You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BiteMeIaMfresH
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Kαι εγω θελω την παραμονη της [size=12pt]συναδελφου[/size] BiteMeIamFresh!!!!!!
Με τα 1000!!!
Συναδέλφου; Δηλαδή πάει και σε μπουρδέλα;
Επισκέπτης
Καλά δεν το σβήνουμε το thread αυτό? Σιγά μην την εξορίσουμε και στην Γαύδο!
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
και αφού το ένα μέρος του ερωτήματός μου απαντήθηκε από moderator, φτάνουμε και στον αρχικό προβληματισμό..
ποιός ο σκοπός ύπαρξης ενός thread που στην τελική προσβάλει ένα μέλος απροκάλυπτα?
και ποιός ο λόγος συμμετοχής σε μια τέτοια ψηφοφορία? και ποιά είμαι εγώ να έχω γνώμη στην τελική, για το αν θα μείνει ή όχι ένα άλλο μέλος..
σύμφωνα (πάντα) με τους κανονισμούς, δεν οφείλει να κλειδωθεί το παρόν...?
ποιός ο σκοπός ύπαρξης ενός thread που στην τελική προσβάλει ένα μέλος απροκάλυπτα?
και ποιός ο λόγος συμμετοχής σε μια τέτοια ψηφοφορία? και ποιά είμαι εγώ να έχω γνώμη στην τελική, για το αν θα μείνει ή όχι ένα άλλο μέλος..
σύμφωνα (πάντα) με τους κανονισμούς, δεν οφείλει να κλειδωθεί το παρόν...?
αφου το λεει και κατω απο την φωτο...
λατρης των κοκκινων σπιτιων!
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εχουμε τελειωσει παρομοιες σχολες!
Καλο!
εγω παλι δεν εχω δει απαντησεις της biteiamfresh γιατι προφανως γραφουμε σε αλλα θρεντς αλλα και μονο που καθεται και ασχολειται τοσο πολυ σε ενα ανδρικο σαιτ, και μια γυναικα εχει γινει μαλαμα στο σαιτ με τα μπουρδελα, ειναι το functional equivalent με το να γίνω εγω πχ, πρωτη μουρη στις στηλες του cosmopolitan.
εξαλλου μιας και λετε πως εχουμε δημοκρατια, εξισου δημοκρατικο ειναι να θετει προς δημοψηφισμα ο καιαφας το αν θελουμε να μπαναριστει ένα μελος ή όχι.ο καιαφας δεν αποφασισε πως θα την μπαναρει (δεν εχει την δυνατοτητα αλλωστε)αλλα την παρεδωσε για τους χ,ψ, λογους στην κριση του κοινου, ωστε να εκφρασουμε θετικη η αρνητικη γνωμη γιαυτο το μέλος.δεν βρισκω κατι αντιδημοκρατικο σε αυτο.
κανενα δημοψηφισμα δεν ειναι εξαλλου υποχρεωτικο να ακολουθηθει.μπορει και να αγνοηθει.γιαυτο η ενεργεια του καιαφα ειναι καθ' ολα δημοκρατικη.
εξαλλου μιας και λετε πως εχουμε δημοκρατια, εξισου δημοκρατικο ειναι να θετει προς δημοψηφισμα ο καιαφας το αν θελουμε να μπαναριστει ένα μελος ή όχι.ο καιαφας δεν αποφασισε πως θα την μπαναρει (δεν εχει την δυνατοτητα αλλωστε)αλλα την παρεδωσε για τους χ,ψ, λογους στην κριση του κοινου, ωστε να εκφρασουμε θετικη η αρνητικη γνωμη γιαυτο το μέλος.δεν βρισκω κατι αντιδημοκρατικο σε αυτο.
κανενα δημοψηφισμα δεν ειναι εξαλλου υποχρεωτικο να ακολουθηθει.μπορει και να αγνοηθει.γιαυτο η ενεργεια του καιαφα ειναι καθ' ολα δημοκρατικη.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
@φαρσερ τι??? για σε παρακαλω... εγω δεν ασχολουμαι με αγενεις ανθρωπους...
οτι ηθελε ο καιαφας να πει εναντιον μου μπορουσε να το κανει ευγενικα κ θα του εδινα σημασια κ δεν θα το επαιρνα στη πλακα...
παντως ετσι για να εξηγουμαστε... αν το προβλημα ειναι οτι σε καποια τοπικ που γραφω γινεται χαμος.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα (για μενα χαχαχα)... δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου κ δεν μου αρεσει οταν γινεται οσο κ αν δεν το πιστευουν ορισμενοι.. εγω απλα την αποψη μου θελω να λεω οπου θελω χωρις παρατραγουδα αλλα εαν απ αυτο μου επιτιθεται καποιος... ε δεν δυναμαι να μην απαντησω... δεν μπορω να καταπιεζομαι
φλες ημαστε συναδελφοι σε αλλο επιπεδο... οπως ημαστε κ εγω κ εσυ χαχαχαχα
@σεπτικ... οσο παραξενο κ αν ακουγεται μ αρεσει να διαβαζω ανδρικες αποψεις κ να συνδιαλεγομαι με ανδρες.. μου τη δινει το κοσμοπολιταν... δεν μπορω να μιλαω ολη μερα για τετοιες βλακειες... του τυπου καλλυντικα μαλλια μεηκ απ... γκομενους.. κουτσομπολια κλπ... ειναι κινδυνος θανατος
οτι ηθελε ο καιαφας να πει εναντιον μου μπορουσε να το κανει ευγενικα κ θα του εδινα σημασια κ δεν θα το επαιρνα στη πλακα...
παντως ετσι για να εξηγουμαστε... αν το προβλημα ειναι οτι σε καποια τοπικ που γραφω γινεται χαμος.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα (για μενα χαχαχα)... δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου κ δεν μου αρεσει οταν γινεται οσο κ αν δεν το πιστευουν ορισμενοι.. εγω απλα την αποψη μου θελω να λεω οπου θελω χωρις παρατραγουδα αλλα εαν απ αυτο μου επιτιθεται καποιος... ε δεν δυναμαι να μην απαντησω... δεν μπορω να καταπιεζομαι
φλες ημαστε συναδελφοι σε αλλο επιπεδο... οπως ημαστε κ εγω κ εσυ χαχαχαχα
@σεπτικ... οσο παραξενο κ αν ακουγεται μ αρεσει να διαβαζω ανδρικες αποψεις κ να συνδιαλεγομαι με ανδρες.. μου τη δινει το κοσμοπολιταν... δεν μπορω να μιλαω ολη μερα για τετοιες βλακειες... του τυπου καλλυντικα μαλλια μεηκ απ... γκομενους.. κουτσομπολια κλπ... ειναι κινδυνος θανατος
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
τελικα τραβας μεγαλο ζορι
αντε βγαλτε αποτελεσμα κ μην ξεχασετε να μας το ανακοινωσετε...
δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις μου φαινεται
ναι...ενω οι υπολοιποι που εχετε πολυ σοβαρες ασχολιες..!!!
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Εννοει οτι και στους 2 μας αρεσει η Τζολι, η Μπελουτσι, η Θερον και η CZJ ;)φλες ημαστε συναδελφοι σε αλλο επιπεδο... οπως ημαστε κ εγω κ εσυ χαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
@βοιδουλη... πως τα πιανεις πως τα πιανεις χαχαχαχα
@τζι... που εχεις χαθει εσυ? κρυωσε κ καφες σου
δεν εχουμε ανοιξει
χθες παντως που εγραφα εδω διαβαζα παραλληλα... δεν μπορεις να πεις ητο σοβαρη ασχολια χαχαχαχα
@τζι... που εχεις χαθει εσυ? κρυωσε κ καφες σου
παντως τοπικ για να εκδιωξουμε μελη... κ να τα προσβαλουμεναι...ενω οι υπολοιποι που εχετε πολυ σοβαρες ασχολιες..!!!
δεν εχουμε ανοιξει
χθες παντως που εγραφα εδω διαβαζα παραλληλα... δεν μπορεις να πεις ητο σοβαρη ασχολια χαχαχαχα
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
@βοιδουλη... πως τα πιανεις πως τα πιανεις χαχαχαχα
@τζι... που εχεις χαθει εσυ? κρυωσε κ καφες σου παντως τοπικ για να εκδιωξουμε μελη... κ να τα προσβαλουμε
δεν εχουμε ανοιξει
σε σωνει το οτι εχεις καλο χιουμορ!! να το διατηρησεις...σου παει!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χαρακτηριστικο των αιγοκερων ειναι το χιουμορ.. ετσι μου εχουν πει.. αρα το φερω απο παντα χαχαχαχα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγω παντως ψηφισα να φυγει η ακατανομαστη να ανοιξουν οι δρομοι μπας και στειλω κανα πμ και βρω επιτελους κανεναν φακερ απο το φορουμ
αποττασεσαι την μπαιτ???? απεταξαμηνννννννν ουυυυυυυυ αντικραιστ........ουυυυυυυ σιξ σιξ σιξ δε ναμπερ οφ δε μπιστ..........
αποττασεσαι την μπαιτ???? απεταξαμηνννννννν ουυυυυυυυ αντικραιστ........ουυυυυυυ σιξ σιξ σιξ δε ναμπερ οφ δε μπιστ..........
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Gang-Ban-G και μόνο σκέφτομαι, ...όλα τα άλλα οδοντόκρεμες...!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις