Επισκέπτης
BISEX
πόσοι το απολαμβάνουν ?
ποσοι το τολμούν ?
αποτελεί φαντασίωση ?
σε αρκετους οικους πέζουν δυνατά σκηνικά...
με το κάτι παραπάνω...
τι λεει παίδες τι γνώμη έχετε ?
σε αρκετους οικους πέζουν δυνατά σκηνικά...
με το κάτι παραπάνω...
Tι λεει τουτος τα χαπια μου γιατρε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε λαθος μερος εριξε πετονια!Ο τυπος απο οτι ειδα ανοιξε 2 thread αυτο και ενα για το καθε ποτε τον παιζουμε!Αστον ΚΑΙ... Απλως ψαρευει...
Μήπως έχουμε επισοδιο τύπου GAYBOY???
Μήπως έχουμε επισοδιο τύπου GAYBOY???
λετε ο τιτανοτεραστιος να επεστρεψε και μαλιστα πιο οργανωμενος;;;;;;;;;;;; πατηστε το link κατω απο το avatar του και...καλη διασκεδαση!
Συγκεκριμενα αυτο το link που σημαδευει η τσαπου!!!! Αδελφε(η) speter, μη μασας. Συνεχισε το θαυμασιο εργο που κανεις στο site. Ετσι να ρθουμε & λιγο στα ισα μας!!!λετε ο τιτανοτεραστιος να επεστρεψε και μαλιστα πιο οργανωμενος;;;;;;;;;;;; πατηστε το link κατω απο το avatar του και...καλη διασκεδαση!
ok boss DONE
Αχα!!! Για απαντηστε του-της (??), βρε παιδια... Αντε...!!αυτοι που τους βαζουν κολοδαχτυλα και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν ειναι αδερφες και αυτοι που κανουν τριο (2 αντρες μια γυναικα)
ειναι αδερφες ? τι λετε ρε παιδια
οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και με οτι ΓΚΑΥΛΩΝΕΙ ο καθενας πεδες
στο κρεβατι μας εμεις κανουμε κουμαντο
οτι μπορω, φιλαρακι εγω για σενα δουλευω!!! Αλλωστε λιγο ως πολυ για να μην πω & , δεν εβλαψε κανεναν!!! Ε???αρε lepando...
1- Λαθοοοοος. εινα οργανωμενος, ο μεγαλος.Μα ΔΕΝ ειδες την ιστιοσελιδα, την ΑΨΟΓΗ οργανωση, κλπ??? 2- ποσταρει & πουσταρει!!1- Εσύ speter απότι κατάλαβα το πας το γράμμα και είναι δικό σου θέμα, γι'αυτό και έκανες το post για να δεις πόσοι σαν εσένα υπάρχουν έτσι δεν είναι;
Υ.Γ.2- Speter εγώ έχω όνομα ερευνιτικός αλλά εσύ μας έχεις πήξει στις ψηφοφορίες.Τι διάλο την διπλωματική σου κάνεις εδω μέσα;