geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.198
- Πόντοι
- 6.515
Καλυτερα να έπιασες Γιανη, έχει πιο πλακαέβαλα firefox + ublock origin και μου μλάνει η νδ
Καλυτερα να έπιασες Γιανη, έχει πιο πλακαέβαλα firefox + ublock origin και μου μλάνει η νδ
Τυπε με τα λεφτά που θα πεσουν μόλις βγει ο Κουλης δεν θα χει ανάγκη χορηγών το σαηΑφήστε τα παιδιά να βγάλουν κάνα φράγκο ρε λιγούρια. Τέτοια έχει παντού τώρα με ένα κλικ κάνεις αλλά πέντε. Τι θέλετε δηλαδή ο Αντισθενης να κραταει το καφενείο τσάμπα για να κώλοβαρατε εσείς όλη μέρα?
ο Γιάνης είναι ιδεολόγος δεν θα έκανε ποτέ τέτοιαΚαλυτερα να έπιασες Γιανη, έχει πιο πλακα
να μας προσφερει και καφε δωρεαν.Αφήστε τα παιδιά να βγάλουν κάνα φράγκο ρε λιγούρια. Τέτοια έχει παντού τώρα με ένα κλικ κάνεις αλλά πέντε. Τι θέλετε δηλαδή ο Αντισθενης να κραταει το καφενείο τσάμπα για να κώλοβαρατε εσείς όλη μέρα?
Άρα, Firefox και ublock origin, εγκρίνουν επίσης ΝΔ. Δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάει για 60%.έβαλα firefox + ublock origin και μου μλάνει η νδ
έβαλα φίλτρο στο ublock origin να μπλοκάρει τις ακρίδες δεν περνάει τιποταΆρα, Firefox και ublock origin, εγκρίνουν επίσης ΝΔ. Δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάει για 60%.
Στον υπολογιστή ναι, στο android όμως;έβαλα φίλτρο στο ublock origin να μπλοκάρει τις ακρίδες δεν περνάει τιποτα
δεν έχω αντρόιντ τι είμαι κάνας πλεμπαίος???Στον υπολογιστή ναι, στο android όμως;
Εσύ τι θα προσφέρεις δωρεάν διακοπές στην βίλα σου στην Μύκονο;να μας προσφερει και καφε δωρεαν.
ΚορεκτΕσύ τι θα προσφέρεις δωρεάν διακοπές στην βίλα σου στην Σαλαμύκονο;
Πάρε την υπομονή σου. Από τις 25 τρέχοντος και μετά, θα σε πετάει στο σαϊ της Pizza Fan...Εμένα αντί για σάιτ με τσόντες με πετάει στην κεντρική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας
Δε τρώω πίτσα φαν ρε τυπεΠάρε την υπομονή σου. Από τις 25 τρέχοντος και μετά, θα σε πετάει στο σαϊ της Pizza Fan...
το brave εινα google chrome αλλιως ρε τυπε...Βάζετε ad blockers ή χρησιμοποιείτε privacy friendly browsers όπως οι Librewolf και Brave για PCs ή Kiwi+uΒlock Οrigin σε κινητό και ξενοιάζετε.
Τι θες να πεις ; Ότι όσοι μπαίνουν από σμαρτ, είναι για τον πούτσο ;;;δεν έχω αντρόιντ τι είμαι κάνας πλεμπαίος???
εμείς οι νεοδημοκράτες έχουμε μόνο iOS τύπε.... για κινητά μιλάμε τώρα...Τι θες να πεις ; Ότι όσοι μπαίνουν από σμαρτ, είναι για τον πούτσο ;;;
Οι ίδιοικατουρημένοι στραπονιάρηδες κατσικογάμηδες σώγαμπροι παλιοί σερβιτόροιλένε ότι ντεσκτοπ πισι , έχουν πλέον μόνο υπάλληλοι ....