Νέα

BiteMeIaMfresH

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το Θελει το Βan της?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 1 25,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 3 75,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Και οχι μονο αυτη!!!!!!
Πρεπει να πεσει και σε αλλες!
Αρκετα μας κουρασαν!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ BITE!!!!!!!!!!!
Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα τραβας μεγαλο ζορι

αντε βγαλτε αποτελεσμα κ μην ξεχασετε να μας το ανακοινωσετε...
δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις μου φαινεται

OP
OP
kaiaphas

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
τελικα τραβας μεγαλο ζορι

αντε βγαλτε αποτελεσμα κ μην ξεχασετε να μας το ανακοινωσετε...
δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις μου φαινεται
Τεραστειο και θα δεις οτι και πολλοι εδω μεσα τραβανε αμα θες να ξερεις!
Ουστ απο δω!

OP
OP
kaiaphas

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αντε τωρα στειλε και κανα πμ!
Γιατι εχουν αρχισει οι εκλογες!
Αντε μπας και το σωσεις!

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Kaiaphas μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω την "πρωτοβουλία" σου να "εξοστρακίσουμε" την BiteMeIaMfresH από το site! Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο site που προβλέπουν πότε ένας χρήστης γίνεται banned. Αν η Bite παραβίασε κάποιον από αυτούς, τότε είναι έργο κάποιου mod να την αποκλείσει από το site και όχι αντικείμενο ιδιωτικής πρωτοβουλίας...
Η ποικιλία στις απόψεις και στις (κοινωνικά αποδεκτές) συμπεριφορές είναι θεμιτή και αναγκαία.
Σε αρκετά σημεία δεν συμφωνώ με τις απόψεις της Bite, αλλά σπάνια το διατυπώνω. Είναι όμως αυτός λόγος για να αποκλειστεί.
Μάλλον άκυρο ως thread. Γνώμη μου πάντοτε! Φιλικά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι ταξη ειπαμε θα πανε απο Σεπτεμβρη τα παιζακια???? :) :) :)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
να δω με τι θα ασχολειστε, και με ποιόν θα τσακώνεστε μετα  :grin:

άσε που είναι καλό παιδί κατά βαθος...  ;)

Επισκέπτης
Φίλε Kaiaphas μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω την "πρωτοβουλία" σου να "εξοστρακίσουμε" την BiteMeIaMfresH από το site! Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο site που προβλέπουν πότε ένας χρήστης γίνεται banned. Αν η Bite παραβίασε κάποιον από αυτούς, τότε είναι έργο κάποιου mod να την αποκλείσει από το site και όχι αντικείμενο ιδιωτικής πρωτοβουλίας...
Η ποικιλία στις απόψεις και στις (κοινωνικά αποδεκτές) συμπεριφορές είναι θεμιτή και αναγκαία.
Σε αρκετά σημεία δεν συμφωνώ με τις απόψεις της Bite, αλλά σπάνια το διατυπώνω. Είναι όμως αυτός λόγος για να αποκλειστεί.
Μάλλον άκυρο ως thread. Γνώμη μου πάντοτε! Φιλικά...
Συμφωνώ απόλυτα αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα των mods (ξέρετε αυτών με τα σουβλερά δόντια τις τρίχες στην πλάτη και τη λούτσα μέχρι το Λουτράκι) το αν μπορεί ένα μέλος ν' ανοίγει thread κατά κάποιου άλλου είτε καταφερόμενος εναντίον του είτε ζητώντας το εξοστρακισμό του (ναι μου κάνει ιδιαίτερα ο bakalhs!).

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οπως είπε και ο vagos bestman, υπάρχουν κανόνες διαγραφής μελών. Και η bite δεν έχει παραβιάσει κάποιο κανόνα. ΤΥΠΙΚΑ

Ετσι όπως έγινε, φαίνεται σαν προσωπική διαμάχη.

Φίλε kaiaphas δώσε τόπο στην οργή και απλά αγνόησέ το μέλος αυτό που σου τη σπάει.

Οι μόνοι χωροφύλακες του σαιτ είναι οι μπλε και ο admin.

Αν αρχίσουν τα μέλη να αλληλοκατηγορούνται και να απαιτούν ο ένας τη διαγραφή του άλλου τότε την κάτσαμε τη βάρκα.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οπως είπε και ο vagos bestman, υπάρχουν κανόνες διαγραφής μελών. Και η bite δεν έχει παραβιάσει κάποιο κανόνα. ΤΥΠΙΚΑ

Ετσι όπως έγινε, φαίνεται σαν προσωπική διαμάχη.

Φίλε kaiaphas δώσε τόπο στην οργή και απλά αγνόησέ το μέλος αυτό που σου τη σπάει.

Οι μόνοι χωροφύλακες του σαιτ είναι οι μπλε και ο admin.

Αν αρχίσουν τα μέλη να αλληλοκατηγορούνται και να απαιτούν ο ένας τη διαγραφή του άλλου τότε την κάτσαμε τη βάρκα.

Ρε Καιάφα.......τι είναι τώρα αυτό ;
ʼσχετα με το τι θα βγάλει η κάλπη....νομίζω πως ο Enforcr τα είπε όλα.
ʼσε που είναι και καλό παιδί κατά βάθος....

+10000

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει την μεταξύ των δύο μελών διαμάχη, αυτό το thread είναι σύμφωνο με τους κανόνες του forum?

Και τελικά είναι το παρόν site ανοιχτό για γυναίκες?
Γιατί αν όχι, ρε παλικάρια, μη σας τη χαλάω δηλαδή... κρίμα κι άδικο..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατ αρχην σιγα μην εστελνα πμ για για να ζητησω υποστηριξη... ε.. ελεος
το γκαλοπ μονο ως αστειο μπορω να το δω
το μονο που μ ενοχλει σε ολο αυτο ειναι το θεμα με τιτλο το νικ μου... μη με βλεπετε ετσι ειμαι ντροπαλο κοριτσι κατα βαθος :P
κατα δευτερον εγω δεν εχω καμια κοντρα με τον καιαφα... αυτος εχει μαζι μου... δεν μπορω να καταλαβω γιατι... αν καποιος τον καταλαβει το λογο παρακαλω να τον πει κ σε μενα μην μενω στα σκοταδια... δεν του εχω απευθυνει ποτε το λογο... μονο αυτος το κανει... οκ προβλημα του..  εγω ολα αυτα που λεει τ ακουω βερεσε...
κ τελευταιο ευχαριστω ρε παιδια δια την υποστηριξη... :P 26-16 χανω? πφφ σιγα με τετοια διαφορα.. βγαζω κ κυβερνηση αμα λαχει! χαχαχαχαχαχα
(αστειευομαι μπας κ καποιοι δεν το αντιληφθουν)

δεν κανει καλο η ζεστη τλκ χαχαχαχαχαχα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ας το ξαναπώ......το συγκεκριμένο site είναι ανοικτό για ΟΛΟ τον κόσμο!!! Δεν γίνονται διακρίσεις βάση του φύλλου ή των σεξουαλικών προτιμήσεων. Όποιον δεν γουστάρουμε απλά ΔΕΝ ασχολούμαστε μαζί του!!! Ελπίζω να καταλάβατε ήντα θέλω να πω ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]κατ αρχην σιγα μην εστελνα πμ για για να ζητησω υποστηριξη... ε.. ελεος[/size]

νομίζω ότι στον kaiapha θα στείλεις pm για διαφορετικό λόγο...

παρεπιπτόντως, ψήφισα ΟΧΙ (sorry kaiaphas, αλλά πρέπει να τρώνε ban μόνο όσοι κάνουν χοντρές μαλακίες...) :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φλες μη τρελαθουμε που θα στειλω πμ στον καιαφα για συγκεκριμενο λογο χαχαχαχαχαχαα.. χα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι καραγκιοζιλίκι μόδα είναι αυτή μέλη να ζητούν το μπανάρισμα άλλων μελών. Τα site είναι ανοικτά σε όλους και τα όρια λίγο πολύ σε όλους διακριτά. Αμά θέλετε να μη παίρνουν θάρρος ρίξτε warning στους μουνόδουλους που το δίνουν

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εγω οχι μιας και δε μπορω να καταλαβω τον λογο....

και περα απ αυτο εχω ορισει την bitemeiamfresh σαν χρονικογραφο μου για την επομενη επισκεψη στην αγια ναπα και πρεπει να κρατισω επαφη :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Kαι εγω θελω την παραμονη της συναδελφου BiteMeIamFresh!!!!!!
Με τα 1000!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έκανε ρε το κορίτσι.2-3 κορίτσια έχουμε εδώ μεσα κ θέλετε να τα διώξουμε;μετά την αποπομπή της rouli από mod έπήλθε η ΠΛΗΡΗΣ δικαιοσύνη σε ότι αφορά τις κατακτήσεις του ασθενούς φύλου εδω μέσα.Οπότε αφήστε την κοπέλα ήσυχη κατά την γνώμη μου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom