Νέα

Bisexual φαντασιώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχεις bi φαντασιώσεις;

• Ναι & έχω κάνει bi sex

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Ναι, αλλά δεν έχω κάνει

Ψήφοι: 6 42,9%
  • Όχι, αλλά θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Όχι, δεν πρόκειται να δοκιμάσω

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Αυτά είναι ανωμαλίες

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ ανοιγουν τετοια τοπικ.speter +1000 για αυτα που λες αλλα μηπως??!εισαι σε λαθος σαητ?και το blog που εβαλες λινκ τι το θελες?φιλικη συμβουλη.ριξτο στη πλακα οπως η περισσοτεροι στο σαητ

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ποιος ειναι ο σπετερ?
:headbang:  :headbang: Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!! (για την φωτο!!)  Θα σε μαλωσω tasaef, ποσταρουμε ΧΩΡΙΣ να διαβαζουμε ολο το thread & χωρις να δουμε ποιος το ανοιξε??? τεσπα, αστα σε μας αυτα!! Εσυ, ξερεις.... ε??:  :idiot::headbang:   :2funny:

Επισκέπτης
Με εχει φαει η λογοκρκισια  :2funny: :2funny: :2funny:
καπιοι δεν γελανε με της  φωτο μου και τις σβηνουν,ας ριξω μια ακομη μπας και μεινει

Συνημμένα

• kaktos se mouni.jpg
    kaktos se mouni.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 42

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Με εχει φαει η λογοκρκισια  :2funny: :2funny: :2funny:
καπιοι δεν γελανε με της  φωτο μου και τις σβηνουν,ας ριξω μια ακομη μπας και μεινει
Ναι, βεβαια, αυτη ειναι ...νορμαλ!!! Μπραβο καλλιτεχνη μου. ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ κρυμενη!!!  :headbang:

Επισκέπτης
ρε μαλακα δεν πηγα για πες τι εμαθες

Επισκέπτης
Ναι & έχω κάνει bi sex  21 (21.4%)
Ναι, αλλά δεν έχω κάνει  16 (16.3%)
Όχι, αλλά θα δοκίμαζα  5 (5.1%)
Όχι, δεν πρόκειται να δοκιμάσω  32 (32.7%)
Αυτά είναι ανωμαλίες  24 (24.5%)

Περι ορεξεος .... που λεει και ο λαος

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τον τελευταίο χρόνω θέλω να πιπόσο κανένα πουσταρέλι ..
αυτό σε πια κατηγορία είναι ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ανοιξε το τελευταιο LIFO (περιοδικο που κυκλοφορει δωρεαν) και πηγαινε στη σελ. 14 στην συνεντευξη της κοπελας που εργαζεται σαν τηλεφωνητρια σε call girls λεει μεταξυ άλλων  στη αρχη λεει ''''''....να σου πω οτι 7 στους 10 που τηλεφωνουν ζητουν γυναικα με πλαστικο πεος να τους πηδηξει""""......

....αυτες τις μαλακιες λετε οι ομοφυλοφιλοι και δεν σας γουσταρει κανεις....!!!!
....αυτος ο τροπος προσυλιτισμου (γιατι για αυτο προκειται, μην ακουω μαλακιες), σας στερει μεγαλο ποσοστο συμπαθειας απο το υπολοιπο κοινωνικο συνολο..
..νομιζετε (οχι μονο εσεις βεβαια, αλλα το δειχνετε με πολυ αντιπαθητικο για τους αλλους τροπο), οτι το συμπαν γυριζει με αξονα την παρτη σας.. το ιδιο για παραδειγμα κανουν και κατι φαντασμενες γκομενες, με αποτελεσμα καποιες αλλες, με πολυ υποδεεστερη εμφανιση, να γαμιουνται αβερτα και να εχουν γαματη σεξουαλικη ζωη..
....''υπαρχουν πολυ περισοτεροι αντρες που ειναι γκει, αλλα ντρεπονται να το πουν'' και αλλες διαφορες παπαριες..!!
..σιγα ρε παιδια, χαλαρωστε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom