Νέα

Bisexual φαντασιώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχεις bi φαντασιώσεις;

• Ναι & έχω κάνει bi sex

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Ναι, αλλά δεν έχω κάνει

Ψήφοι: 6 42,9%
  • Όχι, αλλά θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Όχι, δεν πρόκειται να δοκιμάσω

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Αυτά είναι ανωμαλίες

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τελικά έχω πρόβλημα  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
τι προβλημα ? εδω να το λυσουμε πες το στο θειο

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τραβα στο θειο λεπα.καλη τυχη...αληθεια το speter τι νικ ειναι??

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ξερω ξερω τι ειναι.δικαιωμα του τι ειναι.απλα να διαγραψει το πλογκ και να συνειδητοποιησει οτι εδω ΔΕΝ θα ψαρεψει.κατα τα αλλα τι με πειραξε??
το σαητ ΔΕΝ ειναι για μπαι μπαι

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ξερω ξερω τι ειναι.δικαιωμα του τι ειναι.απλα να διαγραψει το πλογκ και να συνειδητοποιησει οτι εδω ΔΕΝ θα ψαρεψει.κατα τα αλλα τι με πειραξε??
το σαητ ΔΕΝ ειναι για μπαι μπαι
Nαι δικαιωμα του. ΣΙΓΟΥΡΑ! Πλακα κανω, το ξερεις. απλα να ξεκαθαριζουμε & τα πραγματα. Καλο ειναι!! Αν θα ψαρεψει, ειπες?? Για δες δεξια ΠΟΣΟΙ βλεπουν το site. Ποσοι ποσταρουν??  :idiot:  Οι αλλοι κατι ψαχνουν. Να εισαι βεβαιος οτι ΕΚΕΙ περναει το μηνυμα των καθε speter!! Φυσικα & οι gay ειναι αντρες με ομοφυλικες σεξουαλικες προτιμησεις.Δεκτο! Θα δεχομουν ενα thread για αυτο το στυλ.Οχι ομως στο πονηρο.... Αυτο, κατα τ' αλλα ΦΥΣΙΚΑ & θα συνεχισω τη πλακα μου, εκτος & αν μου πει ο speter, οτι πραγματικα, τον ενοχλει, αυτο! (Απλα θα κανω πιο.. soft πλακα!!  :grin: )

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Nαι δικαιωμα του. ΣΙΓΟΥΡΑ! Πλακα κανω, το ξερεις. απλα να ξεκαθαριζουμε & τα πραγματα. Καλο ειναι!! Αν θα ψαρεψει, ειπες?? Για δες δεξια ΠΟΣΟΙ βλεπουν το site. Ποσοι ποσταρουν??  :idiot:  Οι αλλοι κατι ψαχνουν. Να εισαι βεβαιος οτι ΕΚΕΙ περναει το μηνυμα των καθε speter!! Φυσικα & οι gay ειναι αντρες με ομοφυλικες σεξουαλικες προτιμησεις.Δεκτο! Θα δεχομουν ενα thread για αυτο το στυλ.Οχι ομως στο πονηρο.... Αυτο, κατα τ' αλλα ΦΥΣΙΚΑ & θα συνεχισω τη πλακα μου, εκτος & αν μου πει ο speter, οτι πραγματικα, τον ενοχλει, αυτο! (Απλα θα κανω πιο.. soft πλακα!!  :grin: )
ολοι μπορουν να συμμετεχουν στο φορουμ αρκει να μην βριζουν και να μην προκαλουν.ο σπετερ εκανε το δευτερο.και το μλογκ και το εμεηλ.4bimen ασ το κανει gamiste me.ετερο ομο αμφι τραβεστι τρανς υπαρχουν διαφορες κατηγοριες.μονο που το σαητ ειναι για...αγοραιο ερωτα και μπουρδελα...εκτος και αν εχουν γινει για ομο μπουρδελα
σαβαλα η ψηφοφορια ειναι μυστικη οχι ονομαστικη!βουλη

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
εκτος απο λιγες περιπτωσεις που γεννιουνται ολοι/ες οι αλλοι ειναι καθαρα θεμα οικογενειας στηριξης και περιβαλλοντος.deutchewelle που το βρηκες αυτο...για την ακριβεια το ξεσκαψες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Παντως μεχρι στιγμής
20,4% + 17,6% + 5,6% = 43,6%
απ τα μέλη που ψήφισαν ή τον εχουν φαει ή ψήνονται να τον δώσουν

ή καποιοι μπαινουν με πολλά nicks και ψηφίζουν  :2funny:
ή δεν πάμε καθόλου καλά :headbang:

..ή, πολυ απλοτερα, το ποσοστο (αναλογικα παντα) των πασης φυσεως λουκριντιων που χρησιμοποιουν το διαδυκτυο για ευρεση σεξουαλικων συντροφων ειναι μεγαλυτερο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom