Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 2.306
Προς black month πηγαινει...Στην Ελλάδα το Black Friday το κάνανε Black Week.......
Προς black month πηγαινει...Στην Ελλάδα το Black Friday το κάνανε Black Week.......
Εγώ πριν από τη καραντίνα, έψαχνα αθλητικά είδη,λόγω δουλειάς μου,σε πληροφορώ ότι έχω αγοράσει τα καλύτερα και σε απίστευτα χαμηλές τιμές.. χωρίς να πληρώνω βιτρίνα.Αρκετός πλέον κόσμος .
Ειδικά από τις καραντινες και μετα οι διαδικτυακές αγορές αυξήθηκαν...
Βρε που κολλάει,αυτό ρώτησα η ξανθιά ?
Εννοείται.Εγώ πριν από τη καραντίνα, έψαχνα αθλητικά είδη,λόγω δουλειάς μου,σε πληροφορώ ότι έχω αγοράσει τα καλύτερα και σε απίστευτα χαμηλές τιμές.. χωρίς να πληρώνω βιτρίνα.
και η πιθανη ευκαιρια για καποιον που δεν του περισσευουνβλακφραϊδεϊ = ο παραδεισος του υπερκαταναλωτη.
ακριβως τυπε! ειναι το μπου των αγορων! οποιος χρηστης εντοπισει οτιδηποτε και οπουδηποτε αν θελει το μοιραζεται...Ενδιαφέρον φαίνεται, αν και βασίζεται στους χρήστες
εγω πιστευω οτι αυτος που δεν του περισσευουν, καθεται κατω και τα υπολογιζει 2 φορες και 3 και δε μασαει απο τετοιες αμερικανιες.και η πιθανη ευκαιρια για καποιον που δεν του περισσευουν
εαν τα υπολογιζει οπως γραφεις και πετυχει ευκαιρια ... λες να τον νοιαξει εαν ειναι αμερικανια η φραιντεη ?εγω πιστευω οτι αυτος που δεν του περισσευουν, καθεται κατω και τα υπολογιζει 2 φορες και 3 και δε μασαει απο τετοιες αμερικανιες.
μα αυτο σου λεω.εαν τα υπολογιζει οπως γραφεις και πετυχει ευκαιρια ... λες να τον νοιαξει εαν ειναι αμερικανια η φραιντεη ?
κοιτα ... ειναι ψιλομουφα η φαση ... οπως και οι περισσοτερες εκπτωσεις στην ελλαδα ... που ανεβαζουν τις τιμες μια-δυο βδομαδες πριν τις εκπτωσεις για να τις επαναφερουν μετα σαν σουπερ προσφορα και εκπτωσημα αυτο σου λεω.
δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχει.
εγω τουλαχιστον τοσα χρονια, δεν εχω πετυχει ποτε κατι χρησιμο και σε τιμη ευκαιριας, οπως λενε, απο το βλακφραϊδεϊ.
ατυχος λες ?
....ισως ναι να πω, για να μην ειμαι απολυτος.
εγω ξερω οτι...μαλλον στους ατυχους σε βαζω
Τουλάχιστον πετυχαίνεις σε τιμή ευκαιρίας κάτι συνδρομές σε ξένα sites.μα αυτο σου λεω.
δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχει.
εγω τουλαχιστον τοσα χρονια, δεν εχω πετυχει ποτε κατι χρησιμο και σε τιμη ευκαιριας, οπως λενε, απο το βλακφραϊδεϊ.
ατυχος λες ?
....ισως ναι να πω, για να μην ειμαι απολυτος.