You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
KATI πιο ενδειαφερον
Αστα τα link, tasaef τεραστιε!!! Ξηγησου καμια φωτογραφια (ξερεις εσυ,ε???!!! + ) στον speter!!! Eλα ταλενταρα μου, εσυ....KATI πιο ενδειαφερον
χεχεχε.κορυφαιο.το γρηγορο φτυαρι!μπραβο tasaefKATI πιο ενδειαφερον
αν δεις στο youtube εχει πολυ υλικο για να δακρυσεις απ τα γελια
συνιστω μιστερ εθνικα μπουτια
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!! (για την φωτο!!) Θα σε μαλωσω tasaef, ποσταρουμε ΧΩΡΙΣ να διαβαζουμε ολο το thread & χωρις να δουμε ποιος το ανοιξε??? τεσπα, αστα σε μας αυτα!! Εσυ, ξερεις.... ε??: +ποιος ειναι ο σπετερ?
Επισκέπτης
Ναι, βεβαια, αυτη ειναι ...νορμαλ!!! Μπραβο καλλιτεχνη μου. ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ κρυμενη!!!Με εχει φαει η λογοκρκισια
καπιοι δεν γελανε με της φωτο μου και τις σβηνουν,ας ριξω μια ακομη μπας και μεινει
Επισκέπτης
Εχει μια αποψη ο τυπος!
Εεεεεε? Τι λεω & εγω???Εχει μια αποψη ο τυπος!
Επισκέπτης
τα καλαντα λεπαντο τα καλαντα
Ασε τα καλαντα & λεγε.... Πηγες στο gagarin??? Τι παιζει?? Κατι εγινε χθες, ακουσα.τα καλαντα λεπαντο τα καλαντα
Επισκέπτης
ρε μαλακα δεν πηγα για πες τι εμαθες
εσπρεσο πρωτοσελιδοΑσε τα καλαντα & λεγε.... Πηγες στο gagarin??? Τι παιζει?? Κατι εγινε χθες, ακουσα.
Ρε λαλακα, σου λεω δεν ξερω. Γιατι σε ρωταω, κουτο???ρε μαλακα δεν πηγα για πες τι εμαθες
Επισκέπτης
Θα πειτε ρε τι εγινε ?
Επισκέπτης
Ναι & έχω κάνει bi sex 21 (21.4%)
Ναι, αλλά δεν έχω κάνει 16 (16.3%)
Όχι, αλλά θα δοκίμαζα 5 (5.1%)
Όχι, δεν πρόκειται να δοκιμάσω 32 (32.7%)
Αυτά είναι ανωμαλίες 24 (24.5%)
Περι ορεξεος .... που λεει και ο λαος
Ναι, αλλά δεν έχω κάνει 16 (16.3%)
Όχι, αλλά θα δοκίμαζα 5 (5.1%)
Όχι, δεν πρόκειται να δοκιμάσω 32 (32.7%)
Αυτά είναι ανωμαλίες 24 (24.5%)
Περι ορεξεος .... που λεει και ο λαος
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Ανοιξε το τελευταιο LIFO (περιοδικο που κυκλοφορει δωρεαν) και πηγαινε στη σελ. 14 στην συνεντευξη της κοπελας που εργαζεται σαν τηλεφωνητρια σε call girls λεει μεταξυ άλλων στη αρχη λεει ''''''....να σου πω οτι 7 στους 10 που τηλεφωνουν ζητουν γυναικα με πλαστικο πεος να τους πηδηξει""""......
....αυτες τις μαλακιες λετε οι ομοφυλοφιλοι και δεν σας γουσταρει κανεις....!!!!
....αυτος ο τροπος προσυλιτισμου (γιατι για αυτο προκειται, μην ακουω μαλακιες), σας στερει μεγαλο ποσοστο συμπαθειας απο το υπολοιπο κοινωνικο συνολο..
..νομιζετε (οχι μονο εσεις βεβαια, αλλα το δειχνετε με πολυ αντιπαθητικο για τους αλλους τροπο), οτι το συμπαν γυριζει με αξονα την παρτη σας.. το ιδιο για παραδειγμα κανουν και κατι φαντασμενες γκομενες, με αποτελεσμα καποιες αλλες, με πολυ υποδεεστερη εμφανιση, να γαμιουνται αβερτα και να εχουν γαματη σεξουαλικη ζωη..
....''υπαρχουν πολυ περισοτεροι αντρες που ειναι γκει, αλλα ντρεπονται να το πουν'' και αλλες διαφορες παπαριες..!!
..σιγα ρε παιδια, χαλαρωστε..
τον τελευταίο χρόνω θέλω να πιπόσο κανένα πουσταρέλι ..
αυτό σε πια κατηγορία είναι ?
Κατηγορία Crysargos, xeilakias, poustakias, gayboy και δεν συμμαζεύεται
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 3K