BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
τι μαλακίες λες; εδω κούρεμα δεν ήρθε πριν από 2 χρόνια θα ρθει τώρα;
Γιατί τύπε τώρα τι έχει γίνει Σωθήκαμε :S :S :S
τι μαλακίες λες; εδω κούρεμα δεν ήρθε πριν από 2 χρόνια θα ρθει τώρα;
Φίλε είναι και αυτό ένα θέμα. Πχ στο usitech που είναι παρόμοιο site με mining contract, όσα πακέτα είχαν αγοραστεί παλιά είναι πλέον δεσμευμένα λόγω έλλειψης ρευστότητας μέχρι νεωτέρας. Επίσης από εκεί που σου έδινε 1% payout κάθε εργάσιμη μέρα μέχρι να φτάσεις 140% δηλαδή το έκλεινες για 140 μέρες, τώρα σου δίνει ένα γελοίο 0,14% ημερησίως και σε υποχρεώνει να τα έχεις κλειστά για 2 χρόνια. Do it at your own risk.το σκεφτηκα να κανω Mining σε cloud αλλα αμα είναι απατεώνες και μου φαν τα λεφτά τι γίνεται;
Γιατί τύπε τώρα τι έχει γίνει Σωθήκαμε :S :S :S
Οι τράπεζες σωθηκαν αφου εδωσε κώλο ο τσιπρας στην μέρκελ
Το λειτουργει χρονια και θεωρειται ενα απο τα 2-3 πιο εμπιστα site για cloud mining με εκατονταδες χιλιαδες πελατες σε ολο το κοσμο.το σκεφτηκα να κανω Mining σε cloud αλλα αμα είναι απατεώνες και μου φαν τα λεφτά τι γίνεται;
Για οσους θελουν να κανουν cloud mining,δηλαδη συμβολαιο ενοικιασης εξοπλισμου για mining σε bitcoins ..
Το hashflare εχει promotion στις τιμες των συμβολαιων τωρα.
Καντε εγγραφη απο το link και πριν τη πληρωμη,προσθεσετε τον εκπτωτικο κωδικο HF18SPRNGSL10
Εγω ειχα αγορασει στα 2.20 δολαρια τα 10 GHS και με το κολπο που σας περιγραφω πιο πανω,η τιμη πεφτει σε 1.60 δολαρια!!!!
Δηλαδη με 160 δολαρια παιρνεις συμβολαιο 1 TH/s ενεργεια mining bitcoins για εναν ολοκληρο χρονο!!
Μπορεις να κανεις αν θες και mining οχι σε bitcoin,αλλα σε Etherium (ETH) και τοτε με τον κωδικο που σας δινω πιο πανω θα εχετε 10% εκπτωση οταν αγορασετε συμβολαιο.
Τα MH/s ειναι για ETH mining,που χρειαζεται πολυ λιγοτερη ενεργεια για να γινει mining.Γι αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα στη τιμη.πως γίνεται το 1 mh/sec να είναι πιο ακριβό από τα 10 gh/sec; ετσι λέει στην ιστοσελίδα που αναφέρεσαι.
Αυτό το μπουρδέλο η usitech είναι μεγάλη απάτη! Μου έφαγε 8 πακέτα btc=412 ευρώ! Να τους κλείσουν άμεσα! Φτάνει πια με τις απατεωνιές!Φίλε είναι και αυτό ένα θέμα. Πχ στο usitech που είναι παρόμοιο site με mining contract, όσα πακέτα είχαν αγοραστεί παλιά είναι πλέον δεσμευμένα λόγω έλλειψης ρευστότητας μέχρι νεωτέρας. Επίσης από εκεί που σου έδινε 1% payout κάθε εργάσιμη μέρα μέχρι να φτάσεις 140% δηλαδή το έκλεινες για 140 μέρες, τώρα σου δίνει ένα γελοίο 0,14% ημερησίως και σε υποχρεώνει να τα έχεις κλειστά για 2 χρόνια. Do it at your own risk.