tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τι είναι το rr;
risk/reward
Τι είναι το rr;
Ναι, το λες high risk/high reward το νόμισμα.risk/reward
Καλά, ότι είναι φούσκα είναι το μόνο σίγουρο. Όλοι όσοι αγοράζουν το κάνουν για λόγους trading ώστε μετά να το πουλήσουν. Κανένας δεν αγοράζει για καθημερινή χρήση, μιας και είναι δύσχρηστο γενικά, έχει τρελά transaction fees που θα αυξηθούνε κι άλλο και έχει γενικά κάμποσα προβλήματα. Μάλιστα λέγεται ότι τώρα που θα γίνει διαθέσιμο για επενδύσεις futures, θα ακολουθήσει ένα τεράστιο correction μετά το ράλι του τελευταίου μήνα. Όποιος είναι έξυπνος το πουλάει τώρα προτού σκάσει.Ίσως είναι το μέσο για να φτιάξουν το παγκόσμιο κραχ που λέγονται σε κάποια βίντεο.
Φυσικά όλα είναι στημένα.
Αλίμονο σε αυτούς που αγοράζουν.
Δεν εννοώ ότι οι υπόλοιποι θα μείνουν εκτός.....
Ναι, το λες high risk/high reward το νόμισμα.
Εσύ έβγαλες κέρδος ή έκανες τη δική μου βλακεία και τα πούλησες νωρίς;
Μην ακούς αυτά που γράφουν στο ίντερνετ. Τα 21 εκατομμύρια Bitcoin που θέτουν ως όριο έχουν βγει και τώρα βγάζουν καινούρια. Τα ξέρω από μέσα...Αν ήταν μόνο 21 εκατομμύρια νομίσματα σιγά μην φτιάχνανε ολόκληρα πάρκα εξώρρηξης στην άλλη άκρη την γης...Για τα χρηματιστήρια υπήρχε η άποψη ότι όταν ακούσεις ότι άρχισαν να παίζουν όλοι μέχρι οι περιπτεράδες τότε κοπάνησε την γρήγορα....
Για το bitcoin; Θα φτάσει σε σημείο να έχουν bitcoin μέχρι και ο τελευταίος άνεργος μπατίρης; Αφού είναι πεπερασμένη η ποσότητα και δεν μπορούν με τερτίπια να διπλασιάσουν τις ποσότητες κλπ κλπ κλπ....
Usitech μύστη μου!!! Εγώ εκεί επένδυσα...Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη πλατφόρμα για αγορά cryptocurrencies, εκτός της coinbase;
Επίσης, πόσο εύκολο είναι να κάνεις cashout;
Μην ακούς αυτά που γράφουν στο ίντερνετ. Τα 21 εκατομμύρια Bitcoin που θέτουν ως όριο έχουν βγει και τώρα βγάζουν καινούρια. Τα ξέρω από μέσα...Αν ήταν μόνο 21 εκατομμύρια νομίσματα σιγά μην φτιάχνανε ολόκληρα πάρκα εξώρρηξης στην άλλη άκρη την γης...
[URL unfurl="true"]https://bitinfocharts.com/bitcoin/[/code[/URL]]
Ειμαστε στα 16,735 εκατομμυρια. Τα 21 εκ θα τα φτασουμε το 2140. Αλλά αυτο δεν πειράζει γιατι εχει 8 δεκαδικά, ενώ το ευρώ έχει 2 δεκαδικά.
Για τα χρηματιστήρια υπήρχε η άποψη ότι όταν ακούσεις ότι άρχισαν να παίζουν όλοι μέχρι οι περιπτεράδες τότε κοπάνησε την γρήγορα....
Για το bitcoin; Θα φτάσει σε σημείο να έχουν bitcoin μέχρι και ο τελευταίος άνεργος μπατίρης; Αφού είναι πεπερασμένη η ποσότητα και δεν μπορούν με τερτίπια να διπλασιάσουν τις ποσότητες κλπ κλπ κλπ....
Παιδιά ασχολούμαι 2 χρόνια με τα cryptos. Για να μην πολυλογώ το bitcoin θα είναι ο νέος χρυσός (με το πλεονέκτημα ότι θα μεταφέρεται πιο εύκολα από τον χρυσό). Δεν θα είναι το νόμισμα του μέλλοντος και ο λόγος είναι ότι λόγω παλαιάς τεχνολογίας, δεν συμφέρει να χρησιμοποιείται για συναλλαγές. Σκεφτείτε ότι για ένα έμβασμα 10 ευρώ πχ, σπαταλάται τρελή ενέργεια (η κατανάλωση είναι 250 kwh για κάθε έμβασμα), κόστος δηλαδή 40 ευρώ περίπου. Η συνολική κατανάλωση των miners έχει υπολογιστεί ότι ξεπερνά όλη την κατανάλωση της Δανίας. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό και παράλληλα έχουν βγει νέα νομίσματα όπως το IOTA και τα Raiblocks (XRB) που έχουν 10πλάσια ταχύτητα, zero fees και δεν χρειάζονται mining. Γενικά το mining θα καταργηθεί στο μέλλον (σε μερικά χρόνια) και ίσως παραμείνει μόνο για το bitcoin.
εγω παλι δεν καταλαβα τι είναι το μινινγκ?
τα εικονικα νομισματα του ιντερνετ δεν τα πουλαει ενας κεντρικος σερβερ που βγαζει ένα συγκεκριμενο αριθμο και υστερα αλλοι μπορουν να τα ανταλλασουν σε ότι τιμη θελουν, κατι αντιστοιχο με τον κεντρικο τραπεζιτη που τυπωνει οσα θελει και στη συνεχεια τα νομισματα του στο εμποριο μπορουν να παρουν αξια ή να υποτιμηθουν αναλογα την προσφορα και την ζητηση?
Έχεις να προσθέσεις κάποια άλλη αξιόπιστη πλατφόρμα;
Μπορεί να μας πει κάποιος πόσα bitcoins πουλιούνται περίπου κάθε μέρα ?
Τί θα γίνει αν πχ από το υποθετικό σενάριο της αγοράς 130.900 bitcoins με 100 δολάρια το 2009 πουληθεί το 1/5 του αρχικού κεφαλαίου (26180 bitcoins)? Ομοίως, τί θα γίνει αν το 1/5 των κυκλοφορούντων bitcoins προσφερθούν για αγορά ?
Ας μην ξεχνάμε οτι η χρηματιστηριακή κρίση του 1929 ξεκίνησε όταν οι μεγάλοι παίχτες άρχισαν να ρευστοποιούν.
Σε τέτοια παιχνίδια καλό είναι να μπαίνεις όταν είναι ακόμα άγνωστα στο ευρύ κοινό, μόνο τότε μπορείς να κάνεις λεφτά, όπου και το ρίσκο της απώλειας του αρχικού κεφαλαίου είναι σχετικά χαμηλό.