Νέα

BiteMeIaMfresH

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το Θελει το Βan της?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 1 25,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 3 75,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

farser

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πολυ θαθελα ναξερα παντως απο τι ξεκινησε αυτη η διαμαχη. ρε bite μπας και τρεχει κατι ...υποπτο μεταξυ σας?????????? :idiot:

Επισκέπτης
Καλά δεν το σβήνουμε το thread αυτό? Σιγά μην την εξορίσουμε και στην Γαύδο!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
και αφού το ένα μέρος του ερωτήματός μου απαντήθηκε από moderator, φτάνουμε και στον αρχικό προβληματισμό..

ποιός ο σκοπός ύπαρξης ενός thread που στην τελική προσβάλει ένα μέλος απροκάλυπτα?
και ποιός ο λόγος συμμετοχής σε μια τέτοια ψηφοφορία? και ποιά είμαι εγώ να έχω γνώμη στην τελική, για το αν θα μείνει ή όχι ένα άλλο μέλος..

σύμφωνα (πάντα) με τους κανονισμούς, δεν οφείλει να κλειδωθεί το παρόν...?

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω παλι δεν εχω δει απαντησεις της biteiamfresh γιατι προφανως γραφουμε σε αλλα θρεντς αλλα και μονο που καθεται και ασχολειται τοσο πολυ σε ενα ανδρικο σαιτ, και μια γυναικα εχει γινει μαλαμα στο σαιτ με τα μπουρδελα, ειναι το functional equivalent με το να γίνω εγω πχ, πρωτη μουρη στις στηλες του cosmopolitan.
εξαλλου μιας και λετε πως εχουμε δημοκρατια, εξισου δημοκρατικο ειναι να θετει προς δημοψηφισμα ο καιαφας το αν θελουμε να μπαναριστει ένα μελος ή όχι.ο καιαφας δεν αποφασισε πως θα την μπαναρει (δεν εχει την δυνατοτητα αλλωστε)αλλα την παρεδωσε για τους χ,ψ, λογους στην κριση του κοινου, ωστε να εκφρασουμε θετικη η αρνητικη γνωμη γιαυτο το μέλος.δεν βρισκω κατι αντιδημοκρατικο σε αυτο.
κανενα δημοψηφισμα δεν ειναι  εξαλλου υποχρεωτικο να ακολουθηθει.μπορει και να αγνοηθει.γιαυτο η ενεργεια του καιαφα ειναι καθ' ολα δημοκρατικη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@φαρσερ τι??? για σε παρακαλω... εγω δεν ασχολουμαι με αγενεις ανθρωπους... :P
οτι ηθελε ο καιαφας να πει εναντιον μου μπορουσε να το κανει ευγενικα κ θα του εδινα σημασια κ δεν θα το επαιρνα στη πλακα...

παντως ετσι για να εξηγουμαστε... αν το προβλημα ειναι οτι σε καποια τοπικ που γραφω γινεται χαμος.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα (για μενα χαχαχα)... δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου κ δεν μου αρεσει οταν γινεται οσο κ αν δεν το πιστευουν ορισμενοι.. εγω απλα την αποψη μου θελω να λεω οπου θελω χωρις παρατραγουδα αλλα εαν απ αυτο μου επιτιθεται καποιος... ε δεν δυναμαι να μην απαντησω... δεν μπορω να καταπιεζομαι :P

φλες ημαστε συναδελφοι σε αλλο επιπεδο...  οπως ημαστε κ εγω κ εσυ χαχαχαχα :cheesy:

@σεπτικ... οσο παραξενο κ αν ακουγεται μ αρεσει να διαβαζω ανδρικες αποψεις κ να συνδιαλεγομαι με ανδρες.. μου τη δινει το κοσμοπολιταν... δεν μπορω να μιλαω ολη μερα για τετοιες βλακειες... του τυπου καλλυντικα μαλλια μεηκ απ... γκομενους.. κουτσομπολια κλπ... ειναι κινδυνος θανατος :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
τελικα τραβας μεγαλο ζορι

αντε βγαλτε αποτελεσμα κ μην ξεχασετε να μας το ανακοινωσετε...
δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις μου φαινεται

ναι...ενω οι υπολοιποι που εχετε πολυ σοβαρες ασχολιες..!!!

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλο παιδακι ειναι το μπαιτακι μας ........μην το πειραζετε........... :)
αν και τελευταια δεν με προσεχει.......και της κραταω μουτρα..... :(

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@βοιδουλη... πως τα πιανεις πως τα πιανεις χαχαχαχα
@τζι... που εχεις χαθει εσυ? κρυωσε κ καφες σου :P :P :P
ναι...ενω οι υπολοιποι που εχετε πολυ σοβαρες ασχολιες..!!!
παντως τοπικ για να εκδιωξουμε μελη... κ να τα προσβαλουμε
δεν εχουμε ανοιξει
χθες παντως που εγραφα εδω διαβαζα παραλληλα... δεν μπορεις να πεις ητο σοβαρη ασχολια χαχαχαχα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
@βοιδουλη... πως τα πιανεις πως τα πιανεις χαχαχαχα
@τζι... που εχεις χαθει εσυ? κρυωσε κ καφες σου :P :P :Pπαντως τοπικ για να εκδιωξουμε μελη... κ να τα προσβαλουμε
δεν εχουμε ανοιξει
χθες παντως που εγραφα εδω διαβαζα παραλληλα... δεν μπορεις να πεις ητο σοβαρη ασχολια χαχαχαχα

σε σωνει το οτι εχεις καλο χιουμορ!! να το διατηρησεις...σου παει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαρακτηριστικο των αιγοκερων ειναι το χιουμορ.. ετσι μου εχουν πει.. αρα το φερω απο παντα χαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως ψηφισα να φυγει η ακατανομαστη να ανοιξουν οι δρομοι μπας και στειλω κανα πμ και βρω επιτελους κανεναν φακερ απο το φορουμ :2funny:

αποττασεσαι την μπαιτ???? απεταξαμηνννννννν ουυυυυυυυ αντικραιστ........ουυυυυυυ σιξ σιξ σιξ δε ναμπερ οφ δε μπιστ..........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια ποιοι ειναι αυτοι που ψηφιζουν "κρυφα" ΝΑΙ και δεν το λενε? ειναι τιποτα κρυφοι γενικοτερα? κρυψινους εννοω....στη ζωη τους....προτινω να αλλαξουν τα νικ τους σε μιμικος, βοκτας κτλ κτλ κτλ :P

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αμα κερνας ακομα καφεδακι........................εδω ειμαι.. ;)

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Gang-Ban-G και μόνο σκέφτομαι, ...όλα τα άλλα οδοντόκρεμες...!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ο καιαφας ειναι. εχει dynamic connection και καθε φορα που εχει καινουριο ip μπαινει και ξαναψηφιζει :cheesy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.582
Πόντοι
12.056
Na μεινει...αλλα να μας ανεβασει και καμμια φωτο με σορτσακι...
Οχι συνεχεια τζαμπα ματι... :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom