδέλααααααααααα ρε. :rockon: :rockon:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εσύ δεν είσαι που πηγαίνεις μόνο σε πουτάνες; Τώρα απέκτησες και επιπέδου στριπ μόρφωση; Εσύ δεν είπες να μη γράφουμε σε άλλα threads; Πίσω στα μπουρδέλααααααααααα ρε. :rockon: :rockon:
γιατί στα στρίπ τι είναι? παρθένες?  :2funny: :dancing:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Tα τραπεζακια στο Πρινσες ειναι πολυ χαμηλα και δεν βολευουν καθολου και σκεφτειτε οτι δεν ειμαι και κανα πρωτο μποι 1,68,και παντα μπυρα ποτε ποτο!!!!!!!!!!
Αλλα το μαγαζι ειναι πιο ησυχο και μου αρεσει!!!!!

Και οι καναπέδες σε υπέροχη κατάσταση παντα... τι στην ευχή κάνουν πάνω τους;

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γιατί στα στρίπ τι είναι? παρθένες?  :2funny: :dancing:

Aαα..εδω χωραει μεγαλος διαλογος..

Τα κοριτσια μας κανουνε χορο...ειναι καλλιτεχνες..Οτιδηποτε αλλο σου πουνε ειναι ΨΕΜΑΤΑ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η καλλιτεχνικη τους φλεβα, ερχεται στην επιφανεια με πολλα νερακια και σκοτεινα καναπεδακια..Ετσι τους βγαινει βρε παιδι μου...!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ βάζω με τα χίλια στη μαύρη λίστα το Baby Gold. Απλά απαράδεκτο.
Μουσική κλαμπ, καθόλου sexy ατμόσφαιρα να σε φτιάχνει, σου δίνει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε 15χρονα που θέλουν να πάνε σε κλαμπ με την παρέα τους και επί τη ευκαιρία του μοστράρουν και από καμιά στριπτιζού για να γουστάρει. Όλα άρπα κόλλα και βιαστικά λες και θα φύγει το τρένο. Να μην πω για το ποτάκι...
Απαπαπαπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom